S-H Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 earthshaker ultisini merak ediyordum o da çok sönük behemoth yanında,aynı şekilde lich skilleri çok sönükler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 antimage modeli illidan çünkü? blizzard falan copyright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Bazı hero design'larını bende beğenmedim. Yani oyun sırasında sorun yokta, yakın planda garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 benım uuuuu dediğim bi efekt model yok pek su anda acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Dizayn olarak tabi warcraft evreninden uzaklaştılar normal olarak, şuanki çizgileri hoşuma gitti genel olarak ama bazı heroların görsel tasarımına alışmak gerekecek. Yukarda biri demişti "starcraftvari dizaynlar var" diye, katılıyorum. İyi mi kötümü zaman gösterecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 earthun ulti efekti belli bile olmadı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 hp bar rengi dışında kim sentinel, kim scourge belli değil bi de her şeyde yanda not geçiyo yok ağaç aldı yok item tamamladı bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 onlar kapatılabilir büyük ihtimal benim şimdiye kadar beğenmediğim tek konu skillerin inanılmaz silik olması,vuruş animasyonları da biraz boş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 rakibin aldığı itemalrı göremezsin oyunda onlar observer özelliğidir. az bile özellik var su oyunu adam gibi observe etmek sunmak için, ilerde eklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Flashh nasıl bir hater ya. 1. Heroları sentinel mi scourge'mu ayırt etmek kolay EĞER birisinde oynuyorsan. Kendi takımın yeşil parlar, karşı takım kırmızı. Bu kadar basit :) 2. O mesdajları diğer oyunlarda veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Skill efektleri hayal kırıklığı. Lich'in ultisi sanki mavi bir pinpon topu geziniyo öyle arada. ES ulti atıyor mu atmıyor mu belli değil. Dire'ın bütün heroları kurbağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 abi oyun çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Hero tasarımları da hayal kırılığı bence. WC'daki modellerin yan sanayisi gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 es ulti atıyomus... ben o toteme boost verme skilli sanıyodum onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Cepnet kullanmaya mahkumum =( Okula gidip indireceğim ripleyleri artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Flassh said: earthun ulti efekti belli bile olmadı lan abi hon'a ilk basladıgındada ne oldugunu anlamıodun sırf göz aşinalı zamanla standart seyleri göz görmezden gelio dier seylere odaklanıo ben begendim acıkcası oyun dinamini dizayna gelince kim takar dizaynı soruma cevap gelmedi ne zaman cıkıo oyun bi tarih varmı kafalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Şu an beklemedeyiz değil mi yeni girdim ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 abi yorumlara bakıyorum da "lan bu dota? hiç değişmemiş" diyenler var. bu nasıl bi şeydir arkadaşım değişmicek tabi, değişmesin de. nası bi değişiklik istiyonuz anladım ki değişiklik isteyen diğer oyunları oynasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Beğenmeyenler henüz verilen 30$ 'ı düşünen hon tayfası zaten, canavar gibi olmuş oyun. Hon ve Lol'den de iyi. Edit : Eksikleri var, ama varsın olsun efekt, tasarım eksikliği olsun. Earthshaker'ın ultisi görünmesin. Onların en fazla 1 haftalık bir işi var. Oyun çıkmadan forumlara bakıp, dikkate alıp incelerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 @Memphis göz aşinalığı farklı bişey çok basit silik animasyonla earthshakerin ulti mesela aşırı silik,lichin ultiye süper benzetme geldi pinpon topu diye bunların daha gelişmiş olması bekleniyor haliyle,beastmasterın ulti ne öyle nerdeyse dota'daki halinden kötü edit : he abicim he 30 dolar verdik diye beğenmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 beğenenlerde sadece lol oynayanlar o zaman bi önce yazdığım takımlar belli olmuyor kısmına gelirsek; player slotunun rengi herolara farketmiyor, dota da ve hon da mavi slottaysan heronun en azından saçında ki tokası mavi oluyordu, zira yansıması da öyle. bunda öyle bir şey göremedim tek renk paleti hep aynı. ha belki obs için öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 abi ben begendim sahsen, hani s2 çok daha iyi iş yapmıs ama ordada balance yok abzürt herolar var ki zaten burdaki olay dota2 yi yapmak yani oyun dinamini ve balanci bozmadan oyunu gelistirmek yani es nin ulti çok belli olmuomus falan onlar düzeltilir seyler neyse artık blizardin 98 den kalma oyununa yapılan mapden kurtulmus olduk işin içine stat rank cart curt girince çok daha heycanlı oluo oyun s2 den su inventory shortcutları falan kesin almaları lazım cok buyuk rahatlık alt+w alt+q falan onlardan bahsediorum ( gerçi almıslardır ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 dier maç baslıo beyler Fear var benim mym den hatyırladıgım zALIM oynardı o bebe bakalım hala hayat varmı adamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 mym yonetir alır 1m. i su takımlara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 mym nereye alıyor. şampiyon çok rahat çinden çıkar benim favorim nirvana.cn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar