nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ahahaha harika ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 o atan armutları komple süpürsünler oradan, hayat boyu maça almasınlar daha, iyice rezalete bağladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 benm dinlediğim yerde adam hala samiyen diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 he samiyen korkutucu bir yerdi falan diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 inşallah iptal olmaz maç da devam eder, yoksa fenerliler eğlenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 of gerizekalı fakir almancılar y a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 yabancı kanalsa normaldir. bildiğim kadarıyla uefa kurallarına göre stad adını sponsorlaştıramıyosun, o yüzden avrupa kupası maçlarında sami yen diye geçiyor hala isim. hazılık maçı falan ama avrupa maçı diye öyle bildirmişlerdir yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 davarlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 güzel devam ediyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 yok adam bildiğin ali samiyenden bahsetti, rakip takımlar için korkutucuydu falan filan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 yok abi öyle demedi benim ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 duran toplarda etkili oluyouz ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Duran toplarda en son ben ortaokuldayken etkili oluyoduk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Baya iyi oynadık, orta sahamız yıllar sonra çok başarılıydı. tek sorun 10 numara eksikliği, oyun kuracak adam olmayınca pozisyona girmekte sıkıntı yaşıyoruz. Selçuk oyun kurucu oynayabilecek bir adam değil, atağa çok iyi destek verse de.. Sol kanat transferi olursa Arda bu görevi üstlenebilir belki. Bu sezon tek korkum pozisyona girememek, yoksa gümbür gümbür geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kazım cok yetersiz kalıyor.resmen şu yeni kadroda zayıf halka.hucum işimiz tamamen ardaya kalıyor.o da tek başına nereye kadar. oysa sağda bi keitamız olsa ne güzel olur orta saha çeşitlilik iyi oldu.ceyhun selcuk yekta melo yeter artar bile.bence suan bi sağ açık yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 emanuel eboue geliyomus beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 sol bek, sağ açık istiyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Muslera gelmiş kimse haber vermiyor ya kırıldım. Şuan şu kadro bence yeterli sadece doğru adamı oynatsa terim yeter . Kalkıp ayhanı oynatana kadar falan dogru düzgün kadroyla çıksan ne biliim her maç balta olmasada çaglar falan var o oynasa o zaman gayet kadro yeterli şuan. Bir de sakatlık kimse de uzun süre olmamalı baros 6 ay yokum derse arda da kalkıp ayagım sakat derse bir de ben kafalarını kırıcam artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mithat said: Muslera gelmiş kimse haber vermiyor ya kırıldım. özel mesaj atmıştım sana gelmemiş mi, hay allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 toggie said: Mithat said: Muslera gelmiş kimse haber vermiyor ya kırıldım. özel mesaj atmıştım sana gelmemiş mi, hay allah. gelmedi, o kadar burda da soyledım geldi mi geliyor mu gelince bir dürtün haber verin diye kimse umursamadı. Cidden galatasarayın tafiden bu yana aldıgı en ıyı kaleci. Mondragon falan yalan kalır bu musleranın yanında diye umutlarla geliyor benim için. Yalan olursa çok çok çok üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3wZPws6QJec&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 O rezillik valla, maskeyle sahaya atlayıp kale direğine tırmanan, hakeme pandik atan fenerlilerden farkları yoktu, lesser insan resmen adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Her takımın taraftarında var böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ya bu şey işte.hani 40 yılda bi maçı oluyor takımın bari bokunu cıkaralım mantıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 şimdi o değilde liverpool maçında ne yapıyoruz? ben liverpool forması ile geliyorum orası kesinde asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar