Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Darksun said:

Menejerlik şirketinin yan şeysi işte. Futbolcunun belli bir % sini satın alıyor, sen klüp bazında aracı olup adamı parlatıyorsun, fon satıp hem kendi kar ediyor hem sen kar ediyorsun.

Yanlız ondada şöyle bir sakat nokta var, q7 fon ile gelseydi mesela ve röpörtajda dediği doğruysa 20 milyon teklif etmiş olsalardı fon gözünün yaşına bakmadan satardı. Yada biz almak için deli gibi para bayılırdık o yönden çok sakat.

onunda anlaşması var eğer satmak istemiyorsan hemen belli bir parayı ödüyorsun almeidada olduğu gibi
almedia yı almak istiyorsan fona 3.5 milyon vericez
ama 10milyon dolar ve üstüne beşiktaş ve fonda satarak kar yapıyor
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

ya gençler sağ beki bırakında ismail köybaşı bi öyle bi böyle adam iyi mi kötü mü belli değil,tek onunla nası gitçek o sol taraf onu merak ediyorum.

İsmail'e yedek düşünmemelerinin sebebi Egemen,Ersan'ın orada oynayabilmesi sanırım. Çok stoper var ama kenara kaydırabiliyorsun. Sağ bek'ede toroman'ı kaydırabilme şansı var. Ama bunlar tabiki bir sağ sol bek gibi olmayacak. Bence hatalı bir davranış beklerde yine sorun yaşayacağız bu sene. Özellikle Hilbert'e bel bağlıyorlarsa.

Llama zaten o yüzden dedim satmak istemezsek deli gibi para bayılmamız lazım diye. Q7'de çok fena patlardık o zaman. Almeida bu sene coşarsa onuda muhtemelen yollamak gerekecek. 8-10 milyon verip takımda tutamayacağımıza göre.

Menejerlik şirketi bizi bu yönden kullanıyor gibi, avantajları olduğu kadar dezavantajlarıda var.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Llama zaten o yüzden dedim satmak istemezsek deli gibi para bayılmamız lazım diye. Q7'de çok fena patlardık o zaman. Almeida bu sene coşarsa onuda muhtemelen yollamak gerekecek. 8-10 milyon verip takımda tutamayacağımıza göre.

abi işte diyorum 3.5 vericez şirkete biticek almeida için..
deli para değil.
Sosyal ağlarda paylaş

10 milyon üzeri satarlarsa daha fazla isteyecekler muhtemelen. Yani bjk şuanda kendi istese 3.5 verecek eyvallah. Ama 10 ve üstüne alıcı çıkarsa farkıda bizim vermemiz lazımmış. Zaten öteki türlü saçma olmuyormu, 15 milyona alıcı çıksa 3.5 verip adamı alıp 11,5 karla satarız =P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Oyuncu Ersan Adem Gülüm'ün transferi konusunda Adanaspor Kulübü ile anlaşma sağlanmış olup; sözleşme fesih bedeli olarak Adanaspor Kulübü'ne 2.000.000.Euro ödenecektir. Ayrıca oyuncunun 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Kupası karşılaşmalarında yer almasına bağlı olarak Adanaspor'a sezon başına 1.000.000.Euro'ya kadar ek ödeme yapılabilecektir.

ucuza almışız demek ki
ersan güzel direnmiş
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.aydinca.com/depo/Robinho-Kartalda.jpg

Masquerade said:

haydaaaa.
bakın abi. cidden emoya bağlıyorsunuz. bişi demedik ulan. kapta yazanı söyledik. tek yorum yapmadım, yorum yapmışım gibi üzerinde aklı sıra bişiler saçmalıyorsun ahahah.
vallahi komiksiniz ya da hastasınız.

Adam haklı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bobo ile bizim alakamız kalmadı
Nobreyi zararına yollayacağız sanırım zira hiçbir takım 2.5 m vermez =P bırakın 2.5'u , 1 bile vermez.
Tabataya ve Holoskoya yakın birşey verebilen çıkar belki
Sivok,Fink ucuza oynayan adamlar bence bunlar diğer takımlar için çok daha cazip.
Hilbert bonservissiz gelmiş olduğu için onunda aldığı ücret fazla sanırım 1.5m gibi birşey olması lazım, onuda veremez diğer klüpler.
Ferrari zaten tam patlak, 2. lige bedava versen almazlar muhtemelen. 2.5m yi verecek kerizde yok =P Araplara gitmeyecek kadarda rahatına düşkün beyefendi, yani onlarada kakalayamayız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...