Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya stoper mevkisinde alternatif oyuncu sorunu cekmeyiz.. ama ersanin tam kendini gösterip milli takima da faydali olabilcegi sirada böyle bişey cok talihsiz oldu..

umarim ciddi bişeyi yoktur,en fazla 3-5 hafta kacirip sahalara döner
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

abi futbol hayati tehlikeye giricek adamin :S gökhan zan vol.2 olmaz umarim ya

Gökhan gene iyi kurtardı Milli Takım olsun ve GS olsun hiç yoktan oynadı epey.Böyle giderse Ersan kendini ispat edemeden kaybolacak.
Mesaj tarihi:
psikolojik değildi yahu, omzu yalama oldu adamın, her fırsatta omzu çıkıyo işte.

bu adamınki de yer etmiştir, 6 ay içinde iki defa aynı dizin aynı yerinden nokta atışıyla sakatlanırsan yer eder çünkü o. Çapraz bağlar falan, biliyorsunuz Baliç'i bitiren sakatlık. Umarım atlatıp geri döner ama çok ümidim kalmadı benim, geçmiş olsun.
Mesaj tarihi:
abi adam yeniden sakatlanırım diye diye iyice bitirdi kendini,

bir ara BJK ve Milli Takım'da ne kadar iyi bir adamken, sonrasında korkak olmaya başladı. En ufak sakatlıkta kafada bitirdi kendini,

o herifin olayı kronik olduğu kadar psikolojikte, ülke için çok faydalı bir adam olabilecekken kendi kendine yaptı herşeyi. Şanssızlıkta çok tabii
Mesaj tarihi:
Beşiktaş'ın eski futbolcularından İbrahim Üzülmez, futbolu bıraktığını HABER1903'e açıkladı.

Haber1903'e açıklamalarda bulunan Üzülmez, "Artık futbolculuk kariyerime son veriyorum. Kariyerime teknik adam olarak devam etme kararı aldım. Bunun için gerekli süreci yavaş yavaş başlattım. Bundan sonra Türk futboluna teknik anlamda hizmet etmek istiyorum. " diyerek sözlerini tamamladı.
Mesaj tarihi:
deliye jübile yapılır abi mutlaka.
bi de tam zamanı simdi henüz ligler baslamamıs avrupa liglerinden bi takımla oynanır.bu nedenle de ibo nun gönlü alınmıs olunur tatsız sekilde ayrılmıstı.
umarım düsünen vardır yönetici kadrodan
ersan 4 ile 6 ay yok :/
  • Yeni Oluştur...