Wispy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 hala almeida diyenler var ya inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 playoff sistemi nasıl olacak hala bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 mustafa pektemek 4 tane almeida eder almeida sırf portekizli diye oynuyor.türk olsa bank asya direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Geçen yıl kulüpte inceleme yapan UEFA yetkilileri daha sonra ihtar mektubu göndererek, durumun acilen düzeltilmesi konusunda uyarıda bulunmuştu. Fakat geçen zamanda da herhangi bir ödeme yapılmaması üzerine Beşiktaş, UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Futbolculara 6.5 aydır ödeme yapılmadığının altını çizen UEFA'nın ağır yaptırımlarda bulunabileceği öğrenildi. Alman futbolcu Fabian Ernst'in menajeri ödeme yapılmadığı için Beşiktaş'ı UEFA'ya şikayet etmişti. http://www.fanatik.com.tr/UEFA,-Besiktasi-disipline-verdi_3_Detail_33_254487.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 gs derbisinden önce hepsi ödendi demişlerdi sanki. gerçi haber de fanatiğin posta'dan alıp yayınladığı bi haber yani. gerçeklik oranı exponential olarak düşüyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 haber tamamen kolpa, fanatik olması kaynağın gerçi bunu zaten kendi kendine söylüyor da, Ha halen bok gibi borç var futbolculara vs, ama UEFA'nın ödeyin şunları artık diye üstüne üstüne bastığı ödemelerin tamamı yapıldı. Yani 6 ay sonra bir ihtar daha yollarlar, orası ayrı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Sinan Vardar resmen başkan adayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Sinan Vardar iyi adam. sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Türkiye ve benzeri ülkelerde klüp başkanı nüfuzlu olmak zorunda. Sinan Vardar bildiğim kadarıyla turizm sektöründe güçlü bir adam. Beşiktaş'ta da altyapı sorumlusuydu yanılıyorsam düzeltin, o dönemde iyi işler yapmıştı. Sanmıyorum ama bence karakter olarak yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 son dönem beşiktaş altyapısı bu kadar başarılıysa ve bir çok isim konuşuluyorsa bu adam sayesindedir. Sergen her ne kadar benim sayemde dese de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Sergen'i örnek alan genç varsa vay haline zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Serdal Adalı'da resmen yarın açıklayacakmış başkan adaylığını, hüsnü güreli ve hasan arat'ta yönetim kadrosundaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 adalı gelsin yaa. hüsnü güreli agliyodu bir ara aklıma hep o geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 sinan vardar iyi beşiktaşlı tmaam iyi güzelde.. 1 numara olucak karizma yok adamda.. en iyi 2.adam olur birinin yönetim kadrosunda,ama baskan olmak ayri bişey.. neden onu göremiyorm o adamda ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 A.Madrid-Beşiktaş maçında siyah-beyazlılara ayrılan biletler satışa çıktı. VIP biletler: 70 €, taraftar tribünü biletleri: 30 ile 40 €. KİMLER GELİYOR ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 evde kriz çıktı , gidemiyorum ben, 2 defa kiev e gittim, bi ispanya diyince , sadece gidiş al deniz dedi daha ucuza gelir hem orda uzun süre kalacağın için para lazım olur dedi, çok ciddi bir ifade vardı yüzünde peki dedim sustum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ahahaha vetoyu yedin yani, bakalım adam bulursam gitmeyi istiyorum ciddi ciddi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ya avrupadan geçiş için bilet bakıyorum bulursam akıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bir arkadaşım 110 euroya italya aktarmalı avrupa'nın hemen hemen her yerine gidebilirsiniz diyordu. Hatta beni bu yolla Barcelona'ya çağırıyordu. O tip bir şey bulunabilirse aslında bir grup çıkarsak, gitsek ya la asdf edit: 220 gidiş geliş işte, 100 maç için harcasan 320 sadece maç için, 2 gece kalsan min, motel vs. diyordu 10+10 = 20 euro, yiyecek içecek pahalı diyordu desen hadi hepsi 75-80 euro, 300 euro bende yeşil var, ama olmayanlar için havaalanı harcı, otuydu bokuydu derken 500'u bulabilir. Tur firmaları yok mu ya götüren asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 1 gecelik tur bitmiş, http://www.alkistur.com/atletico-madrid-besiktas-mac-turu-bjk-atletico-madrid-maci-bileti-t-371.html 500 euroya şu var. Pff zaman dar, 8 Mart'ta tam doğum günüm gidebilsem çok iyi olacak aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 DarKRideR said: Serdal Adalı'da resmen yarın açıklayacakmış başkan adaylığını, hüsnü güreli ve hasan arat'ta yönetim kadrosundaymış oeah bu olursa zaten diğer adaylar bıraksın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 lufthansa ya bakin kampanyasi vardi biz madride gidis barca dan donus olmak izere 170€e almistik biletleri. Yalniz mac bahanesiyle gezmeyi dusunuyosaniz madrid pek matah bir yer degil uyarayim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 off içim gidiyor ya, fiyatlar da çok değil aslında, gidip madrid sokaklarında nopasaran diye bağıracaktık. off evlenmeyin lan valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Beşiktaş’ın eski başkanı Serdar Bilgili, Anadolu Holding Yönetim Kurulu ve Anadolu Efes Spor Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan’a çağrıda bulundu. Fanatik gazetesine konuşan Bilgili, “Kulüp iflas ile karşı karşıya. Yıllık gelir ile gider arasında 40 milyon Dolar eksi bakiye var. Bir de üzerine üstlük 350 milyon Dolar borç var. Bunun anlamı iflastır… Geçtiğimiz günlerde eski çalışma arkadaşlarımla Beşiktaş için biraraya geldim. Ancak bu durum başkanlık için değildi. Kulübü nasıl sağlıklı bir yapıya kavuştururuz, nasıl ayağa kaldırırız diye toplandık. Herkes elini taşın altına koymalı. Böyle bir yükün altına girecek kişi varsa da, camiaya neler yapacağını iyi açıklamalı. Tuncay Özilhan ismini çok duyuyorum. Pek zannetmiyorum, ama keşke Tuncay Özilhan başkan adayı olsa ve kulübün başına geçse…” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 e demirören 110 milyon dolarlık borcu silmedi mi nasıl hala borç batağında beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar