Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 said: Elmander borsaya bildirildi Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bolton Wanderers'ta forma giyen İsveçli futbolcu Johan Elmander ile anlaştığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına (İMKB) bildirdi umarım profesyonel bir ekiple beraber yapıyordur bu transferler çünkü fatih terim yabancı transferden anlamayan bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Geçmiştekilere bakıp da konuşmak çok isabetli olmayabilir. Şans işi biraz da bu transferler. Çok iyi bi adam getirtirsiniz, takımla uyum sağlayamaz, başarısız olur vs. Gerçi Bratu, Lukunku falan baya kötüydü ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 van der sar bu sene futbolu bırakıyor. sırf o yüzden kaleci aldı manu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Lukunku 3 büyükler tarihinin gelmiş geçmiş en kötü oyuncusu zaten. Daha kötü bir oyuncu gelmedi, gelemez. Mustafa Sarp Xavi gibi kalır yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ufuk iyi abi sabredin bira... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Van der Sar Manu'da CL finali oynayarak+ şampiyon olarak kariyerini bitirmektense (bu sene bıraktığını varsaydım) niye GS'ye gelsin ki yahu....Hani özel bir bağ varsa bilemem, ASY cehenneminden çok etkilenmiştim zamanında tarzı (yok öyle birşey tabii)... Gökhan İnler'de baya zor, hatta o adam niye daha büyük bir klube gitmiyor İtalya'da onun da anlaşılması zor.... Ayrıca Lukunku deyince aklıma 6-0'ın rövanşında müthiş başladığımız, hakitaken bir 6-0 yapabileceğimiz maçta, durum 2-0'ken ikinci yarı başı boş kaleye topu kale çizgisine paralel vurması aklıma gelir..Orada 3-0 olsa maç biz de 6 atardık çok ciddiyim, çünkü müthiştik o maç baya baya kaçırdık...Gerçi Arif atsa Kadıköy'de 6 zaten olmazdı, hep bizi buluyor böyle talihsizlikler:)... Ama yine de daha kötüleri geldi ya GS'ye...Lutu vardi bir ara hatta 96-2000 yıllari arası bilmem hatirlarmısınız...(Spikerler Lutu mu Lutsu mu desek karar verememişti)...Sorasına Almaguer, Sarr, Cristian yine baya kötüydü... Horvat+Spehar+Mpenza üçlüsünü hatırlayan var mı peki:D Jardel'e karşılık verilmişlerdi ahaha bir kere bile oynamadılar sanırım.... Fatih Terim'in yabancı transferinde pek isabetli olamadığının altı çizilmiş, katılıyorum ben de...Gerçi eskiden Romanya takıntısı vardı bitmiştir artık heralde o... Gerçi düşününce şimdi neler aklıma geldi yerlilerde sdfssds...Okan Koç (0 maç), Abdullah Ercan, Hakan Yakın yine yakın tarihimizden...Hani bilinen kötüleri yazmıyorum bunlar maç bile oynamadılar neredeyse, gerçi Abdullah'ın 1-2 orta denemesini hatırlar gibiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ben 2. terim dönemindeki transferlerin terim in isteğiyle yapıldığını sanmıyorum.mali durumumuz yerlerdeydi nerde beleş oraya yerleş mantığıyla önümüze gelen tüm beleş oyuncuları aldık.hatta jardel takası varki gelmiş geçmiş en kötü takastır heralde.gelen 3 oyuncunun oynadığı maç sayısı 10 değildir :P gene aynı mantıkla lucescu başarılı oldu ama terim lucescu kadar başarılı bir hoca olmadığı için yetemedi o iğrenç kadroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 sottodan tarih dersi.. sphear ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 elmander müthiş oyuncu.hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 bütün iyi niyetimle soruyorum elmander kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 futbolcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 elmadersem çık, armut dersem çıkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 elma dersem kendini pencereden at, armut dersem iple kendini as. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Hehehe ntvspor`da bizim macin devre arasinda %100 futbol cikti,ridvan "bir alex degil" muabbetini yeni farketmis "benle makara yapiyorlarmis internette" dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 terim in yardımcıları ümit davala,vedat inceefe ve hasan şaş olacakmış.asfafhbadfh tam bir facia :D umarım tugayı harcamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 vedatla ümit reyis tamamda hasan şaşı sevmiyorum bariz abileri toplama calısması olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 vedat ne la ahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Olmamış yardımcılar...Tamam eskiden medet umduk Fatih Terim'i getirdik de, o kadar da değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 hatta hakan ünsalda olcak deniyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ahahah hakan ünsal noldu ya hangi kanalda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 96-2000 Kadrosu yerlilerinden olacaksa eğer şu takımda çalışması gereken 3 isim var; Suat, Tugay, Ergün....3'ü de yok yerine Hasan Şaş, Hakan Ünsal, Vedat bravo eğer doğruysa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 mufit basgan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 taffarelide şu klupte bi görev verseler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 mufit başgan yok :( hakan şükür aday olmasa kesin onuda alırdı :) seçilmezse alır ama kesin bide kaleci antrenörü mondragon olabilir diye okumuştum biyerde ne kadar doğrudur bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ya bülent hoca ne olacak bu arada bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar