LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Bir arkadaşımın babası divan kurulu üyesi onun söylediği devre arası Fenerbahçe'ye gelecekmiş.Aykut istemiş hemen bitirmişler işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 fizban said: özgür çek sol bek oynamıyo mu ? nasıl ihtiyaç yok ? ziegler'in yedeği yok takımda. devşirme bek diye biliyorum ben, normalde hücuma dönük kanattı. LM diyeyim, LM, sol açık vs. baktığımızda Caner var, Stoch var, Dia var ne bilim Uğur var. Hadi Stoch, Dia sağa da gider, Caner var. Uğur'u kesersin desen ben şu performansta Caner'i kesmezdim. Ama bek olarak alınacaksa ayrı konu, Ha ben Özgür'ün yedekte olmasını istemem ama GS dışında kime gitse yedek olur orası malum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 özgür çek küçümsenecek bir cocuk ddeğil. kumaşı iyi , henüz genç ayrıca duran topları çok fena kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 stoke kesin yenmemiz lazım sampiyonlar liginden gelen takımlar cok fena uzun zamandır bu kadar iyi takımın katıldıgı bir uefa kupası olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Valla finale kadar yolları kesişmezse City - Valencia finali olur gibime geliyor. ikisi de kupaya aç kaldı ve ciddiye alıyorlar buraları, MANU'nun Avrupa ligini ipleyeceğini sanmıyorum çünkü ligde de durumları çok kötü Bir ingiliz takımı için her şekilde lig daha önemli olur mantıken, geri kalan takımlarında hiçbirşey yapacağını sanmıyorum. Böyle 2-3 tur daha City veya Valencia ile eşleşmezsek süper olur asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Quaresma 3-4 hafta yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 stoke maci için kötu oldu :( zaten devreye az kaldi o sorun diilde.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 kötü haber tabi ama gene de sakatlancaksa yaklaşık en iyi vakitte sakatlandı sayılır uefa grubundan bi şekilde çıkıyoruz ligte de kalan 3 maçı bir şekilde atlatırız problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 olurda biz yenilirsek dinamo'nun sike yapıp kac gol atmasi gerek :D baktim smdi de 4av far var.. 1 farkla yenilsek 3 atmasi gerek dinamonun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 DarKRideR said: Quaresma 3-4 hafta yok :( sakatlandığı pozisyon'da faul bile çanlınmamıştı değil mi? ABV... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 valla başkasının malı ile gerdeğe girmek gibi oluyor yine ama dinamo'nun işi zor, maccabi'de teknik yönetim değişti, beşiktaş yenilgisi bardağı taşıran son damla oldu. Söz verilmişti çünkü Beşiktaş'ı yenip çıkışa geçeceğiz vs. diye, şimdi aynı söz, yeni yönetimde Kiev için verildi. Hani bir olayları yok çıkıp çıkmama üzerine ama uluslararası arena da bir takım yenmek istiyorlar. Kiev son fırsatları, kasacaklardır ki Beşiktaş maçında nasıl kastıklarını gördük. Oldu ki kazandılar, ne olursa olsun çıkıyoruz işte hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 knox said: DarKRideR said: Quaresma 3-4 hafta yok :( sakatlandığı pozisyon'da faul bile çanlınmamıştı değil mi? ABV... hakem topa diye işaret yaptı, adamda 2.derece yırtık varmış. stoke'u inönüde yenersek, ki yenmemiz lazım. oh yeah man oh yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 queresma yoksa HOLOSKO VAR gaza getirin kendinizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Holosko, Ernst vb. bu adamlar takıma haftalar ilerledikçe monte edilince son şampiyonukta ortaya çıkan takım oyunu devreye girdi. Simao ve Almeida'sız daha bir takım oluyor Beşiktaş. Aslında Q7 yerine de Holosko derim ben ama bjkli arkadaşların tepkisinden korkuyorum shdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Stoke'u kesin yeneriz diyordum ama Q7 çok büyük eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Simao'suz demeyelim de, simao bariz bir şekilde tecrübe katıyor ve oyun koptuğunda oyuna müdahale edebiliyor. Ha kabul etmek gerek, A. Madrid'deki, Benfica'daki adam değil bu sene, geçen senenin bile yarısı performans göstermiyor. Ama bence elimizdeki Portekizlilerden en iyisi, tecrübesi yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Ayrıca bilet satışları başlamış. Eski Açık 50TL Yeni Açık 60TL Kapalı Alt 100TL aklımda kalanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 simdi gidip alıcam.. kapali alt,yeni acık arasinda kararsizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 yeni açık iyidir ya, bende alırsam oradan alacağım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 abi kapalida ayri bişey ya :D bu sene gs maci dısnda gittm tum maclarda kapalıdaydm inanlmaz zevk almstm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 kapali 100 iyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 bir macta 60a indrmslerdi dinamo idi sanrm.. dedm butn sene böyle giderse bos mac oynamayiz.. ama tabi kombinesi olanlar zarar eder diye öyle tutmadilar fiyati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı, Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Beşiktaş Protokol Müdürü Ahmet Ateş, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular İbrahim Akın ve İskender Alın, Eskişehirspor eski Sportif Direktörü Ümit Karan, Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay ve Diyarbakırspor eski Başkanı Abdurrahman Yakut’un tahliyesine karar verildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Teşekkürler Burax, söz sende memetali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 stoke maçına gitmeli miyim karar veremedim yahu kafayı yicem 1-2 ay öncesinden planlamıştım kesin gidicem diye ama son hafta içime maçın 0-0 falan biteceğine sönük geçeceğine dair bir kurt düştü gitti. (q7 yok, takım yorgun) Bir yandan da para ayırma olayı dert olduğundan yan yattım. Arkadaşlar kapalı'dan aldı ben reddettim. Şimdi zaman zaman bir gaz geliyor keşke alsaydım diyorum. Tribünde özel olaylar olacak çünkü. Nouma set'e çıkacak, konfeti gösterisi olacak onlar da bir yana bizimkiler içerden çıktığı için ekstra bir coşku olacak. Tüm bunları yaşamak isterdim aslında. Şimdi 60 TL yeni açık. Hem kapalı'daki dönen esas olaya yakın olamıcam hem de yalnız gidecem. Hem de dersten çıkıp paldır küldür gitme olayı da canımı sıkıyor. Napayım la? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar