moncici Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 crash bandicoot sünnet olduktan sonra yaraların iyileşmesini beklerken oynadığım için hiç unutmam.
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Ben tekken oynamıştım. Yeni erkekliğimin bonusuyla ne döverdim.
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Espri anlayisi ve bulmacalari ile The Neverhood!!!
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 omg, bazen arabaya benzin alirken, o ucagin varillerin uzerinden gecerken fueli doldurdugu ses kulaklarima geliyor. yerseniz :P diridiridiridiridiridiri
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 DareJedi said: Espri anlayisi ve bulmacalari ile The Neverhood!!! Neverhood'un kendisinden çok edinememek iz bırakmıştı bende. Arkadaşta görmüş aylarca aramış hiçbiyerde bulamamıştım. Sonra yükleyip nasıl bi hevesle başladıysam ki 2 oturuşta bitirmiştim (ilkinde fareli bilmecede debelenince pes etmiştim sonunda sonra tekrar oturup bitirdiydim hala hatırlarım). Kesinlikle muhteşem oyun.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 DareJedi said: Espri anlayisi ve bulmacalari ile The Neverhood!!! OHAAAAA FETHEDİLDİM. edit: 1394 dk geğiriyodu ya dsfdsfds
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Lyvanna_Dolores said: -Deno- said: arşivi dizdim, çünkü çok oyun oynadım. napıyım seçemedim aralarından, hepsinin ayrı yeri var. 3-4 oyun yazılır mı lan iz bırakan oyunlar kısmına. SORU DEĞİŞSİN PLX soru doğru sen yamuluyorsun. ayrıca o arşivde nasıl tomb raider olmaz ya. çok oyun oynamışmış. tomb raider I, II, bir de son dönemden underworld. gerisi sux. crash bandicoot'dan warped çok iyiydi. tekken'de de hala 5'in yeri başka bende, resmen lise 1'de atılmamıza sebep olacaktı okuldan sdf.
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 http://www.justpushstart.com/wp-content/uploads/2009/10/O017.Oddworld_Abes_Odyssey-front.jpg Nah şu oyun çok üzüyordu beni. Hello. Follow me.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 olm bu kafadan bir oyun daha vardı ya. oddworld'e benziyordu diye hatırlıyorum. pembe bir oyun kapağı vardı, iki tane palyaçomsu tip vardı biri kadın biri erkek. hatta p harfi ile başlıyordu galiba oyun. neydi lan o ? kesin oynamış olanlar vardır ama hatırlamıyordur.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 o değil de bu oyun ciddi ciddi iz bırakmıştı bende lakin kimselerden ses alamadım kime sorsam oynamadım bilmiyorum dedi burdan bilen biri çıkarsa alnından öpecem
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 http://www.chaobell.net/newgallery/d/69-2/1161217778119.jpg
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Lyvanna_Dolores said: o değil de bu oyun ciddi ciddi iz bırakmıştı bende lakin kimselerden ses alamadım kime sorsam oynamadım bilmiyorum dedi burdan bilen biri çıkarsa alnından öpecem Araştır araştır, biraz daha araştır.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ABİİİİ O/ edit: level tam sürüm vermişti bunu ama tr seslendirme tanrım ne kötüydü lan ahahahhaha offf sesi geldi direk sen öyle diyince
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 nası oynamamışlar abi türkçe oynadığım ilk oyun olabilir bu dreams Level vermişti zamanında, bayıla bayıla oynamıştım
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 İlk türkçe oyunlardan birisimiydi neydi o :D O araştır araştır diyen veledi hala boğmak isterim sinir olmuştum ne yapacağımı bulamadığım için
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 -Deno- said: olm bu kafadan bir oyun daha vardı ya. oddworld'e benziyordu diye hatırlıyorum. pembe bir oyun kapağı vardı, iki tane palyaçomsu tip vardı biri kadın biri erkek. hatta p harfi ile başlıyordu galiba oyun. neydi lan o ? kesin oynamış olanlar vardır ama hatırlamıyordur. ahha lan neydi pandomimo mu neydi
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 olm kız falan iz bıraksın hayatnızda neden oyun bırakıyor?
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 -Deno- said: olm bu kafadan bir oyun daha vardı ya. oddworld'e benziyordu diye hatırlıyorum. pembe bir oyun kapağı vardı, iki tane palyaçomsu tip vardı biri kadın biri erkek. hatta p harfi ile başlıyordu galiba oyun. neydi lan o ? kesin oynamış olanlar vardır ama hatırlamıyordur. haha buldum pandemonium
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 küheylan said: olm kız falan iz bıraksın hayatnızda neden oyun bırakıyor? İz bırakan kız yok bu ülkede, ondan.
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Ohohoğ... http://i.imgur.com/kHZPD.jpg
Öne çıkan mesajlar