RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 eger istedigin gibi ayarlayamazsan console ayarlarınıda yazarım , da işin ilginci hicmi bi optionsa girip bakmaz insan :))))
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 sloth said: screwy said: sloth said: Oyun bence de kötü ve yavaş olmuş. sormak istediğim birşey var: Mousela ilerideki bir noktaya bakmaya çalıştığımda mouseu çok yavaş sürüklüyormuşum hissi uyandırıyor. Oyunun bir özelliği mi bu yoksa benim bilgisayarımla ilgili bir problem mi ? Hon oynarken bu tip bir şey yaşamamıştım hiç oyun hon a gore her acıdan yavas honla karsılastırma. ben hala nefret ediyorum atak animasyonlarından ve heroların hareket hızlarından. alısıncaya kadar boyle. ben hala karakterin kontrolune sahipmisim gelmiyo bi de, bu his de baya bi sure gitmiycek galiba Hon'un iğrenç burst herolarından sıkıldığım için dotaya geçmeyi düşünüyordum ama sendeki karakteri kontrol edemiyormuş hissi bende de olduğu için r2 sniper gibi normalde oynamayacagım kolay herolarla oynuyorum. Heralde hon'a devam ederim bu hayal kırıklığından sonra
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 screwy said: Buddha said: Sparkcaster said: dotayı baya yerden yere vuruyolar bu arada çok yavaş diye, gerçekten 2. bir lol vakası mı yaşayacaz casuallar oynayabilsin diye Sanırım Dota'yla aynı hızda ki o zaman sorun yoktur. Hon oynayanlara yavaş geliyordur ama eskiden Hon yoktu Dota vardı Hon'a göre söyleniyorsa Hon hızlı denir buna Dota yavaş değil. Ha Dota hondan ilham alınıp yapılsa Dota yavaş derdik. Ama eğer Dota 2, Dota'dan yavaşsa onu bilemem. elitistlige gerek yok dota yavas iste. Şimdiye kadar oynarken Dota yıllardır kimse yavaş falan demiyordu yada böyle bir muhabbet yoktu şimdimi yavaş gelmeye başladı.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 hizlisini oynadiktan sonra, normal yavas gelmesi.
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Bende onu diyorum işte yavaşınıda oynayınca bir kaç güne alışıyorsun. Hızlısına alışmakta zaman almıştı.
screwy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 hayır. ben dotayı ilk oynarkende yavas buluyodum. hala da yavas buluyorum. baska herhangi bi oyun oynayan insan dotayı yavas bulur. honla alakası yok. Sadece hon da degil bence lol suanki dotadan daha akıcı, mapte hareketlilik hızı birbirlerine az cok yakın ama unit responsiveness dota da cok kotu. inputu gec algılıyo oyun direk.
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 teleport scroll casti falan ne kadar suruyo? hona gore
rexr0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 valla bi adamla anlaştım sonunda dayanamayıp 14 dolara aldım oyunu. Beraber oynamak isteyen varsa ekleyebilir. http://steamcommunity.com/id/n0remorse
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Phyx said: teleport scroll casti falan ne kadar suruyo? hona gore honun patladığı yerlerden bşirisi oydu, adamla royuu hızlandırdı duratişonları aynı tuttu mal gibi
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 tpnin cast durationı mı patlattı oyunu :)
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 hayır oyun %30 hızlıyken, stun slow sürelerinin aynı kalması patlattı. oyun cc spam'e döndü.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 slow yapan itemların mantığı zaten kovaladığın adamın kaçamaması, durationlar da kısa olunca komediye sarıyo iş
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 haa, hersey dtaya göre %30 da afazla dps yaparken %30 daha hızlı kosarken, 3 sn stunlıyan skill yine 3 sn stunlayınca hiçbi gariplik olmuyo.
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 dreamhack maçlarını izleyemedimde izleyebileceğim vod vs linki varsa verebilirmisiniz?
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Cuce said: hayır oyun %30 hızlıyken, stun slow sürelerinin aynı kalması patlattı. oyun cc spam'e döndü. sen cclerin süresi kısaltılsın mı istiyosun, uzatılsın mı analamadım tam? oyun hızlanınca düz mantıkla stun süresi de uzatılmalı ama cc spam'dan şikayet ediyosun. gerçi bence şu anki süre gayet iyi
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 oyun hızlanınca süre kısaltılmalı. nasıl matematik yapıyosunuz siz böle? dotada 3 attack yapıyosun 3 snlik stunda burda 5 yapıyosun. honda ccler abuk güclü.
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 dmg artınca ccler azalırsa carryler kral olur abi. ben s2'nin oyun süresini kısaltma çabasını takdirle karşılıyorum açıkçası. şu anki ccler az bile :)
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Oyun ne durumda? Valve hiç bir bilgi vermiyor key dağıtımı ne zaman artar yada open beta ne zaman çıkar yada yakın mıdır tarihler? Artık oynamak istiyorum şu oyunu bekle bekle gına geldi
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ortalama 6-7k online görüyorum betada şu an key dağıtımları son hafta içinde çok olmadı sanırım geçen haftada ortalama aynı rakamlara bakıyordum.
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bu satılan key fiyatları falan düştü mü ya? 10-15 dolarlara düşse alırım belki de 50 dolar aşırı.
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 La oyun 50 dolar olsa kimse vermez ha para :D
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 D@rkwish said: ortalama 6-7k online görüyorum betada şu an key dağıtımları son hafta içinde çok olmadı sanırım geçen haftada ortalama aynı rakamlara bakıyordum. Playdota 500 tane dagitti gecen gun ben de anlamadim neden hala ucmadi sayi 8 binlere
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 3 inv hakları var bekleyip satıyorlar bana gelse direk arklara gönderir girer beraber oynarız ama gelmiyo işte :D
Grast Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 El-Barto said: bu satılan key fiyatları falan düştü mü ya? 10-15 dolarlara düşse alırım belki de 50 dolar aşırı. Dün ben 20 dolara bi arkadaşta 14 dolara aldı . Steam Gift şeklinde .. adama parada yollamadık şu oyunu al bana dio sende alıosun =)
Öne çıkan mesajlar