Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Toramanı severim ama nasıl bu kadar çok abartılıyor anlamıyorum. Çoğu maçını da izledim adamın. Performansı çok düşük. Hızlı bi forvet karşısında yavaş kalıyor. Karabük maçında Emenike yi durdurmayı geçin, adamı yere düşürmeyi bile başaramıyordu neredeyse. Emenike istisna diyip geçersiniz belki ama ben takımımda o tür adamları durduracak fizik gücünde ve hızlı stoperler isterim açıkçası. Hulkı durduran Sidnei varken Emenike'yi durduramayan Toraman'ı kadroya dahil etmemek normal.

Sivok Toraman'a göre daha iyi gözümde ama onu da yetersiz buluyorum fizik gücü olarak. Burun kıvrılan İsmail den ise hala çok umutluyum. Daha yaşı kaç başı kaç tabii ki hata yapacak. Sabretmek gerekiyor biraz.

Benim anlamadığım Schuster gittikten sonra takımda ki kondisyonun gözle görülür biçimde yaşadığı düşüş. Tayfur bu konuda yetersiz kalmaz umarım. Bi de defansı daha geride oynatarak gol yememeye çalışıyor ama belki de ilerideki adamları asıl yoran da budur bilemedim.

Schuster i çok beğeniyodum ben gitmeseydi keşke. Tam başarılı olacağı sene gitti. Birincisi ligi, oyuncuları tanımıyordu. İkincisi sistemi daha yeni yeni oturmaya başlamıştı, adamın sistemine uygun stoper sıkıntısı vardı. Bekler zaten sıkıntılı. Üstüne ligin ilk yarısındaki sakatlıklar gelince iyice belini kırdı takımın. Şanssızdık bu sene, umarım seneye de böyle olmaz. Fener ve trabzon maçlarında öndeyken kırmızı kart görüp atılarak maçları vermemiz de cabası. Ferrari nin de Sivok'un da gitmesinden yanayım o yüzden. Büyük maçları kaldıramayacaklarsa zaten işleri yok, yabancı kontenjanı da sorun. Ferrari zaten başkanın dediği gibi tatile gelmiş. Egemen-ersan-toraman-sidnei yeter bize stoper açısından. 3 kulvarda sıkıntı yaşamadan gideriz diye düşünüyorum da beklerden tırsıyorum.
Bi de q7 nin yedeği olsun diye ibrahim akın ı alsaydık iyi olurdu da almıcaz galiba.
Bu almeida'yı da beğenemedim gitti bi. kalıbının adamı değil gibi geliyo bana.
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten sorun ne abi bu tutumda ?
heralde o an formda olanı, takıma daha faydalı olanı yüceltir taraftar, aksi durumdakini istemez. her takımda aynıdır, takım taraftarıyız oyuncu değil =p

toraman eldekilerin iyisiydi evet,
ferrari denizli dönemi iyiydi evet,
guti aşmış adamdır sadece formsuzdur bu alternatifler varken formda deilse yedek kalabilir evet,

dediiim gibi daha iyisi varsa o oynar. mahalle takımı değil bu sonuçta, "bu adam reyiz ölüsü bile oynamalı!!11!" diyecek değiller.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de şu var ki Denizli döneminin kadro kalitesi düşüktü. Tello ve Bobo haricinde kadronun tamamı hiçbir özelliği olmayan dümdüz adamlardı. Hücum oyuncularının kalitesi arttı ama defans oyuncularının artmadı.
edik: Bi de Delgado vardı gerçi ama çok bişey yaptığı yoktu onun da, yumuşak kalıyodu biraz.

Ayrıca Toraman da çok formda değildi son maçlarda, formda olduğunda gayet de iyi bi stoper. Ferrari bir stoperde olması gereken pozisyon bilgisi olarak çok iyi olsa da, bir Toraman olamıyo işte. O şevk, o enerji yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ferrari cidden ülkedeki en iyi stoperlerden biridir bence ama hem kafası futbolda değil yatıyor, hemde Beşiktaş'ın yeni oyun düzeninde kendine yer bulabilecek bir adam değil,

daha kapalı savunmalarda, fazla hareket etmeden pozisyon alabilen bir adam Ferrari, o da bu ülkede ancak düşük Anadolu takımlarında yer bulabilir demek,

Sivok iyi ama birebirde çok yetersiz kalıyor, yoksa gerçekten çok iyi bir stoper. Eğer yanında onun hatalarını telafi edebilecek kadar iyi bir stoper veya bek daha olursa o adam çoşar.

Tam Fenerbahçe'ye uygun aslında, bu sene Lugano ve Gökhan Gönül mesela çok iyi toplardılar Fener'in defansını, santos ve yobo'yu. Sivok, Yobo ile karşılaştırdığında çok daha az hata yapan bir adam, Yobo kadar iyi top çıkaramasa da müdahaleleri daha yerinde,

Bilmiyorum stoper mevkiisi cidden çok önemli ve oyun tarzına göre adamlar almak çok çok önemli, Beşiktaş'ın her 2 senede bir oyun anlayışı değiştiğinden bu alanda oturmuş bir düzenimiz olması zaten imkansızdır.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar ister inanin ister inanmayin rüştü ölene kadar kesin bjkj da ömür boyu imzalamış mezarını kalenin önüne yapcaklarmış dun kendisini gordum bjk den ne zaman gidiceksin diye sordum inönü nasıl havadar mı ferah mı maç yaparken pek anlamıyorum gelenler beddua etmesin hayır dualarını alalım dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...