DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 imzaya koydum zaten, her postta ayrı ayrı belirtmiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Rewendor said: kartalın rakipler 3 yıldıza geçince birdenbire kullanılmaya başlanması tesadüf yani :) Burada da bayağı tartışmıştık bunu hatta o zamanlar. Sırf burada değil tribünde sağda solda da özellikle fenerliler bayağı dalga geçmişlerdi (rakipler 2 yıldızken 1 yıldızdan 2ye "torpille" atladınız, rakipler 3e çıkınca da kartalla kapatınız falan diye), tüm spor programlarında da konuşulmuştu, pek lcd kafası değil yani. Ha, taraftar isteği olabilir belki, taraftar istemiştir yıldızları gizlemeyi de, esas olayı buydu. ayrı bir gezegen de yaşıyorsunuz bab siz,buralar dar geliyor size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 anaa valla hemen unutmuşlar, sembolümüz o geyiğine başlamışlar. arkadaş siz 1 yıldızlıyken 3. yıldızı alıyorduk ve o ara hem amblem değiştirmek hem de biz zamanında şampiyon olmuştuk kii diye ağlayıp 2. yıldızı almak gelmişti aklınıza. bunların hepsi tesadüf yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Çok dokunmuş heralde kartal logosnu görür görmez apğlamaya başladınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 bir beşiktaş taraftarı başkasına ağlamaktan bahsediyor ya bişi demiyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 herkes ağlamaktan bahsedebilir de, en az şampiyonluğa, yıldıza sahip takım diğerlerini kıskanmakla ve ağlamakla suçluyor, orası komik :) Hayır önüne gelen "ağlamak" lafını ağzına dolamış, anlamını düşünmeden bilmeden kullanıyor, "bap the kenk" diyen knight onlinecı 10 yaşındaki çocuklardan farkı kalmıyor. Şampiyonluk sayıları belli, yıldız sayıları belli, bir fenerli ya da gs'li niye ağlasın bu duruma, akıl var mantık var. ağlamak yok, gülmek var diye şarkı var ya, o işte, gülünüp geçiliyor yıldız saklama çabasına. 2. yıldızlarda bjk tek yıldızda kaldı diye 2 şampiyonluk başvurusunda bulundu, haklı veya haksız yoruma girmeyecem, kabul edildi 9dan 11e çıktı da 2-2-2 oldu yıldızlar rahatladı. BJK'nın 2. yıldızı takmasına diğer takımlar tepki gösterdi, 2 şampiyonluk hediye dedi. Fener de bunu protesto etmek için yıldızlı formayla çıktı sahaya, ceza aldı sonra. Forma da güzeldi bu arada bence eheh. Daha sonra GS 15'le 3.yü taktı (herkes rütbesini bilecek geyiği döndü yüzbaşı falan dendi falan oradan hatırlarsınız belki, suyu çıktı.), ertesi sene mi ne de fener taktı, 3-3-2 oldu. Bunun üstüne de kartalla kapamaya kalktılar işte yıldızlı bölümü. Tabii bunların hepsini (2 şamp. isteme zamanın tam yıldızlara denk gelmesinden tut da diğer takımlar 3e geçer geçmez panikle kartal takılma zamanlamasına) tesadüf olarak belleyecek heidi'ler de geri kalanı "başka dünyadasınız" diye yorumluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 off ne mazide kalan eski kafali adamlarsiniz ya neleri tartisiosuz yok kartal kapatmis yok 2. yildiz hediyeymis yok gs uefa kupasiymis gune donun biraz ya tartiscak sey kalmadi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 aptal bir yıldız sidik yarışını başlatan/yapan siz.'kıskanma' diye hakkımız olan şampiyonluğu tff'e onaylatmamız alay konusu öyle mi. futbol haricinde o kadar çok incik boncuk ile ilgilenir oldunuz ki,kafanız başka birşeye çalışmıyor zaten. beşiktaş amblemini kaldıran kartal var ya,he o işte 3.yıldızları olmadığından oraya konmuş. telegol bile bu kadar düşmemişti yazık la cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Rew kusura bakma ama durup dururken kartal logosunu görüp de yıldız muhabbetini açan sensin. Ben GSnin ya da FBnin yıldızlarına laf atmadım ki, ağlamış olayım. Sen geldin BJKnın yıldızlarına laf attın sonra gören herkes geldi. Kim ağlamış oluyo şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ben kimse ağlıyor demiyorum ki, "ağlamak" ya da "kıskanmak"la alakası yok diyorum, yanlış anlaşılmasın. zaten bu "ağlama" lafı kullanımına kişisel olarak kılım, kalitesiz bir laf, düzgün tartışan insanın kullanacağı laf değil bana göre. Kişisel görüş tabii. Diyorum ki itiraz edin "pislik olsun diye söylüyosunuz" falan diyin ama ağlamak demeyin, ağlamak kıskanmak olması için erişemediğimiz bir şey olmalı. Haliyle yersiz kullanmış oluyorsunuz, ağza sakız olmuş, "bap the kenk" diye hitap eden gençlere dönmüşsünüz, yapmayın. Logodaki kartal olayına gelince, zaten zamanında tüm basında taraftarlarda ve forumlarda yeterince tartışılmıştı, uzatmayayım, ama hala sanki ilk defa duymuş gibi tepki verenlere, knox gibi hepsini tesadüf görüp hayal dünyasında pembe toz bulutlarda koşanlara (ve uyandırmaya çalışanlara karşı gereksiz agresifleşenlere) şaşırdım ben. İlk defa duymak derken, illa kabul edilecek diye bir şey yok tabii "öyle bişey yok" da diyebilir herkes. ama ilk kartal olayı çıktığında bangır bangır her yerde çok konuşuldu bu olay, dalga geçenleri, laf edenleri, savunanları, hayal görüyosunuz diyenleri çok oldu iki cephede de. kabul etmek veya etmemekten bağımsız olarak duyulmaması garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 neyin uyandırması allah aşkına ne diyorsun abi pati'nin futbol bölümünde yazdıkların ile ben seni cidden farklı biri bilirdim.nedir ki olay içinde ki zegna'yı mı göstermeye karar verdin :) neyse uyandırma projende bol şans(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 kartal olayı falan dediğin gib olabilir de konunun bunula hiç alakası yokken sen açtın konuyu. Bunun üzerine bi sürü kişi geldi Beşiktaşlılar ağlıyo dedi, -bu lafı beğensen de beğenmesen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ya, kartal resmini gördüğümde "onu koymasalarmış keşke" dedim ben sadece başta. uyandırma olayı da işte aksini söyleyenlere agresif tutum sergileyip laf sokmalar şeyiydi, büyütülecek bir şey değil o kadar. büyütmeyin o kadar, 1 sene pembe formayla top oynadık biz, beterin beteri var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 varmı ekimde kiev yolcusu, bakın hali hazırda oraları bilen biriyle geleceksiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Abi sevgilim beni geri ülkeye sokmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ohoo daha evlenmeden ... neyse gitmeye karar vereniniz olursa mutlaka bı mesaj atın bana, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ben ciddi ciddi düşünmekteyim, pasaportum yetişirse daha da ciddileşecem :) yeşil paşaporta vize istemiyor değil miğ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 abi fiyat falan iyi olursa bende gelebilirim, fiyat önemli çünkü kasım'ın 2. haftası da 10 günlüğüne almanya'ya gidecem asfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 vizeler kalktı di mi kievle? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 BJK, Julio Regufe Alves'in bonservisinin %50'si icin 3.1M € odedigini KAP'a bildirdi - http://t.co/bgvrVsn şaka gibisin beşiktaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Fernandes'in yedeği kendinden daha pahalı nasıl iş be bu. Bide bu adam atletico B de değilmiydi, hadi biz enayiyiz de fon nasıl %50 sine 3.1 vermiş ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 muhtemelen diğer %50'si zaten fondaydı, siz atletico madrid'deki haklarını falan aldınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 taktik o, kontenjandan yırtmak için. adamlar 11 yabancıyı sürecekler sahaya, hakem laf ettiğinde de "bunun %30u sadece, şunun %50si" diye sürecekler belgeleri, "toplayınca 6 adamın %100ü ediyo sahada" diyecekler. Yoksa 20 yabancı alıp böyle yarımşar çeyreker niye alsınlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Rewendor said: vizeler kalktı di mi kievle? :D otobüs kaldıracaz panpa sende gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 "timblnt, twitter" said: @XzortexX doğru o yüzden mehmet çiftçi mourinho beşiktaş'a geliyor diye haber yazdı:)))) 23 hours ago @XzortexX mesele pilot takımsa başka takım bulsaydı kendine, beşiktaş XXL gelir. Bir menajere bu kadar bağımlı kalmak akıllı işi değil. 23 hours ago @aliokanci sormana gerek yok yeteri kadar haber var. yarın düşer ajansa. 23 hours ago @XzortexX fazla kurcalıyorum bu adamı zaten ama yarın ispanya'dan düşer bu haberler. Third-party ownership diyorlar di mi 23 hours ago @XzortexX ne diyorsun? elpais.com/articulo/depor… 23 hours ago @muhammetatmar Falcao ile geldi, açıkladılar ve yolladılar. isp medyası bu yüzden alves transferini garip diye nitelendirmiş. Yeterli mi? 23 hours ago @aliokanci Figer-Rentitas hikayelerine benziyor. 23 hours ago @werdervermez mendes diye aratırsan blogda 23 hours ago July Regufe Alves, Atletico Madrid'de sadece bir gün sözleşmeli kaldı. Mendes'in paravan olarak kullandığı söyleniyor A. Madrid'i. 23 hours ago Beşiktaş'ın July Regufe Alves transferi yarın bir kez daha manşet olur. 23 hours ago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar