Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatınızda iz bırakan oyunlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

commodore 64'ümün faturasını buldum =) 5-7 yaşımdayken commodore 64, 7-10 yaşımdayken amiga alıp bi ton oyun getiriyordu babam. sonra lise boyunca akşama kadar oyun oynuyorum diye kızıyordu =) kendi düşen ağlamaz =)

edit: bir zamanlar kdv %12 imiş be =)
Mesaj tarihi:
Fallout 1-2 (steamden 19.99 dolar verip aldım daha yeni 5. orjinal fallout 2im oldu bunca sene sonra daha iyisini yapamayanlar utansın)

Quake 1-2 (Fpsye herkes (!) gibi doomla ya da hayflayfla değil quake ile başladığımdandır)

Diablo 1-2 (atmosfer ftw)

Seven Kingdoms 1-2 (neden bilmiyorum ama şu oyun kadar zevk aldığım başka RTS olmadı)

birikiciyim o ayrı

Oyun hayatımın %84.32 sini Counter strike oluştursa da yukarıdakilerden vazgeçmem
Mesaj tarihi:
çocukluğumda ataride oynadığım metal gear çok büyük bir etki bıraktı. ölümüne fanı olmuş oldum bir oyuna öylesine bağlandım. sonra karşıma diablo 1 çıktı, 2'yi bilmeden önce ultima online değiştirdi yaşamımı. sonra da diablo 2.. tabi arada tomb raider gibi hastası olduğum oyunlar da vardı. çok fazla oyun var da şimdi hatırlamıyorum.
Mesaj tarihi:
Ben arkadaşda görmüştüm diablo 2 yi, demo oynamıştık. 2 mizde amma korkunç oyun kesin almayız diyip çıktığı an edinmiştik =P Sonrada dial up ile işkence çekmiştik 2 kişi oynamak için hehe. Birde durmadan duke nukem oynuyorduk dial up ile.
Mesaj tarihi:

ha bir de, küçükken atari'de duck hunt oynarken istediğim skora gelemeyip tekme savurmuştum. televizyonun altında duran masanın köşesi dizimi çizmişti çok pis. izi hala duruyor hehehehe.

heheh.

heh.

• Yeni Oluştur...