Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 olayı türkiye ye gelecek başka adam mı var indidirsen bende sana melo topcu değil derim türkiye ye gelmeleri mesele değil.ayrıca yazdıklarımı okuyamıcak kadar aptal fanatik oldugun için anlamıyorsun ben melo için kötü futbolcu tırt futbolcu yazmış mıyım.cıkar bul hadi galatasaraya gelmese melodan haberin olmayacak bir anda fanboyu oldun.böyle gs taraftarı olmasın. bi kere futbolcunun türkiye ye gelmeden önce ne yaptıgını unutucaksın.anelkanın bonusu diye gelen ribery örneği.bir sürü örnekler var türk futbolunda.şişirilip gelenler patlıyor.dandik gelenler yıldızlaşıyor. ben en baştan beri melo tutabilir dedim.cunku bu adamlar dikiş tutturamayan adamlar.türkiye ligi üst düzey bir lig değil.üstüne fazla parada veriyoruz.bu adamlar bile iş yapabiliyor.şimdi lig başladıgı zaman anlıcaz adamın tam ne oldugunu.fakat bugun iyi oynadı.böyle giderse iyi istatistiklere göre sarp xaviden iyi.adam juventusta 50 maç oynadı diye kariyerli mi olacak.juventus adama o kadar para verdiği için oynattı adamı.ki juventusun hali ortada.sonunda da postaladılar adamı guizada messilerin oldugu ligde gol kralı oldu.nerde suan guiza yani saçma sapan ezbere konusmayın sonuçta gittiği takımlarda kaptan olan canayı beğenmeyip yerine melo aldık.cana belki daha iyi oynayacaktı ama kötü zamanda geldi.şimdi lazioda oynicak.kaptan olur kesin al sana kariyer başarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Red said: abi tabiki süperiz interle 0-0 beraber kalmışız iyi oynamışız liverpula öyle böyle 3 atmışız 3 ay önce söyleseler inanmazdık.bence bi gelişme gs yedeklerle cıkmıs o yüzden 3 atmissnz red ;) aslarla cıksaniz 8-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 gsde kazım olmazsa sağ kanat aksar. tek söyleyeceğim kazım hakkında söylediklerini unutma . o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Maçtaydım, kısa kısa yazayım... Stad süper, metroya giderkenki izdiham rezalet. O turnikeler ne yahu hala.. Hava deli sıcaktı, havalandırma yok metroda, herkes birbirini ittiriyor, çocuklar ezildi... Fena hüsran oldu ilk Aslantepe deneyimim, ki stad full değildi... Takıma gelirsek; Takımda paslaşmalar süper, doldur boşalt yok, en güzeli geçen seneden beri üstünde durduğumuz, artık Servet, Gökhan Zan oyun kurmuyor!!!...Geri geliyor Selçuk, Melo, hep ayağa, eper yoksa adam yine sabrediyorlar, yardımlaşmalar süper, gereksiz uzun toplar yok, süper gelişme, takımı 10 level atlatmış direk.. Melo thumbs up Elmander'in golünü kaçırdım, süpermiş, Balta rezalet Urfalı thums up Arda çok formsuz Sabri dinamo gibi, sanırım Fatih Terim onu Suat, Okan rolünde oynatacak artık Hücumcu kanat lazım, gerekirse Arda 10 numara olur, ancak çok yavaş kalıyor Kazım yetersiz Stoperler iyi ama bütün sene götürür mü bilmem Uzun oldu galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ya allah aşkına 2011 yılında kazımın savunmayın bana adam kötü işte.sağ kanat aksar cunku başka alternarif yok ayrıca brezilya milli takımınında düşüşte oldugunu unutma elanoda o kadar maç yaptı milli takımda. ama şimdi nerde brezilya liginde bunlar cantonaya tabi.birde başarı istikrarla gelir her sene klubu tarafından adam postalanan adamlar için başarılı diyemeyiz sadece yetenek başarı getirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 bi pino vardi ya, o noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 gidiyo galiba o keitanın yerini dolduramadılar abi o adamı geri alsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Red Red said: olayı türkiye ye gelecek başka adam mı var indidirsen bende sana melo topcu değil derim türkiye ye gelmeleri mesele değil.ayrıca yazdıklarımı okuyamıcak kadar aptal fanatik oldugun için anlamıyorsun ben melo için kötü futbolcu tırt futbolcu yazmış mıyım.cıkar bul hadi galatasaraya gelmese melodan haberin olmayacak bir anda fanboyu oldun.böyle gs taraftarı olmasın. bi kere futbolcunun türkiye ye gelmeden önce ne yaptıgını unutucaksın.anelkanın bonusu diye gelen ribery örneği.bir sürü örnekler var türk futbolunda.şişirilip gelenler patlıyor.dandik gelenler yıldızlaşıyor. ben en baştan beri melo tutabilir dedim.cunku bu adamlar dikiş tutturamayan adamlar.türkiye ligi üst düzey bir lig değil.üstüne fazla parada veriyoruz.bu adamlar bile iş yapabiliyor.şimdi lig başladıgı zaman anlıcaz adamın tam ne oldugunu.fakat bugun iyi oynadı.böyle giderse iyi istatistiklere göre sarp xaviden iyi.adam juventusta 50 maç oynadı diye kariyerli mi olacak.juventus adama o kadar para verdiği için oynattı adamı.ki juventusun hali ortada.sonunda da postaladılar adamı guizada messilerin oldugu ligde gol kralı oldu.nerde suan guiza yani saçma sapan ezbere konusmayın sonuçta gittiği takımlarda kaptan olan canayı beğenmeyip yerine melo aldık.cana belki daha iyi oynayacaktı ama kötü zamanda geldi.şimdi lazioda oynicak.kaptan olur kesin al sana kariyer başarı Felipe Melo'yu Fiorentina'ya transfer olduğu yıldan beri izliyorum ve o zamandan beri beğendiğim bi futbolcu. Mal mal haterlık yapıp ondan sonra insanlara fanboy cart curt çekince karizmatik değil itici bebenin teki gibi görünüyosun. Dediğim gibi git Mario hakkında falan yorum yap... Eminim o konuda daha bilgilisindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 maçı izlemedim ama milletin bir maçla gaza geldiğinden adım gibi eminim. süper ligde böyle futbol oynamak için sahaya çıkıcak takım neredeyse hiç yok. rakip takımlar daha çok galatasarayı oynatmamak için sahaya çıkıyorlar. bu maçlar kesinlikle ölçü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 bu galatasarayı hemen bu sene kadıköyde yenmek isterdi gönül tabi fatih terim çok şanslı fenersiz bi sene yaşıyacak ama gs iyi oynuyo sabri bile iyi oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Ha Kazım da taş gibi futbolcu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 kazimin gotu kalkmiyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 he hatta duvarında melo posterleri var.melo posterleriyle büyüdün ok melo büyük futbolcu.çok iyi topcular bunlar.o yuzden galatasraya kiralık gelebildi evet ben haterlık yapıyorum.cunku gerçek galatasaray taraftarı sensin. daha 2 gün izlediğimiz adamın fanboyu olmuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Arkadaşım neyi anlatmaya çalışıyosun? Cana kötü futbolcu mu? Galatasaray'da olmadı kötü bi sezon geçirdi bunda takımın kötü olmasının payı da vardı tabiki ama sonuçta kötü bi sezon geçirdi Lazio'ya gitti belki de dediğin gibi estiricek orda. Melo'da kötü futbolcu değil, Juventus'ta oynadı bekleneni (25Milyon Euro'luk futbolcu beklentisi) veremediği için eleştirildi ama yine de çatır çatır banko oynadı o takımda. Odamda da zenci futbolcu posteri yok^^ senin odanda Keita posteri falan varsa onu da bilemicem tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 anlamsiz mevzulari aptal gibi niye uzatiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 adam bana hala melo kötü futbolcu değil diyor ya ahahha ilkokul da mısın hala başkasıyla karıştırıyorsun herhalde adama ısrarla kötü futbolcu yeteneksiz tırt futbolcu demediğimi belirttiğim halde bana melo iyi topcu diye geliyorsun ben inatla bazı topcular tutmayabiliyor meloda juventusta tutmadı galatasrayda tutabilir dedim diyorum hala melo iyi topcu diyorsun ezberlemişsin herhalde okumuyosunuz mesajları.ergen gibi atarlanıyosunuz başka bişi değil ayrıca aptal fanatik lafına bir küfür etmediğin kalmıs cezanı alırsın umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Onu bunu bırakın da bana şu metro ve gişe rezilliğini anlatın. Kendimi geçtim millet havasızlık geberiyordu onu geçtim, çoluk cocuk ezildi kurtaralım diye harap olduk hep böyle mi olacak, sinir stres harbi maçtan çıkarken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 arabalara kapalıymış trafik oyuzdendi ha normalde de öyle ama abartı değil ben giderken genelde yarım saatte gidiyorum kadıkoyden dönerkende 86 da falan cıkarsan genelde hemen metroya biniosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Tahmin ederek 82 gibi çıktık, çıkar çıkmaz Elmander'in golü geldi mesela kaçırdık..Ona rağmen kötüydü yani baya, o gişeler hele çok sıkıntı, hadi metroyu yine geçtim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 EricCantona said: adam olup insan gibi yazmayı öğrendiğin gün tekrar gel konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Ayhan Ayhan.. Ayhan iyi Ayhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ahahah bi mesaj okuyup bıraktın yani polşka ile konusurken yazdıgımda okumanı tavsiye ederim başarısız futbolcu eşit değildir yeteneksiz futbolcu dedim melo için bana başarılı diyebilir misin ? adrinao falan dedik hatta.adriano yetenek olarak son yılların en iyi forveti belki dedim ama başarısız bir futbolcu.başarı yetenekle gelmiyor yazdım yukarda sen papaan gibi ezbere konuş anca.bide anaya babaya laf et direk kişiselleştir futbol bölümünün içine ettiniz yani gözlüklü fanatikler olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 EricCantona said: EricCantona said: adam olup insan gibi yazmayı öğrendiğin gün tekrar gel konuşalım. Forum iyice bozulmaya başladı alıntı yapıyorum eski mesajı güncelliyor falan ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 herif ağır kompleksli çıktı lan adama dogru düzgün laf anlatıyoruz.cevap veremeyince sığındığı şeye bak uzun uzun laf anlattık sana.bi cımbızla aptal fanatiği çektin.çirkefe bağladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Bence benim lcd kafamla dalga gecelim sIkIldIm ben tartismadan :D *hepimiiiiz kardesiiiizz bu ofkeeee nee diyeee...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar