Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tribundergi Tribun Dergi
C Zülfikaroğlu: Birçok teklif geldi ama kendisinin satılması şu anda söz konusu değil. Transferler devam edebilir. Adebayor gündemimizde yok
20 minutes ago Favorite Retweet Reply

tribundergi Tribun Dergi
Radyospor'a konuşan BJK YK ve Transfer Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu: Almeida'yı Benfica istiyor ama onun peşinde başka kulüpler de var
Mesaj tarihi:
said:
Avrupa Ligi’nde geçen sezon en çok para kazanan takım 9 milyon 48 bin Euro’yla Villarreal olurken, ikinci sıra 8 milyon 463 bin Euro’yla Beşiktaş’ın oldu. Şampiyon Porto, 7 milyon 837 bin Euro kazandı. UEFA, takımlara toplam 150 milyon 360 bin Euro dağıttı.

İkinci turda elenmesine rağmen Siyah-Beyazlılar’ın bu kadar çok para kazanmasının ise nedeni açık: Kupaya erken turdan başlayıp, son 32 takım arasına katılması... Fazla maç oynayan Kara Kartallar, ‘market pool’ denilen ortak havuzdan en çok pay alan takım oldu.

Ahahaha bu nası iş yaa, Vikingur'u falan yendik diye şampiyondan çok para almışız :D
Mesaj tarihi:
Şu metrisin ufak tefek yolları
Ağrıdan sızıdan tutmaz elleri
İçine atmış tüm çirkinlikleri
Yiğidim aslanım burda yatıyor

Bugün efkarlıyım açmasın güller
İnşallah Beşiktaşımdan iyi haber verirler
Demirden döşeği taştan sedirler

Ne bir haram yedi ne cana kıydı
Ekmek kadar temiz su gibi berrak
Yargısız şüpheyle hükümler giydi

Mezar arasında harman olur mu
Aylarca mahpusta derman kalır mı
Azrail'e sorsam canım alır mı
Mesaj tarihi:
guti

raul için kendi twitterında söyle bir şey yazmıs

"ojala mi amigo raul venga al besiktas pero la verdad no se nada de su fichaje. termine de entrenar y dia con mis hijos. un abrazo amigos"

tam anlamını bilmiyorum, ama gelse ne güzel olurdu yaw 2 sene oynardı kafadan, google translate de "umarım arkadaşım raul Beşiktaş geliyor" gibisinden cevırıyor
Mesaj tarihi:
abi raul şl istiyor, atabildiğini atmak istiyor ŞL'de,

Beşiktaş'a gelmesi hani çok zor bu yüzden, adam geçen sene Schalke'ye sırf bu yüzden gitti. Taşıdı da takımı üstlere tek başına,
Mesaj tarihi:
Raul'un ölüsü bile bu ligde 10 maç üst üste 90 dakika oynar, 15 gol falan atar.

Aktif güzel demiş, geçen sene boktan Schalke ŞL'de o kadar yükselmişse o adam sayesinde, ama gelmez işte

Adamın halen ŞL rekorunu geliştirme takıntısı var. ŞL oynayan bir takıma gider.
Mesaj tarihi:
Abi hiç maç oynamasa da olur. Adam büyük efsane.

Hayal zaten gelmesi, başka bişey değil.

@DarKRideR: Zaten Raul'un ŞL takıntısı schalke'nin ligdeki durumuyla ŞLde yaptıkları arasındaki farka bakarak anlaşılıyo :D
  • Yeni Oluştur...