Raze Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bu bonservis mevzularını pek bilmiyorum, oyuncu "bi sene daha kalırım bana komaz" dese de takımı satamıyor mu başka takıma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 satar da. futbolcu oynamak istemezse gitmez o takıma eski takımıya antreman yapar evinde antreman yapar fln bknz: topuz sonra bir tehdit bir mafya girer olayin icine ertesi gun imza atar abi ben fenerli dogdum zaten herkes bilir der.. binlerce dansözzz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Tehdit edilerek gitti diye mi bu sene en çok koşan adamımız oldu? Abi her yönden hayal dünyasında yaşıyorsunuz, LCD kafası galiba :p Paranız, adınız yetmedi, bu kadar. Kimse de bir oyuncuyu kafasına göre satamaz, mal değil bu, oyuncunun da o kulüple anlaşması gerekiyor. Tabii birkaç mantıklı teklifi sırf inattan geri çevirirse de iş FIFA'ya götürülebiliyor sanırım kulüp tarafından, istemiyoruz alıcı da buluyoruz ama bizi abuse ediyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 topuz'un besiktas formasi giydiginde mafya baskisi altinda olmadigi ne malum ? boyle bi mantik olabilir mi ahahah futbolcularin cok azi taraftar. bir cogu, gitmek istedigi kulup taraftari, yonetimi uzerinde baski yapsin diye boyle oyunlar oynuyor, siz de yiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 hahaha tabi abi :D silahi görnce hepimz kosariz öyle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 besiktaslilarin hepsini carsi tehdit ediyomus o zaman. dayimin oglunun teyzesinin babannesinin torununun ilkokul ogretmeninin kayincosu yonetimde o anlatti. gecen gun demis ki almeidaya bu yonetimdeki eleman; eger gol atamazsan senin cocugunu keserim demis ! almeida da benim cocugum yok hehehe diyince dogmamis cocuklarini keserim ! demis boyle unlem de koymus sonuna, sonra almeida da cikip golleri dizmeye basladi iste ISTE BESIKTASIN SIRRI !!!1!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 evet olay baggio'nun dedigi gibi önce kluple görusup anlasiosn sonra oyuncuyla.. zaten önce oyuncuyla görusmek de yasak.. bu yüzden chelsea ceza almsti sanirm. oyuncunun kabul etmeme özgürlugu var tabiki,parayi sevmez takımı sevmez mal gibi satilmaz adam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 fizban said: futbolcularin cok azi taraftar. bir cogu, gitmek istedigi kulup taraftari, yonetimi uzerinde baski yapsin diye boyle oyunlar oynuyor, siz de yiyorsunuz. ersanın futbolu baskıya sebep olan, misal nobre falan istediği kadar sevebilir beşiktaşı, çok ta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 fizban bukez guldrmedin :=) abi butun olaylari fln herkes gördu.. adam cıkti TV'ye agladi baskanim birakın beni gideym besiktasa dedi,luutfenn dedi leave me alonneeee cry cry cry yapti.. gerekirse 1 sene oynamam yinede besiktasa giderim kimse bana fener formasi giydiremez. 10m yıllık para verseler giymem o formayi diyen adam 2 gun sonra ben fenerli dogdum aslında yeaaaw cekerse.. vardir abi bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ya o adam besiktas taraftarinin gozune girdi dimi. besiktas taraftari su an ersan'in alinmasini istiyor. o da yonetimin onune atiyor kendini; ben besiktasliyim baska kulupten teklif alsam da oynamam hedehodo diyor. simdi transfer edilemezse kim suclu ? yonetim. ersan artik besiktastan istedigi maasi da koparir rahatlikla. ersan diyelim ki durust, oyle durust futbolcu 2-3 tane olur her takimda, o kadar. hatirlamiyor musunuz siz, su an teknik direktorunuz olan tayfur'un fenerbahceden geldigini, rustunun fenerbahceden geldigini, sergen'in 4 takim gezdigini, nobre'nin feneerden geldigini falan filan ? bu adamlar bu isi meslek olarak yapiyor. elbette ki cikarlari neyse ona gore konusacaklar; siz de yiyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Ne olcak ya. Adam Beşiktaş'ı istiyordu çünkü takım geçen sezon şampiyon olmuş şampiyonlar liginde direk oynayacaktı ama fener daha fazla para verdi fenere gitmiştir doğal yani. Bişey olsa işin içinde o kadar laf eden adam takımın en çok koşan oyuncusu olmazdı. Silah zoruyla mı oynatacaklar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 katııyorum fizban tamamen.. bana göre sergenin 4 takım gezmesi emrenin fenerde oynamasi fln yanls diil.. yada tümerin fenere gitmesi yanls diil.. dogustan besiktasli olan denizli'nin feneri sampiyon yapmasi yanls diil yanls olan sunlar abi ; ..... fenerbahce diyen tumerin 2 gun sonra fenere imza atmasi 10m verseler oynamam o formayi kımse giydiremez bana hedö diyen topuzun 2 gun sonra ben fenerli dogdum diyip fenere imza atmasi türkiyeye dönersem sadece GS de oynarim,ben galatasarayli emreyim fln diyen adamin.. aslında ben fenerli dogdum hehöö diyerek fenere imza atmasi yanls abi.. acmasin agzini 18 takmda oynasin bana ne cokda tın.. adamin işi bu sonucta.. ama yiyemicegn muzu soymucaksin ben onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Boşuna bana Topuz ile konuşmak için 5 dakika verin demedi Aziz =P 5 dakikada program program bu iş bitti ben beşiktaşda oynayacağım diyen adam hemen ogün gelip şapka takmadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 emrenin sürekli "çocukluğumda fenerliydim abi ben" olayını vurgulaması da bu sçışlar yüzünden işte, sıvamak da denebilir. var futbolcularımızda bi yetoluk açıklama olaylarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Galatasaray'da bi Fatih vardı fenerbahçe'nin şampiyonluğunda bi taraftara kafa atmıştı. Sonra fb yönetimi transfer etti adamı taraftar o kadar karşı çıktı yine adam 1-2 sezon oynadı. Yönetim, futbolcular herkes o dönem için en iyisi hangisiyse onu uyguluyor. Biz duygusal düşünüyoruz. Futbol denilen kavram artık bir sektör iş hayatı gibi. Coca cola dan pepsi ye geçen ürün müdürü nasılsa futbolculara da öyle bakmak gerek. Mesela Ali Güneş fanatik fenerbahçelidir evinde fener bayrakları vardı beşiktaş'ta oynarken ama adam çıkıp işini yapıyordu. Çook var böyle. adamlara her gün tribünde şerefsiz, hipne diye diye bu hale geldiler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Feyyaz bile fenerbahçe'de oynadıktan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 en temizi "ben profesyonel oyuncuyum, hangi takımla anlaşılırsa orada elimden geleni yaparım" demek değil mi ya, "kessen siyah beyaz akar" dedi diye bir takım fazladan para verir mi? alamıyorsa almak için yırtınır mı? oyuncuya parasal getirisi olacağını düşünmüyorum boyle beylik çıkışların. (2-3 sene oynamıştır, gözü takım içinde kalıp td'lik kaptalık vs ya da takım yazarlığına koymuştur belki orada olur.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Ya Topuz olayını bilmem de Fener Aurelio'yu alırken var bi tehdit olayları. Zamanında TS başkanı mı yöneticisi mi ne açıklamıştı. Biz satacaz ikna olduk, ama Aurelio gitmem diyo. Fiyatı falan arttırdılar yine gitmem dedi. Sonra Aziz Yıldırım geldi, "herkes odadan çıksın beni 10 dakika futbolcuyla başbaşa bırakın" dedi, çıktık, 10 dakika sonra üstelik de fenerin son teklifinden daha düşük fiyata anlaşmışlardı diye anlatıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 dusuncelihayvan said: Feyyaz bile fenerbahçe'de oynadıktan sonra... feyyaz'ın beşiktaşa gelmeden önce tuttuğu takımı biliyor musun? hiç bir takım. kim kazanırsa onu tutuyodum dedi. ne alaka feyyaz fenerde oynadıktan sonra... sende koparılırsan çok sevdiğin klüpten el mahkum bi yerden sonra. formasını giymeden önce taraftarı değilsen o takımın oynarsın yani. aykut kocaman askerden önce beşiktaşlı idi. askerde fener aldı, şimdi ne durumda olduğu ortada.nadir sevdiğim adamlardan hatta fenerin şampiyon olmasını isteme sebebim o, yanlış anlaşılmasın. ama sonuçta fenerli olduktan sonra yaptıkları önemli. sevgisi önemli. mustafa denizli. adam izmirden istanbula gidip, beşiktaşın maçlarını izleyebilmek için simit filan satarmış. ama en son bize geldi. ondan önce gs ve fb de şampiyon yaptı. dansözlük yapmayan adamlar bellidir. mehmet topuz'u para satın almadı. adam mal. mallığından konuşup basına bişeyler dedi. şimdi acısını çekiyor. ne yani fenere gitti diye oynamicak mı? köpekgibi oynamalıydı ve oynuyor. geliştiriyor kendisini. sergen'in 4 klüp 5 hatta :) gezmesi tamamen para. adamı para bozdu bu kadar basit. ben ersan olayında fizban'a katılmıyorum. adam ilk gün ağladı sevinçten. oyunuyla taraftarın gözüne girmişti zaten, sonra açıklamalarını yaptı. ben içten olduğuna inanıyorum. profesyönellik sonuçta. ama bazıları var hiç bir zaman gemiyi terketmiyor. ben öyle olmak isterdim. totti örneği.. bazıları var tam dönek ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 dusuncelihayvan said: Feyyaz bile fenerbahçe'de oynadıktan sonra... aah ah ağlamıştım o gittiğinde , hiç unutmam imza töreninde basın bayrağı öp demişti de öpmemişti, kadıköyde beşiktaşa karşı oynadığı ilk maçtada tribündeydim , ne zordu be... topuz beşiktaşlı olabilir o zamanlar beşiktaşa gidicem diyede yalvardı başkanına , ama sonuçta bu iş paraya bakar, fener daha fazla para verdi kulübe birde araya milletvekilleri felan gelince baskı oluştu ki bu da doğal, ve topuz da sonucta bu işten ekmek yiyen bi adam ne yapacaktı ortada kalacağına fenere gitti, e oraya gidip de ben istemeden geldim ama oynayacam diyecek hali yok ya doğal olarak fenerliyim diyecek ve bu sene olduğu gibi çıkıp adam gibi oynayacaktı, şimdi arda çok atıp tutuyor ona buna gitmem ben gs lıyım diye, bir kaç sene sonra bastırsın fener parayı ,bal gibi gider fenere hiç şaşırmam. Ama tümer için ayrı bir parantez açmak lazım ben gördüm ama tümer kadarını görmedim, o bütün bunların dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 maçları takımları satın alarak kazanıyoruz, yetmezse hakemi de bağlıyoruz, oyuncuları masa başı tehditlerle transfer ediyoruz falan filan ve bunlara cidden inanan bir kesim de var, çok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 olay tümerde diil tümeri kabul edebilmekte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Yahu burada böyle takım sevgisi falan diye atıp tutanlara 250.000 dolar fazla para versin en ezeli rakibe geçiyo mu geçmiyo mu görürüz zaten :) Futbolcu dediğin prof. olmalı, gerekirse başka takımda hatta tuttuğu takımın rakibinde oynayacak. Yeri gelirse tuttuğu takıma gol atacak hattrick yapacak şampiyonluğu kaybettirecek. Ha, takımın altyapısından yetişmiş yıllardır oynuyordur falan o zaman geçmişten gelen bir bağ olur o ayrı. Ama o da takım tutmak değil yılların getirdiği bağlılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 erucalavera said: maçları takımları satın alarak kazanıyoruz, yetmezse hakemi de bağlıyoruz, oyuncuları masa başı tehditlerle transfer ediyoruz falan filan ve bunlara cidden inanan bir kesim de var, çok enteresan. welcome to turkey.. ı'll be your guide.. fener sütten cıkms ak kasik zaten abi off öyle böyle diil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 beşiktaştan ilk 11 çıkıyordu bir ara fenerbahçeden gelen oyuncularla, hala tümerde mi kaldınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar