Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Esh said: o REALly? =P yapmadığımız şey sanki alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ah ulan ne maçtı ya : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Hiç unutmam orta okuldaydım, okulda -sinevizyon derdik o zaman- projeksiyonla dev ekranda izlerdik maçları. İlk yarı bitince benim surat düşünce Türkçe öğretmenimiz merak etme Galatasaray bu maçı alıcak dediğini hatırlıyorum... O gün bugündür adamın erdiğine inanıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 haginin o ilk sutu galatasarayda hala öyle şut atabilen adam yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 tatildeydim ben o sırada.maç izlicek yer aramıştım cok arkalardan seyretmiştim sanırım okulla bi gezide miydik neydik.hocalardan izin alıp izlemeye gittiydik cocugum olsa keserdim herhalde o maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hagi :( adam td olarak gelip 2 kere takımı trollese de sevgim hiç azalmadı çirkef falan diyenler utansın, böyle hırslı oynayan kaliteli adam gelmiyor artık hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Emre belozoglu var bizde, ona da cirkef diye laf ediyolar hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 emre kafa kesme hareketi yapıyor, hagi en fazla tukurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 galatasarayın nouması olur melo bu kafa ile, o nasıl bişi lan öle hareketler tripler falan tam bir futbol trollü bence. eğlendirir sabri ile kapışır. ztn görüşme ile ne uğraşıosun ki, meloya sabrinin son antreman görüntüsünü göstersinler bos mukaveleye imza atmazsa bende scorch değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 trathias said: of abi baksana adama ya :D çok komik adam lan hahahahaha fena troll yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 yalnız bu adam gelse iş yapar gibi geliyor bana bize umutla gelen tırt cıkıyor kötü diye gelenler iyi oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bu adamın,tr'de iş yapacağına bende inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bu adamin ne is yapacagi hakkinda hicbi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Çaycı olcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 koyu koyar bu cayi, getirirken de doker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 terim çürükleri sever demiştim. ama bişiler çıkartır bundan bence. reçel olmazsa komposto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 böyle bir arızalı lazım takıma terimle iyi anlaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Ben çok sevdim ya bu adamın hareketleri falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Esh said: terim çürükleri sever demiştim. ama bişiler çıkartır bundan bence. reçel olmazsa komposto. hoşaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 melo imzayı atmış diye haber var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 NTVspor trollüyor mu anlamadım son dakika veriyor, sonra kayboluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 TURKEY/ OFFICIAL, Felipe Melo join Galatasaray 09:29| Redazione TMW | read 970 © foto di Giuseppe Celeste/Image Sport Galatasaray have signed Juventus midfielder Felipe Melo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 melo forması alıcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Ney carmelo anthony mi gelmiş!!11!! he tamam yanlış meloymuş ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar