Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forlan Beşiktaş'da

Llama

Öne çıkan mesajlar

ya lig zaten kaliteli bir lig diil abi.. kimse kendini kandirmasin.

daha ülke dısına satamadgimz gs-fb derbisne dünya derbisi yeaaaaahh cekeriz kendi kendimize..

3 büyüklerden baska takımın adini zor bilir yabancılar.. biz o liglerden en az 10 tane takımın ilk 11'ini sayariz..

---
savunmalarin yetersiz oldugu anadolu kluplerinin abi gol yemeyelim de yeter yaw kafasinda oldugu ama ilk gol geldkden sonra 2-3-4... e kadar yolunun oldugu bir lig burasi..

bu ligde forlani iyi beslersen 30 da atar 40 da atar(mübalağ bak ha sonra alıntılarsinz fln)
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

daha ülke dısına satamadgimz gs-fb derbisne dünya derbisi yeaaaaahh cekeriz kendi kendimize..

baya baya satıyoruz aslında. bjk limisin bilmiyorum ama yurtdışında az çok futbola ilgili çoğu insan biliyor iki takımı da aralarındaki rekabeti de.

bjkliler üzülmesin. bjk yi de biliyolar.

yancı büyük diye sdfs.

bu arada bjk iyi yıldızlar aldı ama eksik başka kesinlikle. mantalite eksiği var. ben de çözemedim ama.
Sosyal ağlarda paylaş

hurriyet said:

DİEGO FORLAN (Atletico Madrid): Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu bu transferi tamamlamak için yoğun çaba sarf ediyordu. Ancak İspanyol ekibi ile yapılan görüşmeler sonrasında taraftarlara kötü haber geldi. Atletico'da oyuncunun 4.800 milyon euro aldığı Beşiktaş'ın da bu kadar fazla para veremeyeceği için bu transferden vazgeçtiği öğrenildi.

hurriyet said:

HUGO ALMEİDA: İspanyol devi Real Madrid, Portekizli oyuncuyu transfer etmek için Beşiktaş'a 15 milyon euroluk teklif sundu. Forlan transferi olmadığı için bu teklif reddedilecek.

haha resmen dalga geçiyor herifler elimizde patladı satamıyoruz değilde forlan olmadı 15 milyona bile satmayız kimse kusura bakmasın çekiyolar.
abi herkes mi salak bu ülkede öyle bir anlayış var galiba ne desek nasıl olsa yicek millet diye.
BEŞİKTAŞIN İNANILMAZ TRANSFER TRAFİĞİ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...