cihant Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 arkadaşlar benim bi kız arkadaşım var,yaklaşık 2 aydır görüşüyoruz.kız sessiz,sakin,güzel,düzgün birine benziyordu,yani ciddi düşünülcek biri gibiydi.bu hafta vize haftamızdı,cmts de ablamın dgmgunuydu o vesileyle hazır vizeler de bitmiş enişte ablam fln eskişehire gidiceklerdi ben de takıldım onlara.kıza da dün haber verdim yoldayken o da sinemaya bilet almış gideriz diye bana 'sen eskisehire gittiysen sansını kaybettin.ahmet onla snemaya gitmiyrm diye surat yapıodu onla giderim' dedi.ben de nasısa düzgün kız naza çekiyordur diye ciddiye bile almadım.bu akşam da naaptı acaba diye msj attım 2 saat sonra cvp attı 'filme gitmedik hava çok güzeldi gezdik,şimdi de ahmetn kuzeninn evndeyiz'dedi.ben de döndüm saate baktım 00.10 olmus amk.msj attım cvp vermedi hanfendi daha.bide feyse giriyim bakıyim dedim feyk bi kız profili eklemiş beni ne ayak oldugunu anlayamıyorum.troll allahın emri ama şu an konusabileceğim insanlar meşgul, çok kötüyüm lütfen biraz anlayış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 2 dk boş bırakmican kız milletini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 LA POMPIER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 akşam simidi, oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Ben zaten bu kız milletinin.. gözlerinden öpeyim hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 şu an kütür kütür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Delyyyy said: akşam simidi, oh wai.. bunu dmeeye gelmiştim ama geç kalmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 http://alkislarlayasiyorum.com/images/all_content_thumbnail/21166_20091126030824.jpg yapılır mı lan bana bu, laan laaaaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 /post gelecek 3 gün icinde bu topic'i verimli göruyorum.. konuya gelicek olursak gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 hammer gelebilir yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 kız primatmış, başka kızlara yönel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 pompişte mesaj atamamiştir. demek düzgün değişmiş. kurtulduğuna sevin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bide en çok koyanı ben bu kızla konuşmadan önce bayaa dikkat ettim hareketlerine,oo düzgün kız fln diyorum.lan buldugumuzun düzgünü buysa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 reserve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 hacı kusura bakma ama losersın. yapacak bi şey yok. bu lanet ömrün boyunca devam edecek. o yüzden en iyisi erkenden üzülmemeyi öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Düzgün kız diye bir şey mi var ya? lol keşke olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Zaybird said: hammer gelebilir yanlız. abi hammer bana gelmiş zaten.varsın bide mod koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Sence kuzeninin evinde ne yapıyor kıza..? http://i.imgur.com/QWSQG.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 gif GIF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 stark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 cihant said: Zaybird said: hammer gelebilir yanlız. abi hammer bana gelmiş zaten.varsın bide mod koysun loser shit, kaybol bakim. ağlama duvarı yapmayın patiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bayılıyorum şu xunn'un postlarına.böyle pic veya gifli olanlara özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 yapılmaz mı diyorsun? okumadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Masquerade said: şu an kütür kütür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar