Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

özgür çek sol bek oynamıyo mu ? nasıl ihtiyaç yok ? ziegler'in yedeği yok takımda.

devşirme bek diye biliyorum ben, normalde hücuma dönük kanattı. LM diyeyim,

LM, sol açık vs. baktığımızda Caner var, Stoch var, Dia var ne bilim Uğur var.

Hadi Stoch, Dia sağa da gider, Caner var. Uğur'u kesersin desen ben şu performansta Caner'i kesmezdim.

Ama bek olarak alınacaksa ayrı konu,

Ha ben Özgür'ün yedekte olmasını istemem ama GS dışında kime gitse yedek olur orası malum,
Sosyal ağlarda paylaş

Valla finale kadar yolları kesişmezse City - Valencia finali olur gibime geliyor.

ikisi de kupaya aç kaldı ve ciddiye alıyorlar buraları, MANU'nun Avrupa ligini ipleyeceğini sanmıyorum çünkü ligde de durumları çok kötü

Bir ingiliz takımı için her şekilde lig daha önemli olur mantıken, geri kalan takımlarında hiçbirşey yapacağını sanmıyorum.

Böyle 2-3 tur daha City veya Valencia ile eşleşmezsek süper olur asdf
Sosyal ağlarda paylaş

valla başkasının malı ile gerdeğe girmek gibi oluyor yine ama dinamo'nun işi zor,

maccabi'de teknik yönetim değişti, beşiktaş yenilgisi bardağı taşıran son damla oldu. Söz verilmişti çünkü Beşiktaş'ı yenip çıkışa geçeceğiz vs. diye,

şimdi aynı söz, yeni yönetimde Kiev için verildi. Hani bir olayları yok çıkıp çıkmama üzerine ama uluslararası arena da bir takım yenmek istiyorlar. Kiev son fırsatları, kasacaklardır ki Beşiktaş maçında nasıl kastıklarını gördük.

Oldu ki kazandılar, ne olursa olsun çıkıyoruz işte hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı, Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Beşiktaş Protokol Müdürü Ahmet Ateş, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular İbrahim Akın ve İskender Alın, Eskişehirspor eski Sportif Direktörü Ümit Karan, Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay ve Diyarbakırspor eski Başkanı Abdurrahman Yakut’un tahliyesine karar verildi.
Sosyal ağlarda paylaş

stoke maçına gitmeli miyim karar veremedim yahu kafayı yicem

1-2 ay öncesinden planlamıştım kesin gidicem diye ama son hafta içime maçın 0-0 falan biteceğine sönük geçeceğine dair bir kurt düştü gitti. (q7 yok, takım yorgun) Bir yandan da para ayırma olayı dert olduğundan yan yattım.

Arkadaşlar kapalı'dan aldı ben reddettim. Şimdi zaman zaman bir gaz geliyor keşke alsaydım diyorum. Tribünde özel olaylar olacak çünkü. Nouma set'e çıkacak, konfeti gösterisi olacak onlar da bir yana bizimkiler içerden çıktığı için ekstra bir coşku olacak. Tüm bunları yaşamak isterdim aslında.

Şimdi 60 TL yeni açık. Hem kapalı'daki dönen esas olaya yakın olamıcam hem de yalnız gidecem. Hem de dersten çıkıp paldır küldür gitme olayı da canımı sıkıyor. Napayım la? :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...