Daemir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Toramanı severim ama nasıl bu kadar çok abartılıyor anlamıyorum. Çoğu maçını da izledim adamın. Performansı çok düşük. Hızlı bi forvet karşısında yavaş kalıyor. Karabük maçında Emenike yi durdurmayı geçin, adamı yere düşürmeyi bile başaramıyordu neredeyse. Emenike istisna diyip geçersiniz belki ama ben takımımda o tür adamları durduracak fizik gücünde ve hızlı stoperler isterim açıkçası. Hulkı durduran Sidnei varken Emenike'yi durduramayan Toraman'ı kadroya dahil etmemek normal. Sivok Toraman'a göre daha iyi gözümde ama onu da yetersiz buluyorum fizik gücü olarak. Burun kıvrılan İsmail den ise hala çok umutluyum. Daha yaşı kaç başı kaç tabii ki hata yapacak. Sabretmek gerekiyor biraz. Benim anlamadığım Schuster gittikten sonra takımda ki kondisyonun gözle görülür biçimde yaşadığı düşüş. Tayfur bu konuda yetersiz kalmaz umarım. Bi de defansı daha geride oynatarak gol yememeye çalışıyor ama belki de ilerideki adamları asıl yoran da budur bilemedim. Schuster i çok beğeniyodum ben gitmeseydi keşke. Tam başarılı olacağı sene gitti. Birincisi ligi, oyuncuları tanımıyordu. İkincisi sistemi daha yeni yeni oturmaya başlamıştı, adamın sistemine uygun stoper sıkıntısı vardı. Bekler zaten sıkıntılı. Üstüne ligin ilk yarısındaki sakatlıklar gelince iyice belini kırdı takımın. Şanssızdık bu sene, umarım seneye de böyle olmaz. Fener ve trabzon maçlarında öndeyken kırmızı kart görüp atılarak maçları vermemiz de cabası. Ferrari nin de Sivok'un da gitmesinden yanayım o yüzden. Büyük maçları kaldıramayacaklarsa zaten işleri yok, yabancı kontenjanı da sorun. Ferrari zaten başkanın dediği gibi tatile gelmiş. Egemen-ersan-toraman-sidnei yeter bize stoper açısından. 3 kulvarda sıkıntı yaşamadan gideriz diye düşünüyorum da beklerden tırsıyorum. Bi de q7 nin yedeği olsun diye ibrahim akın ı alsaydık iyi olurdu da almıcaz galiba. Bu almeida'yı da beğenemedim gitti bi. kalıbının adamı değil gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 hakkaten sorun ne abi bu tutumda ? heralde o an formda olanı, takıma daha faydalı olanı yüceltir taraftar, aksi durumdakini istemez. her takımda aynıdır, takım taraftarıyız oyuncu değil =p toraman eldekilerin iyisiydi evet, ferrari denizli dönemi iyiydi evet, guti aşmış adamdır sadece formsuzdur bu alternatifler varken formda deilse yedek kalabilir evet, dediiim gibi daha iyisi varsa o oynar. mahalle takımı değil bu sonuçta, "bu adam reyiz ölüsü bile oynamalı!!11!" diyecek değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Bir de şu var ki Denizli döneminin kadro kalitesi düşüktü. Tello ve Bobo haricinde kadronun tamamı hiçbir özelliği olmayan dümdüz adamlardı. Hücum oyuncularının kalitesi arttı ama defans oyuncularının artmadı. edik: Bi de Delgado vardı gerçi ama çok bişey yaptığı yoktu onun da, yumuşak kalıyodu biraz. Ayrıca Toraman da çok formda değildi son maçlarda, formda olduğunda gayet de iyi bi stoper. Ferrari bir stoperde olması gereken pozisyon bilgisi olarak çok iyi olsa da, bir Toraman olamıyo işte. O şevk, o enerji yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Başkan röpörtajında hayal kırıklıklarından biri için Toroman dedi hehe, bir önceki sene ile arada çok fark vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bu sene deli ibo yok takimda, artar onun performansi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Ferrari cidden ülkedeki en iyi stoperlerden biridir bence ama hem kafası futbolda değil yatıyor, hemde Beşiktaş'ın yeni oyun düzeninde kendine yer bulabilecek bir adam değil, daha kapalı savunmalarda, fazla hareket etmeden pozisyon alabilen bir adam Ferrari, o da bu ülkede ancak düşük Anadolu takımlarında yer bulabilir demek, Sivok iyi ama birebirde çok yetersiz kalıyor, yoksa gerçekten çok iyi bir stoper. Eğer yanında onun hatalarını telafi edebilecek kadar iyi bir stoper veya bek daha olursa o adam çoşar. Tam Fenerbahçe'ye uygun aslında, bu sene Lugano ve Gökhan Gönül mesela çok iyi toplardılar Fener'in defansını, santos ve yobo'yu. Sivok, Yobo ile karşılaştırdığında çok daha az hata yapan bir adam, Yobo kadar iyi top çıkaramasa da müdahaleleri daha yerinde, Bilmiyorum stoper mevkiisi cidden çok önemli ve oyun tarzına göre adamlar almak çok çok önemli, Beşiktaş'ın her 2 senede bir oyun anlayışı değiştiğinden bu alanda oturmuş bir düzenimiz olması zaten imkansızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ahaha haber1903 fenerli yada gsli trollu :D arkadaslar ister inanin ister inanmayin Neymar kesin bjkj da iki yillik imzalamis dun kendisini gordum bjk ye gelecekmisin diye sordum istanbul nasil bir sehir diye sordu orda iki yil gecirecegim dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Lol sanki aynı yazının forlan versiyonunu gördüm. Yine haber1903 de =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Ahah buldum kartal tatilde, 2 saat önce yorumladı forlan arkadaslar ister inanin ister inanmayin forlan kesin bjkj da iki yillik imzalamis dun kendisini gordum bjk ye gelecekmisin diye sordum istanbul nasil bir sehir diye sordu orda iki yil gecirecegim dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ahahahahaha :D cok iyi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bu yazıyı 3 gün içinde 20 kişiye forwardlamazsan forlan fenere gidicek! ister inanın ister inanmayın, halamın oğlu denemeiş ve gerçek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 arkadaslar ister inanin ister inanmayin rüştü ölene kadar kesin bjkj da ömür boyu imzalamış mezarını kalenin önüne yapcaklarmış dun kendisini gordum bjk den ne zaman gidiceksin diye sordum inönü nasıl havadar mı ferah mı maç yaparken pek anlamıyorum gelenler beddua etmesin hayır dualarını alalım dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 arkadaşlar forlanı aradım haberler iyi bağcıları sordu bana iki yıl boyunca oradan geçecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 amma kıskandınız ya. selçuk inan var yeter o size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Toraman Beşiktaşta kadroya giremeyebilir ama milli takımda girmesi lazım çünkü Beşiktaş, milli takımdan daha iyi bir takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Toroman,Sivok,Ersan,Sidnei,Egemen.Her iddasına varım Tayfur Havutçu Toromanı sağ bek oynatır bu stoper enflasyonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Hehe Ersan gaza gelmiş =P ersangulum22ersan gulum Sizin icin direndim ve simdi sizin icin savasicam 5 saat önce ersangulum22ersan gulum bana destek verenlere sonsuza kadar tesekur ederim siz hep yanimdaydiniz. Sonunda besiktasimdayim :) 5 saat önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 SusveEfsaneoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Yine beklenti çok yükseltiliyor, umarım patlayıp elinde kalmaz beşiktaş'ın milli takıma lazım Ersan tipinde stoper... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Ersan ve Mustafa umarım iyi bir çıkış yapar, zira geçen maçta kazım kazımın gol umudumuz olması hazmedilecek birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 souldarkorn said: Toroman,Sivok,Ersan,Sidnei,Egemen.Her iddasına varım Tayfur Havutçu Toromanı sağ bek oynatır bu stoper enflasyonunda :) Ben de Hilbert'ten kötü orta açacak biri gelse de kahrolsak diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 EricCantona said: Yine beklenti çok yükseltiliyor, umarım patlayıp elinde kalmaz beşiktaş'ın milli takıma lazım Ersan tipinde stoper... ne beklentisi yükseliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Ersan geçen sene sakatlandığı dönemdeki gibi oynasa yeterli. Herif stoper, gol atamadığımız maçlarda gaza gelip karşı takımı çalıma diziyordu. O zamanda diyordum nasıl stoper be bu diye, kaptırdığında defansda adam olmuyordu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Yine öyle bir pozisyonda sakatlanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Sakatlandığı pozisyon Trabzon kalecisinin dibinde tek başınayken Giray'ın salladığı tekme evet. Topu ıskalayıp Ersanamı ne geçirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar