Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Beşiktaş, 15 M Euro üzerinde bonservis bedeli ödenmesi koşulu ile Fernandes'in satılması için Jorge Mendes'e yetki verdi. (Lig TV) kafadan 7.5m kasaya girecek demek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 15m avro? Çok abartı hayalci bir rakam, geçen sene 2m avroya bonservisi alınmış adama o parayı Araplar bile vermez. Kaldı ki yıllar önce Valencia o parayı verirken adamın disiplin sorununu bilse onlar da vermezdi. Rus veya Arap takımlarından 8m avro falan koparırsa bu uyanık menajer yine iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 bi ara totenham istiyo falan diyolardı, onlar alıcaksa 10m+ eder heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 haberturk te satıldı diyor =) bi de demirören zamanında satılmış diye yazmışlar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Takımlar osursa bile borsaya bildirmek zorundayken Demirören adamı 17m avroya satar da nasıl duyulmaz bu, hem Demirören böyle bir başarıyı niye gizlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 prensipte anlaşılmıştır, resmi olarak değil Fernandes şu performansı ile adada rahat bu kadar para eder yalnız, daha çöp adamlara neler veriyorlar adada, fernandes için o para az bile ha deseydin ispanya'da italya'da şu kulüp 15 verecek, vermezler tabii ki asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 said: Hakan Gündoğar @hakan_gundogar Reply Retweet Favorite · Open Ben iddia ediyorum; fernandes'in satisi uzerinde bjk'nin cok az soz hakki var. Ve 13 milyon euro'dan sadece 3 milyon euro alir. mendes eşeği sağlam kazığa bağlamış lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 biz bu ferdiyi 4milyon euroya almamışmıydık kople bizde değilmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 2 ye almıştık, bonservisi de bizde fakat komisyon momisyon olaylarıyla ilgili olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 menejerlik fiyatı alcak demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Bonservisi bizde değil büyük ihtimal Fernandes'in, şöyle ki valencia ile ilk önce 3 yıllık, opsiyonlu kiralık olarak anlaşılmıştı ve KAP'a da bildirilmişti kiralandı diye ama ertesi gün niyeyse! 2 milyon euroya bonservisinin tamamını aldığımız açıklandı. KAP'a bildirilen yeni metinde ise sadece 2 milyon euroluk sözleşme fesih bedelinin ödendiği yer alıyordu. Gerisi ? Yani Fernandes'in tüm hakları şuan Mendes'de olabilir. Yani isterse %100 ile bir kazık atabilir, sonuçta yeni başkan geldiğinde kendisine kapıyı gösterirse atar gider kazığını kim ne diyecek? Belki de gerçekten %100 bizdedir, Mendes o kadar kazanınca Fernandes'i jest olarak bize bırakmıştır :) Ama kesin olan şu ki o dönem 10m euro fiyat biçilen bir adamı 2m euroya aldık. Şuan bile adamın değeri için 15-17m denirken, bu adamı Beşiktaş'ın sadece 2M'e almış olması bana mantıklı gelmiyor. Mutlaka bir boklar çıkacak buradan, bekleyip göreceğiz. edit: hatta celal kolot açıklama yapmıştı, fernandes 3 yıllık kiralıktır ve istediği zaman opsiyonu kullanıp çekip gidebilir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 fernandesin %100 bizde olmasa bile satılırsa kazıklandık gözü ile bakmam bu maddı imkanlarda keşke herkez beleşe gelse bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ya %100 mendes'te olsa bile ilk postumda dediğim gibi en az %50 verilmesini bekliyorum ben, mendes kazık atıp giderek kapıları tamamen kapatmak istemez. Sonuçta Türkiye onun gibiler için her zaman bir pazar olacak. Her ne kadar FIFA önemleri vs. gelecek olsa da bir şekilde yolunu bulur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Fikret ormanla mendes donemi sona erer. kolej takimi havasi yaraticam diyo (gulesim geldi yine). fransiz ligindeki no name zencilerden gelsin; socheux, rennes gibi olalim ama boyle 40 metreden gol atsinlar senede 1-2 kez heyecan olur 👴 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 vergi kaçırmaktan yıldırım demirören tutuklana bilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Orman said: Fikret Orman, kulüpten 103 milyon lira alacağı olan eski başkan Yıldırım Demirören'in alacaklarını şartlı hibe ettiğinin hatırlatılması üzerine, kendilerinin böyle bir rakamı kulübün kasasına koyamayacaklarını vurguladı. Orman, Demirören'in kulüpten 103 milyon lirayı 3 yıllık bir sürede tahsil edeceğini, ilk ödemeyi de eylül ayında 20 milyon lira olarak alacağını söylediğinin aktarılması üzerine, ''İnşallah'' demekle yetindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 said: sevgili manuel fernandes, sen bilmiyorsun kıvırcık saçlım, neler çektik bilmiyorsun. yıllarca neler çektik biz bu tüpçünün elinden, kimleri izlettirdi bize bu koca kafasına tatlı şaplaklar attığımın adamı. ailton vardı, baya bildiğin mahallenin futbola heveslenip maça dalan abisi gibiydi. göbeği vardı lan adamın, benden fazla göbeği vardı yemin ederim sana fernandes. sol bekte biz ibrahim üzülmez izledik be! topu unutup depar attığını gördü bu gözler. gökhan zan giydi o formayı be gökhan zan! dünya futbol tarihinde isabetli pas yüzdesi olmayan tek futbolcu! sonra bi baktık. sen geldin, arasından sislerin.. sağ ayağın raket gibiydi, gösterişliydin. dedin ki: "ben, fernandes. gerçek futbolun savaşçısııııı.. deli ibo gitti siiiil gööööz yaaaşlaaarııınııı!" neyse tutamadım yine kendimi. fernandes duydum ki on beş milyon euro getiren seni götürecekmiş. biz yine veli kavlak'a kalacakmışız. çok açık söylüyorum: fernandes gitme la. ayakkabının bağcığını makarnama katar yirim la. sen gidersen o yüzüncü yıl formasını da yakarım sinirden bak. o formayı yakarım, gider beş sene paşa paşa yatarım fernandes. gitmeyeceksin. allah çarpsın her gece içip içip sana mesaj atarım. gitme la bebe!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Fernandes ben de kalsın çok istiyorum. Yıllardır beşiktaşın ihtiyacı olan futbolcu işte adam. Ama şu anda önemli olan finansal yapıdan gg olmamız. 17 milyona satsak tamamı bize kalsa neredeyse tüpçüye olan borcun 40%ı. Ama 17milyona satılacak 3 beşiktaşa 14 mendese kalacaksa ağır söverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 wispy nası bi hesap çıkardın öyle ya :) 17/103 = %40 demişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Cunku 40 eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 17 milyon eur lafı geçmişti bundan 2 hafta önce. Doğrudur yanlıştır bilmiyorum. Matematikte problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 cunku biri avro hesabi biri tele hesabi o yüzden %40 demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 he tmm o zaman, birimleri çok karıştırıyolar ya. kimi dolarla, kimi euroyla alınıyo oyuncuların borçları da tl cinsinden söylüyolar. bi standart bulsunlar artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 said: Carlos Carvalhal'in bundan sonraki haftalarda takımı 4-4-2 oynatmayı düşündüğü, Quaresma'nın da forvette Almeida ile yan yana oynayacağı belirtildi. ligtv nin haberi , ne kadar doğrudur bilmem ama çok çok mantıklı bir tercih olur. kimse ağlamaz niye gelmiyor geri diye, bayaada gol atar gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Son bir kaç sezonda takımların ülke puanına katkılarını detaylı olarak görebileceğim bir site bilen varsa yardımcı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar