Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Ersan'ı izlediğim kadarıyla Türkiye de ilk 4-5 yerli defans içerisine rahat girer, bunlardan biride Serdardı şahsen serdarı aldığımıza sevindim, Ersan olayına birde FB gireydi şimdi 8m€ gibi saçma rakamlar dönüyordu ortalıkta, birde adamın tuttuğu tavır çok iyi bence BJK'den başkasına gitmem muhabbetine, bugün verdiği demeçlerde zaten adamın karakterini belli ediyor, BJK camiası ve milli takım için hayırlı olsun iyi topçu bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

noatsamisa

Akla gelen eklenirse güzel olur. Bilmediğimizi de araştırırız böylece. Açıkça kapıda bekleyen şu ki, Beşiktaş 2013-14'te lisans alamaz.

ne diyorsunuz beyler? :)

http://www.blogger.com/comment.g?blogID=2284909480238369992&postID=3945003978747648045&isPopup=true

son postları okuyun.

hebenneka fifa'nin anayasalarından alıntılar yaparak ortamı domine etmiş farkındayım, ama bu kadar da futbol fanatiği olunmaz yuh ya.

arada bir buraya uğruyorum insanların delirme katsayısı ne kadar arttı diye, millet artık tehlikeli sınır seviyesine gelmiş. bence patide de eğer bu kadar İNANMIŞ insanlar varsa, gerçekten tanıyan arkadaşları onları bulup benim için bi tokat atsınlar. gidin çimde firizbi oynayın abi napıyosunuz hayatınıza yazık, topu kovalayan adamlar hakkında çocukluğundan beri yorum yapan bi avuç hayatı paralıyosunuz

yazık günah

edit: bildiğin çemkirmişim sdfads
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahahaha bunu az kaldı küme potasına giren bir cimbomlu mu söylüyor?

Ne zorunuz var da gelip burada Beşiktaşlılar çok reröre diye yazıyorsunuz ki? Gelmişsiniz buraya yok o olcak yok bu olcak...

Ersan Beşiktaşta. Deal with it. Bir de sizin için bir resim koydum cimbom topağına. Drogbayı alıyormuşsunuz... :D
Sosyal ağlarda paylaş

cenk

toraman - sidnei - ersan - egemen

necip - fernandes

simao - diago costa - q7

almeida

Yedekler-
rüştü
guti
köybaşı
pektemek
ernst
ekrem
veli

dışarda kalanlar
tanju
mehmet akyüz
rıdvan
burak kaplan
sivok (muhtelemen gönderilecek)

dörtlüsünü istiyorum ben geride, egemen sol tarafta oynayabiliyor çok güzel , aslında sol da ersan da oynayabiliyor ersanında sol ayağı çok iyi, ersan yada egemen i sol tarafta kullanmalıyız, ne yazıkki ismail köybaşı nın defansım özelliği çok kötü çok hata yapıyor,

sağ tarafta bence toraman oynamalı , ekremden çok daha faydalı olur, hücuma destek vermesinin önemi hatta vermesin , he onun yerine rıdvanda olabilir, ama bence öncelik iyi defans yapan bir sağ taraf olmalı o da toraman,

diego costa'nın gelmesini forlan dan daha çok istiyorum bence türkiyede çok başarılı olur, forvet arkasında oynayan süratli teknik güçlü bir adam bence türkiye liginde bomba olur, he forlan gelirse de yine aynı yerde oynar canavar gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

biliyorum yapmasın zaten hücum :) defansı sağlama alalım bu orta saha ve hücum gücü ile sorun yaşamayız zaten, ama olursa rıdvan çok iyi olur.

ben defans 4 lüsünün türkiyenin en az gol yiyen takımı yapar bizi diyorum, hepsi çok güçlü oyuncular,

aslında olacaktı hamit toramanın yerine oof
Sosyal ağlarda paylaş

sivok iyidir nie kimse begenmiyorduran toplarda kafa golü atabiliyor(bknz:kupa finali) top kontrolü stoper için iyi düzeyde defansif olarakda hiçbirinden geri degil bu takımda necipinde oynıcagını düşünecek olursak ilerde 5 yabancı olacak defansda da bi tane olacak sivok (ki avrupa macları var zaten orada sınırda yok)gayet yeterli bi adam cek milli takımda da oynuyor cek-ispanya macını izlediyseniz adam 90 dk ispanya hücum hatı ile ugrastı iyide oynamıstı egemen nasıl oynar belli deil ersan gökhan zan gibi cam adam flan olabilir iler ne olcagı belli deil bi toramana bişe olmaz die biliyorum oda hava topları da zayıf zaten gecen seneki gibi bir sakatlık serisi tutturabilirz das dusebilir ayu cıkabülür
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...