Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 alekssiz oyunla zor alırdı fener onu da ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 antipatik taraftar profili burada fenev yazmak serbest ama malum yazıları yazsak kıyamet kopar. edit: başlığa saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Yahu Galatasaray'lı mod yok mu burada? Bi el atın şu başlığa yeter ya fenerli ya beşiktaşlı trollüyo başlığımızı edit: rewendor göreve!11!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 fizban said: biz de kaybettiğimiz ve berabere kaldığımız maçları kazansaydık 102 puan toplardık. Mükemmel bir tespit, Esh okullarında ders diye okutulacak nitelikte. Adam gibi her taraftar her takımı Türkçe imla kuralları çerçevesinde yazsa olmuyor mu bu arada? Çok ilkokul 3 geliyor bana bu fenev olsun, 6s olsun. Hatta "FENERBAHÇE" yazıp dönüp diğerini "galatasaray" diye yazmak bile çok antipatik geliyor, kendi yazılarımda dikkat ediyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 baggio (tu) düzelttim son sayfadakini, dikkat edelim yazarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 asdasf gs başlığında fener yazmak serbes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 deneme fener beşiktaş gs proceeding... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Fabiano dünyanın en iyi forvetidir.Top5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Top 5 1-Drogba 2-Klose 3-Fabiano 4-Yakında 5-Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ne butthurt yapmışız ezelden be hacı bıkmadınız saçmalamaktan şu topicte. Btw, Sarp: `Galatasaray için yetersiz olduğumu gördüm, yoluma devam edebilmek için sayın Tulun'dan başka takıma transfer izni istedim, artık kulübümü tribünden takip edeceğim` dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Oha hiç bunu diyeceğimi tahmin etmezdim ama üzüldüm yahu Mustafa Sarp'a :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Saha dışında aklı başında konuşuyor zaten. İlk geldiğinde de oha kafası azıcık basan adam demiştik burda da. Ama böyle de söyleyince üzülüyor insan dsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hakkaten be abi.adamların sucu yok.onu tutup getirenlerde hata.adamların kabiliyeti bu yani GİTME SARP DİREN VE EFSANE OL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 öyle söylediğine bakmayın; gönderilmemek için yol yapıyodur o. barış özbek'le bir bile değil mustafa sarp gözümde. yetersiz olduğunu düşünse, ve bunu kafasına taksa; sahada canını dişine takarak çalışır, koşar mücadele eder en azından. takım arkadaşına bağıra çağıra küfretmez vs. en basit örnek veriyim; kimsenin beğenmediği selçuk şahin'in, onu geçtim önder turacı'nın koşmadığı maç hatırlamıyorum ben. hatta ali turan'ın dahi koşmadığı maç hatırlamıyorum, ama çok izleyemedim onu tabi ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hakkaten sarp çok kötü ya ali turanı sağ bek yaptılar harcadılar.stoper 1 kere oynadı sanırım penaltı yaptırdı işte sağ bekteyken hangi maç hatırlamadım.bitirdiler adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Serdar Taşçı diyorlar, defans için yerinde takviye olur da bu sezon 50 resmi maçta 80 küsür gol yemiş Stuttgart. Bursa'dan Serdar Aziz'i alsak bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Okay Yokuşlu varmış Altay`da 17 yaşında, milli takımda kaptanlık vs yapan orta saha imiş. ManU, Besiktas, Galatasaray, Dortmund falan talipmiş. 3 milyon EUR bonservisi varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Arsene Wenger takip etmiyorsa iyi oyuncu değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 takip ediyo arsene wegner, followlamış twitterdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Terim hala resmi sözleşme imzalamadı yalnız, beklenen nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Valla dun takvimde bi komplo teorisi varmis, tranferler yapilmadi istedigim diyip FT birakacakmis guya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Terim oyle yaparsa ayip olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 lol :D öyle olursa çok fena olur ya :D takımı bırakırım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Diren ve Efsane ol SARP! Diren ve Efsane ol AYHAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar