Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Abov bunun yeni jenerasyonuda güzeldi baya http://wiimedia.ign.com/wii/image/article/971/971930/pitfall-the-mayan-adventure-review-20090413090524177_640w.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Discretion said: abi çocukluğumu kabusa çeviren oyunlardan koymuşsun hatırlaması bile kötü neyse ki geçti gitti o günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discretion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 hehe az gencin ellerini su toplatmadı zamanında heyecandan. hala playstation falan oynarken analoga abanırım. geçmedi bir türlü o alışkanlığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 fallout 1 baldur's gate 1&2 might and magic 7 heroes 3 daoc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Ultima Online Age of Empires - Lan Multi Diablo 2 Starcraft - (medic server cook eskidendi) Carmageddon Premier Manager 98 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 diablo 1 var kalıcı olarak 5 iq puanı kaybettim fresh meat i ilk duyduğumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Red Alert 2 Prince of Persia: Warrior Within SI gamesle Eidos ayrılmadan önce çıkan bilimum "şampiyonşip"ler World of Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Ultima Online Diablo 2 World of Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 "Bu oyunlar hayatınızda nasıl bir iz bıraktı" diye bir başlık açmak istiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 7 yaşında oyun oynamaya başladım masadan kalktığımda 19 yaşındaydım. böyle bıraktılar işte hayatımda izi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 / böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 commodore 64'ümün faturasını buldum =) 5-7 yaşımdayken commodore 64, 7-10 yaşımdayken amiga alıp bi ton oyun getiriyordu babam. sonra lise boyunca akşama kadar oyun oynuyorum diye kızıyordu =) kendi düşen ağlamaz =) edit: bir zamanlar kdv %12 imiş be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Lyvanna_Dolores said: ^^ Ah, hayatımın oyunu değil ama hayatımın yarış oyunu kesinlikle budur işte. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hai http://www.youtube.com/watch?v=hV1NBHL9Fa4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 pencerede rocks and diamonds yazıyo da asıl adı supaplex http://i41.tinypic.com/2dvoihc.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Fallout 1-2 (steamden 19.99 dolar verip aldım daha yeni 5. orjinal fallout 2im oldu bunca sene sonra daha iyisini yapamayanlar utansın) Quake 1-2 (Fpsye herkes (!) gibi doomla ya da hayflayfla değil quake ile başladığımdandır) Diablo 1-2 (atmosfer ftw) Seven Kingdoms 1-2 (neden bilmiyorum ama şu oyun kadar zevk aldığım başka RTS olmadı) birikiciyim o ayrı Oyun hayatımın %84.32 sini Counter strike oluştursa da yukarıdakilerden vazgeçmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 çocukluğumda ataride oynadığım metal gear çok büyük bir etki bıraktı. ölümüne fanı olmuş oldum bir oyuna öylesine bağlandım. sonra karşıma diablo 1 çıktı, 2'yi bilmeden önce ultima online değiştirdi yaşamımı. sonra da diablo 2.. tabi arada tomb raider gibi hastası olduğum oyunlar da vardı. çok fazla oyun var da şimdi hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Ben arkadaşda görmüştüm diablo 2 yi, demo oynamıştık. 2 mizde amma korkunç oyun kesin almayız diyip çıktığı an edinmiştik =P Sonrada dial up ile işkence çekmiştik 2 kişi oynamak için hehe. Birde durmadan duke nukem oynuyorduk dial up ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ha bir de, küçükken atari'de duck hunt oynarken istediğim skora gelemeyip tekme savurmuştum. televizyonun altında duran masanın köşesi dizimi çizmişti çok pis. izi hala duruyor hehehehe. heheh. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Cd- said: pencerede rocks and diamonds yazıyo da asıl adı supaplex http://i41.tinypic.com/2dvoihc.gif makaslar, makaslar her yerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 mgs+fallout war war never changes+war changes kombosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar