Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Niang'ın ayağını kırmaya çalışmışlar ama olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Son haftaya kalmasi cok guzel oldu ya. Haftasonu cadde muhtesem olcak simdi. Gidip eglenelim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Deacon said: Son haftaya kalmasi cok guzel oldu ya. Haftasonu cadde muhtesem olcak simdi. Gidip eglenelim biraz. bende gelmek istiyorum ama yalnızım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bu arada kimse "THORDAN BÜYÜK ALEX VAR" dememişmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 imzama bakman yeterli dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Fenerbahçeli arkadaşlar şuan hafiften hafiften 'yine şampiyonluk son haftaya kaldı kalmasaydı iyiydi ya' durumuna geçmişlerdir. Yok yok bu hafta son maç sivasla adamlar 15. artık onlara da vermezsiniz son maçı da bizide bir yıl daha güldürmezsiniz. Fenerin durumu 'sınavdan 85 alsam koymazdı da 99 alınca o bir puana çok kafayı takıyorum' durumuyla çok benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 benjani said: ALLAHINIZ ALEX http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-05-15_a27.jpg adam demek 2 gol daha atsa başka yerleride öptürtcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Adam tanrı diyoruz sen öpmekten bahsediyosun, d..al dese bile emre uyacan Alexizme iman şartlarına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 domal küfür değil normal yazabilirsin :D yine son haftaya kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 9-0 kaçtı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ahah, 9-0 lafları espirileri çok bayat geliyodu da bu sefer yerinde yapılınca harbi güldürdü (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Kanaltürkte Reha Muhtar'ın programında Ts'liler coştu kuduruyorlar muhahaha kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 TS maçının gollerini şimdi izledim. Burada "penaltılar doğru ama savunma komikti resmen kasten mi yaptılar nedir" diyenler o maçı izlemediyse izlesin, yok izleyip hala bizim maça laf ediyorlarsa zaten denecek bir şey yok. Ben böyle şey görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kanalturkte cok acayip mevzular dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 emre bağlanmış bombalamış milletvekiline yıldız 00.22' de başlıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 o milletvekili sicti dokunulmazlik falan dinlemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ulan yine son haftaya kaldı korkuyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 dun cok guzel ayar verdi emre. yani normalde akpli, o acidan hic mi hic sevmem ama televizyon tarihinin ender gorulen ayarlarindandi. sonrasindaki adamin 'ben milletvekiliyim bana birsey diyemezsiniz' seklindeki piskinligiyse inanilmaz derecede 2002-2011 akp'sini ozetliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Baggio said: TS maçının gollerini şimdi izledim. Burada "penaltılar doğru ama savunma komikti resmen kasten mi yaptılar nedir" diyenler o maçı izlemediyse izlesin, yok izleyip hala bizim maça laf ediyorlarsa zaten denecek bir şey yok. Ben böyle şey görmedim. ibb'nin savunması hep kazma ama, yoksa hücumları gayet iyi ama savunmaları rezil. kupa maçında da şaka gibi goller yediler beşiktaştan. hele ilk golde kendi kendine takılıp düşen defans var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Can Arat'ı en iyi bilen taraftarın kasten yaptı ühü demesi de komik olmuş. Adam ligin en kötü stoperlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Rızvan-Can ve en başta Mahmut, bu 3ü İBB savunmasında oldukça daha iyi bişi beklemeyin o takımdan, 3 kalas iş başında yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 fizban said: dun cok guzel ayar verdi emre. yani normalde akpli, o acidan hic mi hic sevmem ama televizyon tarihinin ender gorulen ayarlarindandi. sonrasindaki adamin 'ben milletvekiliyim bana birsey diyemezsiniz' seklindeki piskinligiyse inanilmaz derecede 2002-2011 akp'sini ozetliyor. ahah çok iyiydi ya dün gece 2 hafta sonra emrenin bilgisayarında şikeicinaranacaklar.doc ve penaltıkroki.bmp çıkar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 konuşuldu mu bilmiyorum da M.Topuz un tribine ne diyosunuz ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ne tribi yaptı ki? serbest atışta Alex'e bırakmak istemedi onu mu diyorsun? önemsiz bişi o, unutulur o an galibiyet sevinciylen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar