Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Mersin'de Nobre ile yollar ayrıldı

''Nobre bize 'Beşiktaş ile sorunlarım yok' demişti. Ama gelinen süreçte daha fazla beklemek istemediğimiz için anlaşmayı feshettik. Çünkü bu ayın 25'inde kamp dönemimiz başlıyor. Bu yüzden önceki gün telefonla görüştüğümüz Nobre'ye, 'Artık Mersin'e gel ve sözleşmeyi imzalayalım' dedim. O da kulübüyle olan anlaşmazlıklarından bahsetti ve birkaç gün süre istedi. Bizim ise artık beklemeye tahammülümüz olmadığı için yönetim olarak yollarımızı ayırma kararı aldık. Nobre'ye spor hayatında başarılar dileriz.''

http://www.sporx.com/futbol/superlig/mersinidmanyurdu/mersinde-nobre-ile-yollar-ayrildiSXHBQ237530SXQ
Sosyal ağlarda paylaş

abi son sayfayı okuyorum da

- demirören hisseleri satıyo
- teknik direktörü tutuklayabilirler
- eski futbolcu bana sevgi göstermediler diyo
- istenmeyen adam tam gidecekken geri geliyo elde kalıyo
- kaleci çeşmede dayak yiyo
- eski kiralık yeni transfer "yok beni transfer etmediler" diyo ulaşılamıyo

nasıl bir kulüp bu ya :)

edit: red'i de ekliim
Sosyal ağlarda paylaş

Robinho olayı zaten çok garipti ya, BJK'nin hiçbir teması yok futbolcu ile ki futbolcunun da haberi yok. Ama sadece çıkan haberler yüzünden %33 değer kazanmıştı borsada kulüp,

bu manipuledir yani, o zamanlar araştırılmamıştı bile ki şimdi yavaş yavaş ortaya çıkıyor gibi bazı şeyler

Fernandes olayı da tamamen futbolcunun fikir değiştirmesi, gelirim diyip prensipte anlaşıyor sonra vazgeçiyor vs. GS'nin Reyes ve Forlan durumuyla aynı şey hemen hemen
Sosyal ağlarda paylaş

abi o haberde bariz taraflı yalnız,

Fernandes'e Valencia kal çekmiş, adam da burada kalmak veya kendimi daha iyi gösterebileceğim bir kulübe gitmek istiyorum diyerek Beşiktaş'la yaptığı prensip anlaşmasını bozmuştu.

Yok neymiş Bosingwa için vazgeçildi, yok yüksek bonservis ücreti vs. vs.

Tamamen reddedilen bir Beşiktaş var ortada o kadar, ha bu durumdan sonra ben gelmek istiyorum falan derse adam ve bizimkiler gidip alırsa gerçekten karaktersizlik olur. Zaten sevmiyordum Fernandes'i iyi oldu ama o kadar yetenekli bir adama ihtiyacımızda var orta sahada, en azından bir yerli transferi falan diyecem de yabancı daha ucuza gelir asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...