Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 evet geliyor.önümüzdeki yıl eylülde raflardaki yerini alacak ve ilginç bir durum söz konusu.multiplayer seçeneği olacak.multiplayer gow nasıl olur bilemiyorum. kaynak; http://bolumsonucanavari.com/Haberler-God_of_War_4_Online_Soylentileri_Ayyuka_Cikti-15525.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Nasıl ya? Oyundaki making of videolarında gayet de bitirdik serii, çok da epic son oldu falan diyorlardı.. Çıkarmasınlar yeni oyun, korkuyorum güzel olmaz da seri zedelenir diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 abi adamlar oyunlardan acayip para kırdılar.böyle bi seriyi bırakıcak halleri yok.5 oyun yapıp bırakırlar tahminimce.hatta 4 son olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Quan Chi ile beraber takılırlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 gow3'te ki hikaye bitti. yoksa bunun daha prequel'ı falan var rn kötü. yeni epic bi seri başlatıcaklar muhtemelen bu yeni oyunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 aman ne epik ne epik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 oyun gayet açık kalmıştı biraz fantezi yapayım. kratos kendini öldürüp hope'u saldığı zaman daha önce çekmiş olduğu hades'in ruhunu da salmış oldu. Kendi ölüp underworld'e giderken hades'in ruhu da sahibine geri dönebilir. Böylece underworld'de kratos ve hades'in olduğu bir mücadele sıkabilirler. Bir de athena var tabii, ona da ne olduğu bilinmiyor. hatta kratos ölmemiş olabilir ki zaten kalkıp gitmiş, daha önce zeus da yarmıştı bunu yine ölmemişti. ama stig asmussen gow 3 kratos için son olacak demişti sanırım. hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Kratos'suz gow olmaz olsun :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ben iskandinav tanrılarına sarayacaklarını düşünüyorum ilk günden beri, hani bu tarzda ve bu dinamiklere sahip bir oyun için daha iyi bir mitoloji malesef yok. iskandinav teh rulaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 yine zeus meus olursa bayar 3 zatne kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 10 saat sürecekse onu da 234324tl ye satacaklar zaten çıksa neee çıkmasa ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 son mesajdan bir şey anlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 GOD OF WARDAN BÜYÜK ALLAH VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 DarKRideR said: ben iskandinav tanrılarına sarayacaklarını düşünüyorum ilk günden beri, hani bu tarzda ve bu dinamiklere sahip bir oyun için daha iyi bir mitoloji malesef yok. iskandinav teh rulaz zeus meus ayağına dandirik adamı godkiller yapmışlardı da, umarım aynı saçmalıkları iskandinav mitolojisine bulaştırmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 adam iskandinav muhafazakarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Harbi oyun bitti daha cikarmicaz demislerdi. Hatta X-Box fanboileri MGS bitti GoW bitti ne kaldi exclusive felan demislerdi. Eeee nolcak simdi anamadim ki. Ama sole bisi var illa bi pantheona dalcaksak Yunan pantheonu Misira daha yakin bence Sethe olsun Ra ya olsun bi tekme tokat dalalim. Roma zaten copy paste ve rename. Oda olur Jupiteri overiz Marsi doveriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 mısır olsun evet. egzotik mekanlar felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 prequal dicektim gerçi ama kratos bitti ise, o zaman evet gene bi mitolojiye akılacak. EA olsaydı sahibi dunyada dokunmadık felsefe din kitap bırakmazlar derdim ama, sony birazcık daha temkinli davranir insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 o zaman mithlerin krali norsea akalim, orda dunya filan da bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 iskandinavları dövsek ne tatlı olur thorun çekicini alıp odini falan döveriz abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Zenci Heimdall olmazsa oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi bak misirda fena deil ranin gagasini kirariz arkasina takariz felan anubise tasma takariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 boşver mısır kızları iskadinavlarla karşılaştırılamaz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Kaede said: iskandinavları dövsek ne tatlı olur thorun çekicini alıp odini falan döveriz abow mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 evet herkülün sestusu ile zeus dövmek çok mantıklıydı gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar