Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 geçen bi oyunda adam level4te malfurionla stun yerine treanta verdi AKLIM ÇIKTI AKLIM
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Tyrannus said: ahmet sen lasthit yapamayan bir eziksin.o kadar. iki üç ay oyna. belki öğrenirsin last hit yapmayı. ondan sonra da Q ya basıp adamın üstüne basma antrenmanı yaparız senle. onun da bi 6 ayı var satranci ogrenirken de kaleyi parmaklarinla kavrayip ileriye koymayi ogreniyosun cunku
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 geçen bizim bi arkadaş riverda bekliyodu gank yapmak için.sonra karşıdaki adam geldi kesik. BİLDİGİN ÇILDIRIYODUM O AN
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Tyrannus said: ahmet sen lasthit yapamayan bir eziksin.o kadar. iki üç ay oyna. belki öğrenirsin last hit yapmayı. ondan sonra da Q ya basıp adamın üstüne basma antrenmanı yaparız senle. onun da bi 6 ayı var rastgele unite bas grupla 1 attack move 2 attack move 3 attack move hem unite targetlamana da gerek yok :(
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Phyx said: rastgele unite bas grupla 1 attack move 2 attack move 3 attack move böylece 4dota maçı kadar apm yaptınız tebrikler.
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 hay allah dakikada 200 kez bi tusa basmiyorum. nasil sacma bir mekanik bu yalani yasamisim
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Tyrannus said: ahmet sen lasthit yapamayan bir eziksin.o kadar. iki üç ay oyna. belki öğrenirsin last hit yapmayı. ondan sonra da Q ya basıp adamın üstüne basma antrenmanı yaparız senle. onun da bi 6 ayı var Aniki yavaş, beynim, hnnggg. http://i.imgur.com/VSnXi.jpg
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Phyx said: xunn said: Çok şükür hayatımı dota'ya adamama gerek yok bir oyunun nasıl mekanikler gerektirdiğini anlamak için. Next. oynamadan mekanigini kavradin yani Ooo, kocaman posttan out of context parça alıntılayıp cevap yazmayı da ögrenmişsin, lvl 3 çakal. Carry on my wayward son.
Cons Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/78/Tutunamayanlar_big.jpg
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 xunn said: Phyx said: xunn said: Çok şükür hayatımı dota'ya adamama gerek yok bir oyunun nasıl mekanikler gerektirdiğini anlamak için. Next. oynamadan mekanigini kavradin yani Ooo, kocaman posttan out of context parça alıntılayıp cevap yazmayı da ögrenmişsin, lvl 3 çakal. Carry on my wayward son. ahahah mekanigi kavradin yani?
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 öyle demeyin bizim honcularda deli apm var sağ click spamla gezip last hit yapıyorlar 150 apm altına bu yüzden noob gözüyle bakıyorlar
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 apm lazım değil ki honda summonları olan hero kullanmıyosan
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Salih mekaniği kavradım mı ben ne dersin? On posttur cevabını verdiğim şey hala soruluyor bana, sanırım başkası söylemeden reseptörlere ulaşmayacak. Bir kerede anlamayınca bir daha okumakta utanılacak birşey yok, şu rezaletten iyidir çocuklar. Also inb4; http://i.imgur.com/nmZqn.jpg
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 geçen bizim arkadaş fountainda bi f1 spamladı.canı 1 saniyede doldu yemin ediyorum. HEYCANDAN SÜBHANEKE OKUDUK İKİ TANE
Cons Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ABÜ ADAM 30 APMYLE OYNUYOR YA QUAKE İ LOL ALLAHIM YA EHEH
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Tyrannus said: geçen bizim arkadaş fountainda bi f1 spamladı.canı 1 saniyede doldu yemin ediyorum. HEYCANDAN SÜBHANEKE OKUDUK İKİ TANE HAHAHAHAHA cidden böyleydi ama BEŞSEKSENDÖRTCEciler f1 de değil 1. gruba alıp heroyu fountainda 1 spamlarlardı ABİ DAHA HIZLI DOLUYOR BAK GEL KENDİN GÖR
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 hadi bunlar kötü senin lol oynama bahanen ne kaede
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 xunn said: Salih mekaniği kavradım mı ben ne dersin? On posttur cevabını verdiğim şey hala soruluyor bana, sanırım başkası söylemeden reseptörlere ulaşmayacak. Bir kerede anlamayınca bir daha okumakta utanılacak birşey yok, şu rezaletten iyidir çocuklar. yani diyosun ki lol oynadim o yuzden kavradim mobanin mantigini ehah
Cons Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 kötü arkadaşları lol oynayan insanların kendini lolün iyi olduğuna inandırması sendromu muhtemelen
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 hah ben de diyorum nerde kaldi bu imajlar
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Oynadım, hala oynuyorum da. BF3 yada SC oynayan adamın rahatlamak için proletarya arasına karışıp rahatlaması gerekiyor sık sık. Biz de bunu yapıyoruz, oynadıgımız şeye bok atıyoruz zaten. Spark'ın oynama mazereti daha kötü. 15 apm, single unit no multitask kapasitesi.
Öne çıkan mesajlar