Wispy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Teknik değildi ama kral adamdı vesselam. Yolu açık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 adam gibi adamdı ama cok kotu teknik direktördü, yolu acık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 önümüzdeki sezon kesiinlikle bir türk takımıyla anlaşcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Hayırlısı olsun Beşiktaşımız için. Yeni sezonda Biliç gelebilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 biliç geliyosa bi kaç hırvatla komple takımı takaslayalım. modric rakitic falan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Biliç hayırlı olsun cümlemize. Carvalhal ise hiç unutamayacağımız teknik adamlar listesine girdi. Oynattığı futbolu, teknik anlayışını, futbol mentalitesini hiç bir zaman beğenmedim. Ama Carlos kadar işini seven, çalıştığı klübü seven, maçı yaşayan ve yaşatan bir adam daha önce beşiktaş da görmedim. Çok sempatik ve iyi niyetli biriydi. Başarısız olma sebeplerinden birini de bu iyi niyeti olarak görüyorum. Bence futbolcular bu adamın iyi niyetini çok suistimal ettiler. Yolun açık olsun Carlos, sevdik seni :w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 asdadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 neyini sevdin takim batti. bakalim bilic ne yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 lucescu gelse ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 yazdım neyini sevip neyini sevmediğini okumadan da trollemeyin artık bazılarının teknik direktörleri çirkeflikte sınır tanımıyor, elalemin oyuncusunu çengelliyor, tvlerde bağırınıyor, suç bastırıyor. bizim teknik direktörümüz en azından efendi ve iyi niyetli biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Radyospor'a konuşan BJK Futbol Komitesi Başkanı Ahmet Kavalcı:Tayfur Havutçu'ya güveniyoruz. Blic, BJK'nin gündeminde kesinlikle konuşulmadı. Hiçbir futbolcumuz için transfer teklifi gelmedi. Fernandes ile ilgili basında çıkan transfer haberleri gerçeği yansıtmıyor İnönü stadı, BJK'nindir. Stad başka yere yapılamaz diyoruz. İlk hedefimiz, güzel bir stad yapmak. Mabedimiz İnönü stadıdır. 'TR'nin en güzel yerine stad yapmayın' söylemini kesinlikle kabul etmiyoruz. Yeni stad yapılana kadar, önceliğimiz TT Arena. Fakat net bir şekilde karar verilmemiştir. Yetkililerle görüşülüyor, projeler hazırlanıyor. Bilic için şimdilik ortalık karışmasın diye yalan söyleniyor gibime geliyor. Çünkü Bilic'in teknik ekibine vs. sorulmuştu geçen hafta, beşiktaş'tan teklif var ama şimdiye kadar teklif dışında hiç konuşmadılar gelecek ile ilgili vs. deniyordu. Tahminen sezon sonunda duruma bakılıp getirilir veya getirilmez Bilic, Portekizliler satılacak bla bla olayları da 1 haftadır hep yalanlanıyor. Anladığım kadarıyla yönetimin şuan ilk planı satmamak, sonuna kadar oynatmak ama arada iyi teklif gelirse düşünmeden elden çıkarmak üzerine kurulu olacak. Mantıklı olanı da bu ya zaten, Stad projesine de çok sevindim. Sonunda olacak gibi gözüküyor :) Bugün yeni yönetim Ankara'da çeşitli temaslarda bulunuyorlar, lobi yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Biraz ağır bir yazı koyacağım, ama genelde bu blog'u sert eleştirilerinden sivri dilinden dolayı severim. Yorumsuz olarak koyuyorum, BJK'li arkadaşlar ne der merak ediyorum. Carlos'un yanlışları elbette olmuştur da asıl sorun nerede acaba. Benim GS'li olarak dışarıdan katıldığım yer çok yazıda, ama hiç katılmayabilirsiniz BJK'liler olarak bilemiyorum. Dediğim gibi dile fazla takılmayın. http://wwwextensor.blogspot.com/2012/04/arszlkta-son-nokta.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 o yazıdakileri burda hep söyledik ki zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Doğrudur, ben de aklı selim BJK'lilerin bu yönde düşündüğünü tahmin ediyorum zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 böyle ergen tavırlı blogları sevmiyorum daha sakin ve az tükürük saçarak yazabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 extensor'u normalde de takip ediyordum zaten, çok başarılı ve yerinde GS yorumları falan da yapıyordu. Bu dedikleri de tam tamına her gerçek Beşiktaş'lının düşündüğü şeyler, burada aylardır hep dediklerimizde, Carvalhal çok zor bir dönemde resmen şansa Beşiktaş'ın başına gelmiş ve en azından benim için ufak çaplı bir Beşiktaş efsane olmuştur. Ha yok mu kötü yanları? Var tabii ki, herşeyden önce elini masaya vurabilen ağır bir teknik direktör değildi. Gençlere forma vermeyişi ve kurabiye geyiklerine vs. de çok sinirlenmiştim ki Bolu'ya elenmemize yol açtı bu. Birde yenilgilerin ardından mecburen yaptığı ve birbirini sürekli tekrar eden açıklamalar. Fikstüre sürekli laf atması vs. çok kötüydü. Lakin duruşuyla, tavırlarıyla ve çok zor durumlarda takımı kontrol etmeyi başarabilmesi kolay değildi. Son dönemlerdeki düşüşte Carvalhal'den dolayı değil, tamamen Tayfur'dan kaynaklı diye düşünüyorum. Her ne kadar Tayfur'u da çok sevsem de aynı takımın başında 2 TD olunca, iki başlılık Beşiktaş'ı bitirdi. Tayfur içeriden çıktı, Beşiktaş o günden beri sadece 5 maç kazanabildi yanılmıyorsam. Toplamda 14-15 maç yaptık sanırım değil mi? Ondan önce 12-13 maçlık yenilmemezlik serisi vardı. Bu tesadüf değil, Carvalhal'i de bitiren yine Beşiktaş'ın kendisi oldu. Giderken yaptığı açıklamalarda da üstü kapalı bir biçimde aslında anlatıyor neler yaşadığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 İşin yönetim boyutu zaten eleştirilemez bir gerçek. Kulüp berbat yönetildi. Mendes'in kucağına atıldı vs. ama Carvalhal, iyi adamdır hoş adamdır ama gitmesi gerekiyordu, hatta gelmemesi bile gerekiyordu. Sonuçta tecrübesi olmayan biri. Evet Carvalhal ne yapabilirdi? Bu kadroyla hiçbir şey yapamazdı. İşin perde arkasını bilmiyoruz Tayfur içerdeyken takım çok iyiydi Tayfur çıkınca takım resmen çöktü. İlla müdahele oldu ama bu süreçte Carvalhal duruşunu koruyamadıysa bile yine gitmesi gerekiyordu. Zaten geri kalan her şey konuştuklarımız. Ne yazık ki Carvalhal yanlış zamanda yanlış kişiydi ve harcanmak zorunda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 o blog ne abi ergen rage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Tayfur 2013 sonuna kadar sözleşme imzalamış. Yani zaten büyük ümitlerim yok önümüzdeki birkaç sezon için, sanırım yönetimin de beklentisi yok ki tayfurla devam dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 valla ben tayfur'a halen güveniyorum, yaşanan onca olumsuzluğa rağmen bir duruş sergileyebilecek kapasitede ve güçte bir adam, bir kere bu kulübün içinden çıkma, yıllarca formasını giymiş ve ardından da çeşitli hocalarla çalışmış bir adam ki bu tip idol futbolcular kendi kulüplerinin başına hoca olduğunda her zaman çok güçlü olurlar. bkz. Aykut Kocaman normal bir Anadolu takımında defalarca kovulmuşken Fenerbahçe'de yere göre sığdırılamıyor. Tayfur'u tanımıyoruz halen, yani takımı nasıl yönetebileceğini bilmiyoruz. Onu hep dar zamanlarda, dünyada her takımda olduğu gibi teknik direktör değişikliği sonrası patlamaya geçen takımlarda gördük. Uzun sürede neler yapabilir, yapabilir mı bu işi gerçekten şimdi göreceğiz. Bir Bilic gelse iyi olurdu da neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Hater yazısı olmuş ergenin blogu. Beşiktaş bu sene başarısız oldu. 1.Teknik adam yanlış futbol oynattı. 3 Büyükler içinde tek forvet oynayan bitek biziz. Ceza sahasında kalabalıklaşmadık. Ha defansımız mı çok sağlam oldu böylece. Hayır o da olmadı. Takım ne oynuyor, bir planı var mı, nasıl bir gol stratejisi var biz anlamadık. Duran topa ve şahsi becerilere bel bağlamış bir görüntü sergileyip durduk. 2.Yönetim çok kötü yönetti. Yabancı oyuncuların.. (ki bunlar Earnst ve Quaresma bile olmuşsa, diğer gıkı çıkmayanları düşünemiyorum bile) bildiğimiz ve bilmediğimiz futbolcuların paralarını doğru düzgün ödemediler. Bir takım da paralar ödenmiyorsa orada huzursuzluk çıkması normal ve bu sahaya da yansıyor. 3.Çok maç yaptık. Kafamızın alamadığı şekilde, hiç bir yararını göremediğimiz bir biçimde lig 1 ay boşu boşuna geç başladı. Cezasını da tüm takımlar çekti ama Trabzon ve Beşiktaş'ın artık bu tempoyu kaldıracak gücü kalmadı. Ne lami cimi yapmaya gerek var, nede öküz altında buzağı aramaya. Yıldırım Demirören + Mehmet Ali Aydınlar + Carlos Carvalhal bu takımın şuan ki pozisyonuna sebep olan 3 isim. Futbolcuların da üstüne gitmemek gerek. Normal mesainiz 8 saatken 16 saate çıkıyor ve maaşınızı alamıyorsunuz. Siz o iş yerine ne kadar daha, ne verebilirsiniz? 1 sene dayanabilirmisiniz? Almedia, Fernandes, Quaresma, Hilbert, Holosko, Simao, Earnst. Satılığa çıkartıyoruz yada serbest bırakıyoruz dediğimiz anda bu adamların hepsine Everton'dan, Villereal'e, Lazio'lara kadar bir sürü önde gelen liglerin önde gelen takımları anında talip olurlar. O ligler bizim ligimizden daha mı kolay. Biz ne zannediyoruz bu adamları takımdan kovunca bunlar bir daha futbol oynamayacak yada qatar'a mı gidecekler sanıyoruz? Hepsi yine vitrinde olacaklar. Bu ülke tekrar bir Anelka örneği mi görmek istiyor? Ama şimdi 3 soru yöneltelim Anelka'ya. - 1.Maaşını zamanında alabiliyormusun? - 2.Topla buluştuğunda pas verecek adam bulabiliyormusun? - 3.Özel hayatını yaşamana bir engel var mı? Ailenle geçirdiğin vakit sana yetiyor mu? Hilbert'ki tüm sezon neredeyse sakattı, o bile şikayet ediyorsa, maç yoğunluğundan ailemle vakit geçiremedim diye birde Almedia'yı gözümüzün önüne getirelim. Kaç maçta oynadı, kaç deplasmana götürüldü, kaç kere kampa katıldı? Ruhsuz futbol ve ruhsuz futbolcular izledik bu sene. Doğrudur. Yine de kabahati önce futbolcu da aramıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 anelka'ya nasıl bağladın çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Almedia'ya laf edenler zamanın da da Anelka'ya laf ediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Anelka Almeida'ya üç gömlek fazla gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Anelka ile Almeida çok farklı tipte adamlar cidden kıyaslamak saçma, Anelka her sisteme kendini adapte edip oynayabilen bir adam, Almeida ise koskoca bir sezonda tek forvet oynamayı bir türlü beceremedi. Hayır ondan verim almak istiyorsa Beşiktaş çift forvet oynayacak ama bu sefer Quaresma ve Simao'yu silip atmak oluyor bu, orta sahada da direnci kırmak demek. Ha Q7 ve Simao'ya göre oynadıkta ne değişti bu sene, orası da bambaşka bir bölümün hikayesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar