Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Öyle çok sevdiğiniz dizileri sormuyorum, her bölümünü en aşağı 3-4 kere izlediğiniz (bazı bölümleri çok daha fazla), her bölümünü hatta repliklerini neredeyse ezbere bildiğiniz, fanboy kavramının sınırlarını zorlamaya başladığınız diziler neler? En fazla iki-üç tane olur sanırım zaten. Benim için şunlar var: Firefly Dead Like Me (filmini izlemedim hiç, karakterlerin oyuncuları bile değişmiş, dayanamadım ilk dakikalarına bile) South Park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 rome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 house. o da bazı bölümleri 2 kere seyrettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 south park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 house, ilk 5 sezon her bölümü 3-4 kez izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 house Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ncis ve mentalist. yeni bölüm çıksın diye iple çekiyorum. bazen eski bölümleri açıp tekrar izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 24 diyen çıkarsa forumu bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 http://i.imgur.com/E8Izc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 L&M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Family Guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 sg-1 house dexter big bang theory süpernaturel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 house bazen supernatural şu anda en çok ama Game of Thrones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 küçük sırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Ahahahha diziye bağımlılık ne yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Canın sıkılınca açıp tekrar tekrar izlediğin dizi yok mu? South Park olsun, Firefly olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 galactica yahu bitmez bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 GERGE said: Canın sıkılınca açıp tekrar tekrar izlediğin dizi yok mu? South Park olsun, Firefly olsun... ı-ıh :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 battlestar galactica doctor who Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 GERGE said: Öyle çok sevdiğiniz dizileri sormuyorum, her bölümünü en aşağı 3-4 kere izlediğiniz (bazı bölümleri çok daha fazla), her bölümünü hatta repliklerini neredeyse ezbere bildiğiniz, fanboy kavramının sınırlarını zorlamaya başladığınız diziler neler? En fazla iki-üç tane olur sanırım zaten. Benim için şunlar var: Firefly Dead Like Me (filmini izlemedim hiç, karakterlerin oyuncuları bile değişmiş, dayanamadım ilk dakikalarına bile) South Park 3-4 kere izlemek ne ya :D :D seinfeld izliyordum 2-3 senede 1 yaklaşık. bu sene yine izliim dediğimde gördüm ki, her şeyi ezberlemişim 4 kere izlediğim için. başka da 4 kere izlediğim dizi olmaz, olamaz. two and a half men bazı bölümleri 2'şer kere izlemişimdir ama house ve dexter'dır şu anda hastası olduğum dizi. her ikisinin de her bölümünü 1 kere izledim sadece. galiba house'un 4-5 bölümünü 2 kere izledim gerçi. house'u çıktığı gün izlemem. böyle dizisiz kaldığım gün izleyeyim diye 4-5 gün en azından saklarım house'u mesela. internette hastalıklar hakkında araştırma yaparım, insanların house-cuddy-cameron ilişkileri hakkında yorumlarını falan okurum vs. game of thrones da girecek bunların arasına herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Tamam işte, 4 kere izlemişsin sen de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 tudors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar