knox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yumurta poşeti kaçakcılığından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Çeşme'de Cenk ve abisini dövmüş bir gece kulübünün güvenlik görevlileri, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mersin'de Nobre ile yollar ayrıldı ''Nobre bize 'Beşiktaş ile sorunlarım yok' demişti. Ama gelinen süreçte daha fazla beklemek istemediğimiz için anlaşmayı feshettik. Çünkü bu ayın 25'inde kamp dönemimiz başlıyor. Bu yüzden önceki gün telefonla görüştüğümüz Nobre'ye, 'Artık Mersin'e gel ve sözleşmeyi imzalayalım' dedim. O da kulübüyle olan anlaşmazlıklarından bahsetti ve birkaç gün süre istedi. Bizim ise artık beklemeye tahammülümüz olmadığı için yönetim olarak yollarımızı ayırma kararı aldık. Nobre'ye spor hayatında başarılar dileriz.'' http://www.sporx.com/futbol/superlig/mersinidmanyurdu/mersinde-nobre-ile-yollar-ayrildiSXHBQ237530SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Şu adamdan kurtulamayacağız biz. Trabzon tüm istenilmeyen adamları alıyor, Nobre söylentiside var, yapsa bir güzellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Adnan Sezgin en cok Bjk`ya zarar vermis dsaasfas. Ferrariler, Nobreler yapismis kalmis. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 O değil de Bobo'yu beğenip de imza attıran yok. Ya da Bobo hayvan gibi para istediği için vermiyo kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi son sayfayı okuyorum da - demirören hisseleri satıyo - teknik direktörü tutuklayabilirler - eski futbolcu bana sevgi göstermediler diyo - istenmeyen adam tam gidecekken geri geliyo elde kalıyo - kaleci çeşmede dayak yiyo - eski kiralık yeni transfer "yok beni transfer etmediler" diyo ulaşılamıyo nasıl bir kulüp bu ya :) edit: red'i de ekliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 fernandese ulaşılamıyormuş bide sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 fernandes olayi da komik ha. 2 yillik kontrati varmis valencia ile, 3 yillik kiralamislar bjkya dasfsa. mindfuck. bir de tayfurun hesabini bloke etmisler manipulasyon nedeniyle. neydi o gecen sene ki meshur duyumcunuz? robinho geldi diye diye iyi doldurdular cepleri sonra robinho haberim bile yok bjkdan dedi ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 gidin gs başlığına asdasd beşiktaş kendine de karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Robinho olayı zaten çok garipti ya, BJK'nin hiçbir teması yok futbolcu ile ki futbolcunun da haberi yok. Ama sadece çıkan haberler yüzünden %33 değer kazanmıştı borsada kulüp, bu manipuledir yani, o zamanlar araştırılmamıştı bile ki şimdi yavaş yavaş ortaya çıkıyor gibi bazı şeyler Fernandes olayı da tamamen futbolcunun fikir değiştirmesi, gelirim diyip prensipte anlaşıyor sonra vazgeçiyor vs. GS'nin Reyes ve Forlan durumuyla aynı şey hemen hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Bana sevgi göstermediler diye demeç veren kişi gs de çok sevgi görmüş? =) Bizi kadar adama dayanan olmadı zaten, gs de kaç maç oynamıştı pardon? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Onu GS'ye kitlediğimiz gün bayram ilan edilmeliydi aslında, adam da nasıl bir torpil varsa yıllarca 11'de kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 fernandes olayı ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18066364.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Bosingwa gelcekse gelmesin fernandes evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bak bak nasıl sattılar hemen adamı burda fernandes büyük topcu kesin kalsın diyorlardı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 büyük futbolcu yalan yok abi ama beşiktaştan büyük değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi hem siz kendi rezilliğinize baksanıza : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi o haberde bariz taraflı yalnız, Fernandes'e Valencia kal çekmiş, adam da burada kalmak veya kendimi daha iyi gösterebileceğim bir kulübe gitmek istiyorum diyerek Beşiktaş'la yaptığı prensip anlaşmasını bozmuştu. Yok neymiş Bosingwa için vazgeçildi, yok yüksek bonservis ücreti vs. vs. Tamamen reddedilen bir Beşiktaş var ortada o kadar, ha bu durumdan sonra ben gelmek istiyorum falan derse adam ve bizimkiler gidip alırsa gerçekten karaktersizlik olur. Zaten sevmiyordum Fernandes'i iyi oldu ama o kadar yetenekli bir adama ihtiyacımızda var orta sahada, en azından bir yerli transferi falan diyecem de yabancı daha ucuza gelir asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Orelyo varken Fernandes`e gerek yok. Iyı tercih. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 futbol bölümü öldü biraz heyecan lzm gsde transfer yapamadı bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hem bosingwa hem fernandes. yabancı maximizasyonu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yabancı sınırsız olucak rahat olun.. düşünmeyin bunları. 1 temmuz sonrasında görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Oha sille tokat dayak atmislar. http://www.htspor.com/besiktas/haber/642047-besiktas-kalecisine-sille-tokat-dayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar