Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1127499&keyfield=74686F72 burayı daha uygun buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 AHHAHHASHSDKLA BU NE ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 xsdgfdsf ?P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 abi şaka bi yana geçen öle geyik yapıyorduk. arkadaş şey dedi. "olm adamların inandığı tanrılara bak. zeus! ne yapıyor? yıldırım atıyor! aman ne güçlüymüş lan! itü'de zeus var mesela. yıldırım atıyor makine abi. zeus'un ayakbileğine bakır tel bağla. bitti tüm tanrılığı lan. toprağa gitti adam." eski tanrılar çok tırtmış gerçekten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 uu kivanc tatlitug'un avustralya versiyonu oynuyormus filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 dasaaa said: "zeus'un ayakbileğine bakır tel bağla. bitti tüm tanrılığı lan. toprağa gitti adam." eski tanrılar çok tırtmış gerçekten de. Umut sarıkaya karikatürü okur hissettim kendimi :D hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 2sinin de olmaması üzücü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Bu internet habercileri ayrı bir kafa yaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 yanlis, thordan buyuk odin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 thor var allah yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 zamanin sitesine giremiyorum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 imansiz protection var sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 aquila said: yanlis, thordan buyuk odin var. http://i.imgur.com/yExmK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bunlar kurani burundan cekiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 said: Kıvanç Tatlıtuğ'un Avustralya versiyonu olan Chris Hemsworth http://www.youtube.com/watch?v=xTlhH9nLtIQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Thor'dan büyük olsa olsa Galactus olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 lan öyle başlık atıyorsun bari içerik de destekliycek bişeyler yaz bildiğin film tanıtımı yapmış adam hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Valla kişisel fikrim, hem oyunculuk, hem fizik, hem de sempatiklik olarak Chris denen arkadaş, Kıvanç'tan çok daha başarılı. Kız olsam düşünmezdim dedim izlerken. Hem de evliyim, yuh bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Sınıftayız hep beraber ders arasında (5 saat falan) thor ızlemeye gıdelım dıye aradan önceki son dersimizin hocası gelmeden arkadaşa Thor fragmanı açtırdık ki kızlarda filmi görsün begenilirse gideriz falan diye. Chris abi üstü cıplak bir şekilde dev ekranda ortaya çıkınca yemin ediyorum size sınıfın rutubetlendiğini hissettim. Biz çıkartsak abaza denilecek sesler çıkartan kızlar vardı diyorum o derece. O gün kendime fiziksel görünüş önemliymiş dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 vucud fln efsane adamda da gulusu cok iyi bide ona karar kildik bizde, cok guzel bir smiley var itogluitte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 seviyosan ver abi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 the fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Aynı Ultimate Thor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Thor her duaya çekiciyle cevap verebilen güzide bir tanrıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 tanrıya bak abi, çekiçli.. sdfsdfsdfsdf allahtan o çağlarda yaşamamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar