Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Bir şeyide düzgün yapın yahu, ya haberi düzgün verin ya açıklamayı düzgün yapın nedir bu arkadaş. Basit bir haber bile çetrefilli oluyor. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17747754.asp?gid=381 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 peki hayvanlara ve doğaya zararı nedir bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Aşırı zararlı birde yeraltı sularına karışırsa tamamdır. Kızdığım nokta çevre bakanının milleti salak yerine koyduğu açıklaması bir mantıklı düzgün insan göremiyecekmiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 müstehak oranın halkına bunlar. kaç yıl önce bergamadan gelenleri taşlıyorlardı istemiyoruz protesto falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 haha içmeyin ölürsünüz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 salak yerine koymuyorlar ki, insanlar zaten salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bu nasıl bir giriş lan olayı açıklamadan said: Halk kesinlikle içme suyunu kullanmamalı. Aksi halde toplu ölümler meydana gelebilir. Bir litre içindeki 8 miligram siyanür dakikalar içinde insanın ölümüne sebep olabilir. Oysa bu havuzlarda 1000 miligram siyanür var. Siyanürün solunduğunda ve temas edildiğinde de ölüme neden olabileceği unutulmamalı. Köyler derhal boşaltılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Şu tarz haberleri konuyla ilgili mühendisler hazırlasın artık, gına geldi be. said: Bir litre içindeki 8 miligram siyanür dakikalar içinde insanın ölümüne sebep olabilir. Oysa bu havuzlarda 1000 miligram siyanür var. Havuzların hacmi ne? 1000 mg siyanür kaç litreye dağılmış durumda? 8 mg'lık değere oranladığında tehlikenin boyutu ne? 1000 mg siyanür var demek litre başına varmış gibi bi izlenim yaratıyor. Hani şöyle "tehlike sınırında", "tehlike sınırını aşmış", "tehlikenin ağzına sıçmış bülent başkan" tarzında bi yorum yapabileceğimiz kadar yeterli bilgi yok. Ne biçim bi iş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 http://gundem.milliyet.com.tr/-yeralti-sulari-icilemez-/gundem/gundemdetay/17.05.2011/1391453/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 yukardaki mesaja cevabım şehven olmuştur ve başbakanda tatmin olduysa sıkıntı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Pasta said: salak yerine koymuyorlar ki, insanlar zaten salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ben tatmin oldum aciklamadan ohsssssssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Siyanür dolu bir havuz, göçmesine gerek yok ki yeraltı sularına karışması için. edit: Yazık insanlara, nasıl kandırıp yapıldıysa zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bir gramdan fazlaymis iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 abi hala şehven yazıyosunuz ya, layik yazan şakirtten farkınız yok sdfsdf @ SeaGle: EVET BÜTÜN ÜÇ HAVUZUN TOPLAMINDA 1 GRAM SİYANÜR VAR. PANİK YAPTIRIYOLAR İNSANLARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Senelerdir az az sizan suyu ictiklerinden bunyeleri alismistir bisicik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 siseleyip satsalar ebayden suicide water! diye, köy bi anda sikayet etmeyi bırakır aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 beyler lütfen adamlar duble yol yaptı size ölecekler insanlar için 3 ün 5 in hesabını yapıyorsunuz. Bono geldi akıllanmadınız illa Rebecca Black ile Bieber duet konseri mi düzenletsinler. Seçim sizin. Siyanür vs Bieber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 umarim icer olurler ya off dusa girince bile gotum atiyor aslinda mustahak kutahya'ya az bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Process doğal bozundurmaymış. 1983 den beri, ne bitmez alüminyum muş. Barajı da kanadalılar yapmış. http://www.etigumus.com.tr/proses.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ben içiyorum bişey olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 mani said: beyler lütfen adamlar duble yol yaptı size ölecekler insanlar için 3 ün 5 in hesabını yapıyorsunuz. Bono geldi akıllanmadınız illa Rebecca Black ile Bieber duet konseri mi düzenletsinler. Seçim sizin. Siyanür vs Bieber ben siyanuru seciyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Vaktinde bayanlar gözlerine damlatmak için para sayarlardı adamlar sularına katıyorlar hala yaranamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 goldbären said: abi hala şehven yazıyosunuz ya, layik yazan şakirtten farkınız yok sdfsdf her facia sonrası tatmin olan olana e insanlar da şehven yazıyo haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ben istesemde yanlis yazamiyorum lan, sehven =|. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar