moncici Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 crash bandicoot sünnet olduktan sonra yaraların iyileşmesini beklerken oynadığım için hiç unutmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Ben tekken oynamıştım. Yeni erkekliğimin bonusuyla ne döverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Espri anlayisi ve bulmacalari ile The Neverhood!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 headz. bilen bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ya şunu da unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 omg, bazen arabaya benzin alirken, o ucagin varillerin uzerinden gecerken fueli doldurdugu ses kulaklarima geliyor. yerseniz :P diridiridiridiridiridiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 DareJedi said: Espri anlayisi ve bulmacalari ile The Neverhood!!! Neverhood'un kendisinden çok edinememek iz bırakmıştı bende. Arkadaşta görmüş aylarca aramış hiçbiyerde bulamamıştım. Sonra yükleyip nasıl bi hevesle başladıysam ki 2 oturuşta bitirmiştim (ilkinde fareli bilmecede debelenince pes etmiştim sonunda sonra tekrar oturup bitirdiydim hala hatırlarım). Kesinlikle muhteşem oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 DareJedi said: Espri anlayisi ve bulmacalari ile The Neverhood!!! OHAAAAA FETHEDİLDİM. edit: 1394 dk geğiriyodu ya dsfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Lyvanna_Dolores said: -Deno- said: arşivi dizdim, çünkü çok oyun oynadım. napıyım seçemedim aralarından, hepsinin ayrı yeri var. 3-4 oyun yazılır mı lan iz bırakan oyunlar kısmına. SORU DEĞİŞSİN PLX soru doğru sen yamuluyorsun. ayrıca o arşivde nasıl tomb raider olmaz ya. çok oyun oynamışmış. tomb raider I, II, bir de son dönemden underworld. gerisi sux. crash bandicoot'dan warped çok iyiydi. tekken'de de hala 5'in yeri başka bende, resmen lise 1'de atılmamıza sebep olacaktı okuldan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 http://www.justpushstart.com/wp-content/uploads/2009/10/O017.Oddworld_Abes_Odyssey-front.jpg Nah şu oyun çok üzüyordu beni. Hello. Follow me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 olm bu kafadan bir oyun daha vardı ya. oddworld'e benziyordu diye hatırlıyorum. pembe bir oyun kapağı vardı, iki tane palyaçomsu tip vardı biri kadın biri erkek. hatta p harfi ile başlıyordu galiba oyun. neydi lan o ? kesin oynamış olanlar vardır ama hatırlamıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 o değil de bu oyun ciddi ciddi iz bırakmıştı bende lakin kimselerden ses alamadım kime sorsam oynamadım bilmiyorum dedi burdan bilen biri çıkarsa alnından öpecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 http://www.chaobell.net/newgallery/d/69-2/1161217778119.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Lyvanna_Dolores said: o değil de bu oyun ciddi ciddi iz bırakmıştı bende lakin kimselerden ses alamadım kime sorsam oynamadım bilmiyorum dedi burdan bilen biri çıkarsa alnından öpecem Araştır araştır, biraz daha araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ABİİİİ O/ edit: level tam sürüm vermişti bunu ama tr seslendirme tanrım ne kötüydü lan ahahahhaha offf sesi geldi direk sen öyle diyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 nası oynamamışlar abi türkçe oynadığım ilk oyun olabilir bu dreams Level vermişti zamanında, bayıla bayıla oynamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 İlk türkçe oyunlardan birisimiydi neydi o :D O araştır araştır diyen veledi hala boğmak isterim sinir olmuştum ne yapacağımı bulamadığım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Damage Incorporated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 -Deno- said: olm bu kafadan bir oyun daha vardı ya. oddworld'e benziyordu diye hatırlıyorum. pembe bir oyun kapağı vardı, iki tane palyaçomsu tip vardı biri kadın biri erkek. hatta p harfi ile başlıyordu galiba oyun. neydi lan o ? kesin oynamış olanlar vardır ama hatırlamıyordur. ahha lan neydi pandomimo mu neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 olm kız falan iz bıraksın hayatnızda neden oyun bırakıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 http://i.imgur.com/fmxV3.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 -Deno- said: olm bu kafadan bir oyun daha vardı ya. oddworld'e benziyordu diye hatırlıyorum. pembe bir oyun kapağı vardı, iki tane palyaçomsu tip vardı biri kadın biri erkek. hatta p harfi ile başlıyordu galiba oyun. neydi lan o ? kesin oynamış olanlar vardır ama hatırlamıyordur. haha buldum pandemonium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 küheylan said: olm kız falan iz bıraksın hayatnızda neden oyun bırakıyor? İz bırakan kız yok bu ülkede, ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Ohohoğ... http://i.imgur.com/kHZPD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ahahağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar