Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bağımlısı olduğunuz diziler

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Öyle çok sevdiğiniz dizileri sormuyorum, her bölümünü en aşağı 3-4 kere izlediğiniz (bazı bölümleri çok daha fazla), her bölümünü hatta repliklerini neredeyse ezbere bildiğiniz, fanboy kavramının sınırlarını zorlamaya başladığınız diziler neler? En fazla iki-üç tane olur sanırım zaten.

Benim için şunlar var:

Firefly
Dead Like Me (filmini izlemedim hiç, karakterlerin oyuncuları bile değişmiş, dayanamadım ilk dakikalarına bile)
South Park
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Öyle çok sevdiğiniz dizileri sormuyorum, her bölümünü en aşağı 3-4 kere izlediğiniz (bazı bölümleri çok daha fazla), her bölümünü hatta repliklerini neredeyse ezbere bildiğiniz, fanboy kavramının sınırlarını zorlamaya başladığınız diziler neler? En fazla iki-üç tane olur sanırım zaten.

Benim için şunlar var:

Firefly
Dead Like Me (filmini izlemedim hiç, karakterlerin oyuncuları bile değişmiş, dayanamadım ilk dakikalarına bile)
South Park

3-4 kere izlemek ne ya :D :D

seinfeld izliyordum 2-3 senede 1 yaklaşık. bu sene yine izliim dediğimde gördüm ki, her şeyi ezberlemişim 4 kere izlediğim için. başka da 4 kere izlediğim dizi olmaz, olamaz. two and a half men bazı bölümleri 2'şer kere izlemişimdir

ama house ve dexter'dır şu anda hastası olduğum dizi. her ikisinin de her bölümünü 1 kere izledim sadece. galiba house'un 4-5 bölümünü 2 kere izledim gerçi. house'u çıktığı gün izlemem. böyle dizisiz kaldığım gün izleyeyim diye 4-5 gün en azından saklarım house'u mesela. internette hastalıklar hakkında araştırma yaparım, insanların house-cuddy-cameron ilişkileri hakkında yorumlarını falan okurum vs.

game of thrones da girecek bunların arasına herhalde...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...