Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Llama

Öne çıkan mesajlar

Yahu adamla daha yeni röportaj yayınladı NTV adam şuanda zaten şoktayım umurumda değil önce şu milli maçı atlatalım sonra duruma bakacağım dedi. Adamı her gün bir takıma yolluyorlar, bence ya avrupaya gidecek yada trabzon biraz paraya kıyıp adamı tutacak.

Ersan haberi bugün düşer, bizim tüpçü gitmiş adanaya 5 milyon bayılır gelir muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bu sakatlıktan sonra inşallah eski formuna girer ne diyeyim. Bir dahada böyle kiralık oyuncu almazlar umarım, satış opsiyonsuz kiralık oyuncumu olur be.

Adalı 2 diyorduk biz demişti, adana başkanıda yoo hep 4 konuşuyorduk felan oradan nasıl 7 ye çıktı ben anlamadım =P Üstelik adam sakat oynamadan yatarken.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

topuzda öyle diyordu giydirdiler formayı ama
yanlız bu adam imza atarsa çarşının kalbi fet eder

ersan zaten oynadgi futbolla yeterince sevildi abi..
tüm röportajlarda fln beiktaslıym gitmem bir yere diye bagirip duruyor..

gerekirse giderm 1 yıl adanada oynarm sonra bedelsiz dönerim besiktasa diyor.. baskan pes edicektir sonunda yoksa adami kacircak ucretsiz..

bu kadar arzulu oyunun ustune bide böyle diretmesi ersanin seneye yine en cok takdir toplayanlarin basında gelcegnin habercisi =)

bide porto deplasmaninda cıkardgı gol yeter onun bee :D
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

gerekirse giderm 1 yıl adanada oynarm sonra bedelsiz dönerim besiktasa diyor.. baskan pes edicektir sonunda yoksa adami kacircak ucretsiz..

bu futbolcuların fiyatını abuksubuk abartan bu tip başkanlara patlasın diye çok istiyorum böle bişi olmasını.. ama hem bjk ersansız kalır hemde ersan için ziyan bi sene olur =/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...