aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 adamlar kendi yazip kendi oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Sansa twiterda gordum aasiri sevindim. Hepsi hikaye ersan bizdr. Daha ne olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 PZero said: kesin başlar kıskananlar catlasın bu senede transferin kralıyız geçen sene oldunuz noldu sdghjskdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 noatsamisa Akla gelen eklenirse güzel olur. Bilmediğimizi de araştırırız böylece. Açıkça kapıda bekleyen şu ki, Beşiktaş 2013-14'te lisans alamaz. ne diyorsunuz beyler? :) http://www.blogger.com/comment.g?blogID=2284909480238369992&postID=3945003978747648045&isPopup=true son postları okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Ersan'ı izlediğim kadarıyla Türkiye de ilk 4-5 yerli defans içerisine rahat girer, bunlardan biride Serdardı şahsen serdarı aldığımıza sevindim, Ersan olayına birde FB gireydi şimdi 8m€ gibi saçma rakamlar dönüyordu ortalıkta, birde adamın tuttuğu tavır çok iyi bence BJK'den başkasına gitmem muhabbetine, bugün verdiği demeçlerde zaten adamın karakterini belli ediyor, BJK camiası ve milli takım için hayırlı olsun iyi topçu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Masquerade said: noatsamisa Akla gelen eklenirse güzel olur. Bilmediğimizi de araştırırız böylece. Açıkça kapıda bekleyen şu ki, Beşiktaş 2013-14'te lisans alamaz. ne diyorsunuz beyler? :) http://www.blogger.com/comment.g?blogID=2284909480238369992&postID=3945003978747648045&isPopup=true son postları okuyun. hebenneka fifa'nin anayasalarından alıntılar yaparak ortamı domine etmiş farkındayım, ama bu kadar da futbol fanatiği olunmaz yuh ya. arada bir buraya uğruyorum insanların delirme katsayısı ne kadar arttı diye, millet artık tehlikeli sınır seviyesine gelmiş. bence patide de eğer bu kadar İNANMIŞ insanlar varsa, gerçekten tanıyan arkadaşları onları bulup benim için bi tokat atsınlar. gidin çimde firizbi oynayın abi napıyosunuz hayatınıza yazık, topu kovalayan adamlar hakkında çocukluğundan beri yorum yapan bi avuç hayatı paralıyosunuz yazık günah edit: bildiğin çemkirmişim sdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Bi3TlVShPkk&feature=player_embedded Taze ligtv röpörtajı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 nevzat demir tesislerinden kâr payı verilmiş ersana. 4m falan yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bu beşiktaşlıların 4 te 3 kompleks lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Ahahahaha bunu az kaldı küme potasına giren bir cimbomlu mu söylüyor? Ne zorunuz var da gelip burada Beşiktaşlılar çok reröre diye yazıyorsunuz ki? Gelmişsiniz buraya yok o olcak yok bu olcak... Ersan Beşiktaşta. Deal with it. Bir de sizin için bir resim koydum cimbom topağına. Drogbayı alıyormuşsunuz... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Arkadaş başından beri alırsak iyi olur,almazsak da problem değil dedi bütün Galatasaray'lılar. Hatta bir kısım bu kadar Beşiktaş'lıysa gelmesin herkes yerinde ağır dedi, daha ne bekliyodunuz ki? Şu olayda başından beri triplere giren tek kesim Beşiktaş taraftarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Almazsakda problem değil diyen gs liler mi? Ben bir Rew i hatırlıyorum bjk'de oynamak istiyorsa nerede mutluysa orada kalsın diyeni. Diğerleri mal muhabbeti yapmadımı yahu? Parayı veren düdüğü çalar felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 cenk toraman - sidnei - ersan - egemen necip - fernandes simao - diago costa - q7 almeida Yedekler- rüştü guti köybaşı pektemek ernst ekrem veli dışarda kalanlar tanju mehmet akyüz rıdvan burak kaplan sivok (muhtelemen gönderilecek) dörtlüsünü istiyorum ben geride, egemen sol tarafta oynayabiliyor çok güzel , aslında sol da ersan da oynayabiliyor ersanında sol ayağı çok iyi, ersan yada egemen i sol tarafta kullanmalıyız, ne yazıkki ismail köybaşı nın defansım özelliği çok kötü çok hata yapıyor, sağ tarafta bence toraman oynamalı , ekremden çok daha faydalı olur, hücuma destek vermesinin önemi hatta vermesin , he onun yerine rıdvanda olabilir, ama bence öncelik iyi defans yapan bir sağ taraf olmalı o da toraman, diego costa'nın gelmesini forlan dan daha çok istiyorum bence türkiyede çok başarılı olur, forvet arkasında oynayan süratli teknik güçlü bir adam bence türkiye liginde bomba olur, he forlan gelirse de yine aynı yerde oynar canavar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 toroman sag bek olmaz hucum yonu sifir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Costa işi kesin yattı felan deniliyor, yarın tüpçü bjk tv'de 21:00'da canlı yayına çıkıyormuş. Muhtemelen bu ispanya/ingiltere seferleri sonucunu 'süpriz' olarak verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 sağbek lazım, forlan gereksiz olur veli var guti var diego costa var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 biliyorum yapmasın zaten hücum :) defansı sağlama alalım bu orta saha ve hücum gücü ile sorun yaşamayız zaten, ama olursa rıdvan çok iyi olur. ben defans 4 lüsünün türkiyenin en az gol yiyen takımı yapar bizi diyorum, hepsi çok güçlü oyuncular, aslında olacaktı hamit toramanın yerine oof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 almeida gidecekse bir tane yabancı forvet sidnei kesin deilse almaya bile gerek kalmadı bence sivok sidnei egemen ersan toro bes stoper cok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Bana hala Ferrari yanında Sivok'da gidici gibi geliyor, hele Ersanda geldikten sonra 3 yabancı stoper tamamen fazlalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 sivok gitmesi lazım kadro dışı bekleyecek adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 yüksek maliyetlilerde kurtulsak, ferrari, nöbrö, gitsin, yanında promosyon tabata mersine, sivok da evine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 sivok iyidir nie kimse begenmiyorduran toplarda kafa golü atabiliyor(bknz:kupa finali) top kontrolü stoper için iyi düzeyde defansif olarakda hiçbirinden geri degil bu takımda necipinde oynıcagını düşünecek olursak ilerde 5 yabancı olacak defansda da bi tane olacak sivok (ki avrupa macları var zaten orada sınırda yok)gayet yeterli bi adam cek milli takımda da oynuyor cek-ispanya macını izlediyseniz adam 90 dk ispanya hücum hatı ile ugrastı iyide oynamıstı egemen nasıl oynar belli deil ersan gökhan zan gibi cam adam flan olabilir iler ne olcagı belli deil bi toramana bişe olmaz die biliyorum oda hava topları da zayıf zaten gecen seneki gibi bir sakatlık serisi tutturabilirz das dusebilir ayu cıkabülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 tinu said: cenk toraman - sidnei - ersan - egemen necip - fernandes simao - diago costa - q7 almeida bu takım 5. bile olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 bu takım normal şartlarda açık ara şampiyon olur, ama bu takımın önündeki tek engel tayfur hocanın tecrubesizliği acemiliği, tayfur panik yapar saçmalarsa dağılır takım. bu arada screenshot aldım fizban :) seneye izleyip görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Her sene başka umutlar ya, ne güzel :) Hadi abi bu sene olacak inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar