Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatınızda iz bırakan oyunlar

GERGE

Öne çıkan mesajlar

DareJedi said:

Espri anlayisi ve bulmacalari ile The Neverhood!!!

Neverhood'un kendisinden çok edinememek iz bırakmıştı bende. Arkadaşta görmüş aylarca aramış hiçbiyerde bulamamıştım.

Sonra yükleyip nasıl bi hevesle başladıysam ki 2 oturuşta bitirmiştim (ilkinde fareli bilmecede debelenince pes etmiştim sonunda sonra tekrar oturup bitirdiydim hala hatırlarım). Kesinlikle muhteşem oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Lyvanna_Dolores said:

-Deno- said:

arşivi dizdim, çünkü çok oyun oynadım. napıyım seçemedim aralarından, hepsinin ayrı yeri var. 3-4 oyun yazılır mı lan iz bırakan oyunlar kısmına.

SORU DEĞİŞSİN PLX

soru doğru sen yamuluyorsun.
ayrıca o arşivde nasıl tomb raider olmaz ya. çok oyun oynamışmış.

tomb raider I, II, bir de son dönemden underworld. gerisi sux.

crash bandicoot'dan warped çok iyiydi. tekken'de de hala 5'in yeri başka bende, resmen lise 1'de atılmamıza sebep olacaktı okuldan sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

olm bu kafadan bir oyun daha vardı ya. oddworld'e benziyordu diye hatırlıyorum. pembe bir oyun kapağı vardı, iki tane palyaçomsu tip vardı biri kadın biri erkek.

hatta p harfi ile başlıyordu galiba oyun. neydi lan o ? kesin oynamış olanlar vardır ama hatırlamıyordur.

ahha lan neydi pandomimo mu neydi
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

olm bu kafadan bir oyun daha vardı ya. oddworld'e benziyordu diye hatırlıyorum. pembe bir oyun kapağı vardı, iki tane palyaçomsu tip vardı biri kadın biri erkek.

hatta p harfi ile başlıyordu galiba oyun. neydi lan o ? kesin oynamış olanlar vardır ama hatırlamıyordur.

haha buldum pandemonium
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...