knox Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 store bu sefer geliyor sanırım bakıma almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 3 psn var da oyunlardan ikisi bende var ztn sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bugün yine bakım var, geliyo yavaştan heralde http://blog.eu.playstation.com/2011/06/01/important-playstation-network-maintenance-today/ Edit: Beleş oyunları Store açılınca muhtemelen Store üzerinden indirecen, şu anlık bi şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 sonunda açılmış store http://blog.us.playstation.com/2011/06/01/playstation-store-is-available-and-updated-now/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=Store_60111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 var mı demo indirebilen sıkıntısız şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://blog.eu.playstation.com/2011/06/02/heads-up-game-store-mega-update-2nd-june-2011/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honeydew Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 hani nerde beleş oyunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bişeyler purchase edebilen var mı ya? error veriyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 oha yavaş ol biraz ya, daha yeni açıldı. Kimileride bedava oyunlar nerde diyor, Bi bekleyin bakalım sağlam mı değil mi. Ayrıca Plus üyeliği aktive olursa indirimler falan olacak. Bekleyin 2 dakka be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ben daha kredi kartı falan girmem abi naptınız haha shoptodan card alıırm en fazla öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 stabil değil daha store,bedava oyunlar için ne zaman sunacaklar belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 LathspeLL said: oha yavaş ol biraz ya, daha yeni açıldı. Kimileride bedava oyunlar nerde diyor, Bi bekleyin bakalım sağlam mı değil mi. Ayrıca Plus üyeliği aktive olursa indirimler falan olacak. Bekleyin 2 dakka be. plus satın almaya çalışıyorm zaten. bana bedava filan gelmeyecek,accountum yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 demo indiriliyor da eskiden olan bazı demoları bulamadım, umarım eklerler. varsa yoksa patates amerikan oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 outland'in demosunu indirebildim ben de bi tek. MUST BUY!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 welcome back paketi store da yumulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slaither Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ilk bedava oyunumu indirebildim az önce, dead nation! wipeout mu alsak infamous mı :S bu arad error verse de tıklamaya devam,bi şekilde açılıyor store. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 psn error kusuyo resmen, olur da girip free games'i aldıktan sora welcome back store'dan kaybolursa şöyle yapabilirsiniz: account management - transactions - service list - psn promotion gibi bişey. ordan girince tekrar oyunlara ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bırakın bence 1-2 gün nadasa, deli etti bıraktı. ne diye ilk gün denediysem artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 abi bu dediğim yerden deneyeydin bi. ben de store'dan indiremedim bi türlü ordan indirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 oradan da aynı, 10 kere hata verdi. sonra tekrar deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bu oyun dağıtımında süre verdiler mi? ben de ilk heyecan geçsin diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Bir aydı sanırım, Welcome Back paketinden yararlanma şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Off Plus'da gözüm döndü resmen, çocuk gibi herşeyi indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ben niye plus üye değilim ya da nası anlıcam bişeyi aktif etmek mi lazım oyunları ındırdım ama başka neler yapabılıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Türkiye PSN de falan yok Plus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar