Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 cambiasso - selcuk ikilisi bu ligi troller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 muslera imzalamış. http://www.webaslan.com/futbol/musleraya-imzalattirdikSXHBQ44107SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi cambiasso hak ediyor o parayı takımı sırtlar koca sene.diğerleride gol atsın artık sdfs adamın fanboyuyum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 said: Psst, allegedly Turan is a: http://us.123rf.com/400wm/400/400/sspopov/sspopov0910/sspopov091000029/5734790-the-big-red-industrial-fan-isolated-on-the-white.jpg ahah güzel espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 GS - R.Madrid maçı öncesi yorumlarda bulunan Sabri Sarıoğlu "Ronaldo'dan çekinmiyorum" dedi. http://www.sppor.com/haber/4302/sabrironaldodan-cekinmiyorum.html siteyi ilk defa duyuyorum, linki sözlükten gördüm. muhtemelen fake haberdir başka hiçbir sitede yok ama yine de iyi güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 robot dğeil kısmını kaçırmış olabilirim ama açıklama gerçek, GSTV'de izledim dün galiba. Baya baya daha önce de oynadık buyursun bekleriz modundaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 esteban geliyomus lan? delnan - unal basgan hagi - grande terim zapata - muslera baris - selcuk inan sarp - esteban (?) batdal - elmander pino - volkan sen (?) vay vay vay. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Volkan Şen gelse keşki harbiden gerzek kazımın eline bakmayız bütün sezon hiç olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bugun felipe melo diyolağ ligtv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 amauri + melo + cambiasso. rüyalarda buluşuruz, bu şarkıyla armada oluştururuuuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 melo bidon secildi lan. aman diyorum. aman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 forvet yerine cambi ye yatırsınlar parayı bence değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bidon derken? o kadar mı kötü yahu? milli olmuştu bu adam zamanında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?t=6&r=1&hid=95508 Abi Sabri ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abi ahahha tam ben koycaktım. 40. saniye sabri haushduahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 MrLevie said: bidon derken? o kadar mı kötü yahu? milli olmuştu bu adam zamanında.. Bu yil italya liginin en kotu yabancisi secildi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Brezilya'nın ortasahasında oynamak iyi bir referans olmuyor genelde, senelerdir Gilberto Silva oynuyor misal kılları ağardı adamın. Ayrıca 2010 dünya kupasında Hollanda maçını elleriyle verdikten sonra lafım kalmadı benim bu adama. Tek kişi nasıl bir maçı verir bir Melo derim, bir de Fb-Bjk maçındaki Ferrari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Ha bi de ASY'deki Atletico Madrid maçındaki gevşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ahhahahahah Sabri resmen neşemi yerine getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 sabri ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 lol biri gif yapsın ya şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abi adam orjinal asdasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 off ofis interneti açmıyo videoyu deli merak ettim ben de şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ahahah ulan cayi puskurttum sabri girince sahneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Darqainu said: MrLevie said: bidon derken? o kadar mı kötü yahu? milli olmuştu bu adam zamanında.. Bu yil italya liginin en kotu yabancisi secildi evet. Geçen sene seçilmişti bu senedemş o seçildi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar