Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 hero diye mountain king vardı işte, hatırlamıyorum versiyonunu falan. all sta rolmadığı kesinde versiyonunu hatırlamıyorum. ilginc bi gelişim süreci oldu dotanın tabı mod olduğu ıcın. şimdi source motoruyla (afedersinzi ama istediği kadar aaa olsun) moba yaptılar, o motorun sizin alıştığınız wc3 motoru gibi tepki vermesini pathfind etmesini vs vs beklemeyin cok farklı bi hissiyatı olucak oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 en iyisi 5.84c di ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Bu arada hon'da devam edip özlediğiniz herolar neler dökülün bakalım. 1- Naix uleen diye ormandan cıkardın (rage'ini özledim) 2- Centaur (sana vurarak ölen melee'leri özledim) 3- Goblin - (oynamayı beceremesemde hiç gerçekten iyi oynuyan biriyle aynı takımda olmak büyük zevk'ti... ) birde küfür etmeyi özledim goblin'e. 4- Druid - 2 ayı çift bash pahabiçilemez ^^ edıt: bide skeleton King tabi ki res.'in rahatlığı apayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 DDay: Judgement vardı, onu özledim ben aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 druid var zaten, goblinin de mayınını koydular naixde var sayılır, tek özlediğim hero invoker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 1.pugna 2.harbinger 3.phantom lancer 4.şakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bu arada ilk defa sk, lina ve doom görüoruz bugün maçta. sknın ultisinin efekti çok iyi olmuş ama linanın skilleri inanılmaz sönük kalmış ya. en sevdigim herolardan biridir lina fakat o skillerin o efektleri tüm gazı alır ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 dark seer doombringer ben bunları seviyodum çok ya. özellikle dark seer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 dediginiz cogu hero honda var zaten pugna yok meselada dark seer davsan deil mi iste ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 sven için dota oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 hayır hiçbiri honda yok ama benzetilebilir bazı herolara elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 evet davşan çok severdim kendisini. Hon'da olsada bazı herolar aynı tadı vermiyor be aynı şekilde <3 blacksmith'i Ogre magi'ye değişmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 sven ddigin hammer felan neyse abi ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ogre magi 16 level da x4 fix iken daha güzeldi combatta iki kere üst üste x4 gelince insan direk mutlu oluyordu huskar delikanlı hiroydu ezolor eyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bu sene mi çıkıyo oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Hero tartışırken efsane bir maç kaçırmıyorsunuzdur umarım. Ehome TyLoo maçı çok çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 iyidi bu mac ama dahada iyi olabilirdi 2 tarafta saldırıya baslamaktan korkmasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 - ursa (benden başka özleyen yok sanırım :( ) - pugna - goblin :3 - naga siren - furion - enchantress - ezalor - tinker .. daha bisürü var, özlüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 başından beri izlemedim ama lich ve earthshaker neydi öle ya biri 0-8 biri 3-11 bu mu güzel oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 dota = balanar benim için :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 yurnero axe naix pugna goblin olsa da oynasak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 public deilki bu lichle earths kill alsın. cok guzel blokları vardi es nin. lich support sonucta kili napsın. ultisyle veriyor dmg alıyor vardını yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 lion rhasta venom anublar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 7thBreath said: başından beri izlemedim ama lich ve earthshaker neydi öle ya biri 0-8 biri 3-11 bu mu güzel oyun :D Support hero abi. Görevlerini fazlasıyla yerine getirdiler. Ama EHOME fazla iyi, yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Catzee said: dota = balanar benim için :)-D hatırladıkça coşuyorum ya... Valla gece oldu olmadı hon'da shadow harici birşey fark etmiyor çoğumuz farkında bile olmuyoruz. Özledik valla Dede kasmasın, Beyler gece olmadan girelim muhabbetlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar