LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Bende 2.5 - 3 senedir MOBA oynamıyordum. En çok oynadığımız dönemlerdi 5.84c dönemleri zaten. Sonra 6 serisiyle turnuva olayına bile girdik. Sonra artık zaten senelerce oynamanın ardından sıkılıp bıraktık, zaten motor eskimişti iyice. Bu arada IceFrog olmasaydı şuan MOBA olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Guinsoo'nun dota versiyonları yalnız o kadar kötü değildi ancak herolarda dengesizlik çoktu. Birde bir sorum olacak ormandan silah bulunan bir dota versiyonu vardı,o dotanın versiyonu hangisiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 6 serisinden once hero/item balance cok kotuydu. o yuzden noob friendly degildi. uc bes imba hero vardi, prolar onlari alir, nooblar afedersiniz got gibi kalirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 nerubian assasinle pug oyunlarda noobları ağlatmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Rikimaru ve 5.84c ward'ı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 faceless void global stun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 hangi versiyondu hatırlamıyorum ama skeleton king mask of madness ile ağlatıyordu çok fena :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 god vardı global cdsiz manasız teleportlu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 5.84C'de zaten pub gamelerin hemen hemen hepsinde "NO MOM" ibaresi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 http://i.imgur.com/qtqky.png http://cdn1.knowyourmeme.com/i/000/117/009/original/soon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 maverick :j Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Gabe Eul'un Valve'da çalıştığını söylemiş 1up'ın 31'inde yayınlanan röportajında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Valve'dan Erik Johnnson: "We definitely have stories that we're going to tell in DOTA, there's even a comic that's gonna be released." Ayrıca 105 hero için TF2'de ki gibi hikaye anlatan videolar olacak demiştim zaten. Interview'un tamamı: http://www.1up.com/previews/dota-2-valve-fanboys-developers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Bölüme mod bile oldum bak. Steam grubuna beta kodları gelirse bir tane de bana verirsiniz artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 önce ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 gelen kodlardan bana vermezseniz her kod alani banlamak zorunda kalirim. uzgunum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 admin, mod filan olmayan uyeleri atsaniza grouptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Hepinizden önce betaya girip hava atacam burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Keyler tek kişiye gelmez, herkese ayrı invite atarlar, grupta olmak key alma ihtimalini arttıracaktır, zaten benim anlamsız bir auram var steam'de, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 silphatos acsaydi keske grubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bende varım steamde beni de pas geçmeyin hafızlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 millet oynuyomus dota2 ( prolar ( turnuva haricindekiler ) ) varmı bizden birine gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 oynuyorum ben. güzel olmamış ama. dotanın aynısı olmuş. hiç bir yenilik yok. sadece grafikler güzelleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 abi olayda o değil mi zaten, yani dota-dota 2 dendiği zaman 210 herolu 300-500 itemli 9 koridor 10v10 yeni bi map mi bekliyo insanlar. adamlar wc3 motoruz yüzünden dota'nın tüm eksiklerini gideren ve çok güzel özellikler eklenmiş remake yaptılar sadece, 2 rakamı kafada gerçekten böyle şeyler mi uyandırıyo sizde? dota 2 = daha grafiksel dota + reconnection + stats + leaver protection + ..... bi pop serisi değil yani, kafası burada takılmış insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar