Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 serverlar geldi bu arada girebilirsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 çişe gidip geliyorum daily de aldım ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 bir key var elimde isteyen varsa öm atsın ilk atana veriyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bazen dc atıyor ve oyuna tekrar girmeden düzelmiyor meeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 aquila benim sey, denk gelmeyiz gerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 sen zaten us te oynuyorsundur pis amerikan oynamıyorsan da git us te oyna abi manyakmısın çekilmez bu oyun 100+ ms ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Chemical said: xeno ski toggle var, basılı tutman gerekmiyor biliyorum da alıştım böyle ya, ski toggle açarsam mala bağlarım şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ben bf3 de jetin a-d tuşlarını mouse'un sağ solu ile değiştirdim, ona bile 2 oyunda alıştım deeel wid it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Ben de gecen gun yalandan bi uye olmustum, beta invite gelmis ama sadece windows client varmis. Ise yarayan, kolay elde edilemeyen bir sey ise soyleyin birinize atayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 giriyorum oyuna 2-3 el atıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 topic hareketlenince kurdum tekrar başladım ben de. 2.günüm mid-airler gelmeye başladı. ekleşirsek toplanıp çok keyifli oyunlar çıkartırız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 patching sırasında sorun çıkınca komple sileyim baştan kurayım dedim sildim baştan kuramıyorum sdf nasıl üşendim oturup uğraşmaya of, belki sonra bakarım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 üşenme lan ben 1 gün 1 gecemi verdim şu oyunu yüklemeye ama nasıl zevkli anlatamam saatte 150 km ile bayrağı kapıp kaçmak of adamlar peşinde, regen olamıyorsun, üstüne roketler kitleniyor, müzik değişiyor böyle her bayrak aksiyonuna girdiğimde monitöre yaklaşmaya başlıyorum asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 topicde ing nickini yazan çoğu kişi ekledim az önce. bir 30dk belki daha az bir sürede giricem oyuna dövüşelim pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 infiltratora sardım bu aralar. sadece jeneratör patlatmak için değil gayet flag cap'te de kullanılabiliyor. Hatta şöyle anlatayım, eğer düşman base'inde sağlam savunma varsa, turret falan dikmişlerse, stealth olarak 160 170 km ile gidiyosun, turretler göremiyor, bayrağı alıp fırlıyosun belki 100 can falan kayıpla çıkıyosun baseden. baya kullanışlı. öteki türlü turret ateşlerinden, savunan playerların ateşlerinden falan bayrağı alamıyosun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 oha ben niye pf kastım lan o kadar imbaysa inf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 infiltrator bendede acık ya hız olarak pathfinder kadar ii de zaten turretlar sorun olmuo pek asıl sorun claymore diziliyor flag etrafına ne kadar hızlı girersen gir çaaat yerde :P üstüne bide blocker varsa orda tek basına flag cıkarmak tamamen işkence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 nade iyi iş yapıyor body block yapanlara karşı ama claymore bayrağa ulaştığım zaman 2 saniye gözlerimi kapatmama sebep oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Tribes, Friends referral bölümünde bana 4 tane beta key vermiş fazladan.. accounta siteden login olduğumda gördüm şimdi. koyayım buraya oynamak isteyen kullansın. A278E-E3FA7-77C74-C33BD-5762B A27B8-81192-0DF44-0B690-C7692 A29C2-34FB4-C4C34-E87A5-3F783 A27A8-A7C25-1E5E4-DCC9B-5DCE3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 giriyorum oyuna vücutlar hazırmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bu doombringer gibi lame class yok arkadaş heavy meavy falan da değil 150 ile bayrak yakalıyorum tam gaz yavaşlamadan kaçıyorum adam beni basee kadar kovalayıp sol mouse tıklayıp öldürüyor böyle embesil bir class yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 oyunu oynayım dedim kursağımda kaldı... "The New nvidia 295.51 driver is causing crashes upon launching from the patcher. Please roll back to the previous version until this issue is resolved." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 sorun sadece physx driverlarıyla ilgili onu sil yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 ya bunun betaya milyon kişi giriyor hızlı ve regenerationsız oldschool fps diye ama ql serverlarında in cin duel atıyo, bethesdadaki denyolarda kapamak istiyormuş zaten. onu da oynayın, yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 qlive promod çıkarmış hesapta oynayamıyoruz.vip olmak filan lazımmış sanırım ya da pro mu ne diyorlarsa işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar