Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Geçen yıl kulüpte inceleme yapan UEFA yetkilileri daha sonra ihtar mektubu göndererek, durumun acilen düzeltilmesi konusunda uyarıda bulunmuştu. Fakat geçen zamanda da herhangi bir ödeme yapılmaması üzerine Beşiktaş, UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Futbolculara 6.5 aydır ödeme yapılmadığının altını çizen UEFA'nın ağır yaptırımlarda bulunabileceği öğrenildi. Alman futbolcu Fabian Ernst'in menajeri ödeme yapılmadığı için Beşiktaş'ı UEFA'ya şikayet etmişti.

http://www.fanatik.com.tr/UEFA,-Besiktasi-disipline-verdi_3_Detail_33_254487.htm
Sosyal ağlarda paylaş

bir arkadaşım 110 euroya italya aktarmalı avrupa'nın hemen hemen her yerine gidebilirsiniz diyordu. Hatta beni bu yolla Barcelona'ya çağırıyordu. O tip bir şey bulunabilirse aslında bir grup çıkarsak, gitsek ya la asdf

edit: 220 gidiş geliş işte, 100 maç için harcasan 320 sadece maç için,

2 gece kalsan min, motel vs. diyordu 10+10 = 20 euro, yiyecek içecek pahalı diyordu desen hadi hepsi 75-80 euro, 300 euro

bende yeşil var, ama olmayanlar için havaalanı harcı, otuydu bokuydu derken 500'u bulabilir. Tur firmaları yok mu ya götüren asdfds
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş’ın eski başkanı Serdar Bilgili, Anadolu Holding Yönetim Kurulu ve Anadolu Efes Spor Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan’a çağrıda bulundu.

Fanatik gazetesine konuşan Bilgili, “Kulüp iflas ile karşı karşıya. Yıllık gelir ile gider arasında 40 milyon Dolar eksi bakiye var. Bir de üzerine üstlük 350 milyon Dolar borç var. Bunun anlamı iflastır… Geçtiğimiz günlerde eski çalışma arkadaşlarımla Beşiktaş için biraraya geldim. Ancak bu durum başkanlık için değildi. Kulübü nasıl sağlıklı bir yapıya kavuştururuz, nasıl ayağa kaldırırız diye toplandık. Herkes elini taşın altına koymalı. Böyle bir yükün altına girecek kişi varsa da, camiaya neler yapacağını iyi açıklamalı. Tuncay Özilhan ismini
çok duyuyorum. Pek zannetmiyorum, ama keşke Tuncay Özilhan başkan adayı olsa ve kulübün başına geçse…” dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...