jonq Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Bohannon ile Sezon finalinde karşı karşıya gelmesi iyi olmadı ama şimdi gelde 1 sene bekle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Yeni sezon güzel başladı. Bohannonun karakter daha şık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 öf izlemiyodum 2 senedir. durduk yere izledim bitirdim şimdi. işin yoksa bekle 1 sene be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Off bu seriyi nasıl unuttum ben ya.... Direk baştan başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 4. sezon başlamış patide sanki biraz underrated kalmış meraklısına diyelim o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 hamile hatunu niye kezban yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 bu dizi iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Niye izleyen yok bunu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ben izliyorum, guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 bu sezon pek parlak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 son bölümler yeni karakterler falan güzel ya, hatta buda burda dursun: a carpetbagger was a Northerner (Yankee) who moved to the South after the U.S. Civil War, especially during the Reconstruction era (1865-1877), in order to profit from the instability and power vacuum that existed at this time. The term carpetbagger was a pejorative term referring to the carpet bags (a fashionable form of luggage at the time) which many of these newcomers carried. The term came to be associated with opportunism and exploitation by outsiders. The term is still used today to refer to an outsider perceived as using manipulation or fraud to obtain an objective. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 son 2 bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 en çok açılış müziğini özleyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Sezon mu bitiyo diziyimi iptal ettiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 5. sezon final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 en azından deadwood gibi yarıda kalmayacak heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 son bölüm harikaydı ya. şu an tek eksik durant cephesi. keşke abuk subuk yan hikaye ve karakterlerle vakit kaybetmeselerdi. geçen sezon komple kayıp zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ben bu sezona hiç bakmadım ya, nasıl sezon overall? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Güzel diziymiş hiç söylemiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Yeni bölüm çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Bu diziye bir türlü ısınamadım ya ilginç. İlk 3 bölümü izleyip nefret ettim sebebi yok bir kere daha deniyim boş zamanımda bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Evet bitti ama... Cullen'ın çiftliğini yakıp ailesini katleden manganın çavuşunu öldürmeden bitirdiler. Fotoğrafta yüzü belli olmayan adam belki Washington'dan biri çıkar diye bekledim ama olmadı. Aşırı havada bıraktılar orayı. Yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 aynen son sezonun ikinci yarısı aceleye gelmiş gibi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Görüntü yönetmenliği konusunda aşmış bir diziydi. Dizinin her sahnesi tabloluk görüntülere sahipti. Bunun yanı sıra Amerika'nın endüstrileşme öncesi veya başlangıç dönemlerini irdelemesi bile bu diziyi benim gözümde harika kılıyor. Yine de konu bütünlüğü sağlanamadı bu dizide. Eşşek gibi sezon arası verdiklerinde benim gibi pek çok insan da haliyle unuttu ne olmuş, ne bitmişti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar