souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Tam izleyemedik gitti şu çocuğu da.Gene büyük ihtimalle sezonun ilk yarısının büyük kısmını kaçırır sakatlık nüksetmiş ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 böyle bişey olursa sıvoc kalır holosko kamptan sonra satışa çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ya stoper mevkisinde alternatif oyuncu sorunu cekmeyiz.. ama ersanin tam kendini gösterip milli takima da faydali olabilcegi sirada böyle bişey cok talihsiz oldu.. umarim ciddi bişeyi yoktur,en fazla 3-5 hafta kacirip sahalara döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 rıdvan karabükle anlaşmış 1 yıllık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ersan 6 ay uzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ersan Gülüm 6 ay yok. Çapraz bağlar gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Allah kahretsin ya. Nasıl bir şanssızlıktır bu ya. Canlı dinliyorum ntvde, cidden tükürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yazık oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Yazık oldu gerçekten futbol hayatının 1 yılı boş geçti daha bu yaşta.Şubat gibi falan ancak sahalara dönecek.Tam kondisyon tutması falan Mart'ı bulur.Neredeyse tüm sezonu kaçırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 oooooooooooooooooooooooof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi futbol hayati tehlikeye giricek adamin :S gökhan zan vol.2 olmaz umarim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 applev0dka said: abi futbol hayati tehlikeye giricek adamin :S gökhan zan vol.2 olmaz umarim ya Gökhan gene iyi kurtardı Milli Takım olsun ve GS olsun hiç yoktan oynadı epey.Böyle giderse Ersan kendini ispat edemeden kaybolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 gökhan zan'ın ki psikolojikti yalnız, bu adamın ki direk futbol hayatı terk sakatlık, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 psikolojik değildi yahu, omzu yalama oldu adamın, her fırsatta omzu çıkıyo işte. bu adamınki de yer etmiştir, 6 ay içinde iki defa aynı dizin aynı yerinden nokta atışıyla sakatlanırsan yer eder çünkü o. Çapraz bağlar falan, biliyorsunuz Baliç'i bitiren sakatlık. Umarım atlatıp geri döner ama çok ümidim kalmadı benim, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi adam yeniden sakatlanırım diye diye iyice bitirdi kendini, bir ara BJK ve Milli Takım'da ne kadar iyi bir adamken, sonrasında korkak olmaya başladı. En ufak sakatlıkta kafada bitirdi kendini, o herifin olayı kronik olduğu kadar psikolojikte, ülke için çok faydalı bir adam olabilecekken kendi kendine yaptı herşeyi. Şanssızlıkta çok tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Güzel haber yok anasını satayım ülkede sporda bile , Forlan'ı getirelim de biraz ülke mutlu olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Beşiktaş'ın eski futbolcularından İbrahim Üzülmez, futbolu bıraktığını HABER1903'e açıkladı. Haber1903'e açıklamalarda bulunan Üzülmez, "Artık futbolculuk kariyerime son veriyorum. Kariyerime teknik adam olarak devam etme kararı aldım. Bunun için gerekli süreci yavaş yavaş başlattım. Bundan sonra Türk futboluna teknik anlamda hizmet etmek istiyorum. " diyerek sözlerini tamamladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 şu adamı güzel bir şekilde yollayamadık ya, ona üzülürüm ben ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Hak ettiği değeri görecektir. Jübile yapılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ula ersanda bitti daha oynayamadan,üzüldüm gerçekten...Şİmdi bir stoper daha lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 deliye jübile yapılır abi mutlaka. bi de tam zamanı simdi henüz ligler baslamamıs avrupa liglerinden bi takımla oynanır.bu nedenle de ibo nun gönlü alınmıs olunur tatsız sekilde ayrılmıstı. umarım düsünen vardır yönetici kadrodan ersan 4 ile 6 ay yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 BJKda alternatif çok sıkıntı çekmez, ama Ersan ve milli takım adına üzüldüm. 40 yıl sonra iyi bi stoperimiz olucaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 nereye stoper lazım abi? sidnei-toraman-sivok-egemen var. çok zorda kalırsak aurelıo'da oynayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar