ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 saate göre ekran parlaklığını ayarlayan bi program. hoşuma gitti gibi. http://stereopsis.com/flux/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 allah senden razı olsun, göz çevrem rahatladı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 hele oda karanlıksa süper oluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 istanbul için bu arada değer olarak 41.00527 28.97696 girdim, kullanacak olanlara hizmet olsun. (umarım yanlış değillerdir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 http://stereopsis.com/flux/map.html aha map de yapmış herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehmetalp Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 walla iyiymiş ha. bu programları yazan adam adamların beyinleri nasıl çalışıyor çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ekranım git gide kararıyor gözlerim daha az acıyor yav artık sdhgksdg, alışması biraz zor ama iyi hakketen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Ben de uzun süredir kullanıyorum bunu, bayaa yararlı bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Bu windows içinmi geçerli sadece yani oyun esnasında da ekran karanlık oluyor mu? O zmn pek mantıklı olmaz gibime geldide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 parlaklıkla beraber renk oynaması da oluyor sanırsam=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 vaio'yu almamın bir diğer büyük sebebide buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 du bakalım yarın deneyeyim şirkette. program sadece koordinatlara göre mi hareket ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Kırmızı yaptı ekranı. İyi gibi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 parlaklığı değil, renk sıcaklığını ayarlıyor. gündüz florasan tonlarında normal lcd şeklinde takılırken, gece kırmızımsı sıcak tonlara geçiyor, gözleri kurtarıyor. yalnız geçiş sürecini 20 sn ayarlayın çünkü geçiş süreci esnasında pc aşırı kasılıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Bir disable ettim, gözümü acıttı ekran. epey iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 gece için 4400 ideal gibi. tamamen karanlıkta 4000 iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 3800 yaptım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 3400'de kullanıyorum. İlk başta garip gelecek ama alışınca çok rahatlayacaksınız, direkt en aza çekin ayarı acımayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 çektim bakalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ben de 3400 en baştan beri. alışınca sıkıntı olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 kırmızı göz yormuyomuydu ya? rengi kızıla değilde siyaha çekse mükemmel program, bide gündüz normaldeki parlaklığından daha fazlaya çıkarıyomu yoksa yokkenki hali kadar parlağamı getiriyo derken bunu yazarken kırmızıya gözüm alıştı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 güneşin doğmasına 4 saat kaldı diyor program, ben daha ödev yapıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 pc başında fazla duran patiler için mükemmel bir şey. başladığım gibi farkı anladım, yorumum giderek hepsiburada yorumlarına benzediğinden kısa kesiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Pati'yi de yeşil yapınca güzel oluyormuş bunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 o çok kötü cidden. arada bakıyorum 2 saat kaldı güneş doğacak kardeş çekiyor bana. ulan uyumadım ben daha diye moralim bozuluyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar