Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God of War 4

Zaybird

Öne çıkan mesajlar

oyun gayet açık kalmıştı

biraz fantezi yapayım. kratos kendini öldürüp hope'u saldığı zaman daha önce çekmiş olduğu hades'in ruhunu da salmış oldu. Kendi ölüp underworld'e giderken hades'in ruhu da sahibine geri dönebilir. Böylece underworld'de kratos ve hades'in olduğu bir mücadele sıkabilirler. Bir de athena var tabii, ona da ne olduğu bilinmiyor.

hatta kratos ölmemiş olabilir ki zaten kalkıp gitmiş, daha önce zeus da yarmıştı bunu yine ölmemişti. ama stig asmussen gow 3 kratos için son olacak demişti sanırım. hayırlısı.

Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ben iskandinav tanrılarına sarayacaklarını düşünüyorum ilk günden beri,

hani bu tarzda ve bu dinamiklere sahip bir oyun için daha iyi bir mitoloji malesef yok.

iskandinav teh rulaz

zeus meus ayağına dandirik adamı godkiller yapmışlardı da, umarım aynı saçmalıkları iskandinav mitolojisine bulaştırmazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Harbi oyun bitti daha cikarmicaz demislerdi. Hatta X-Box fanboileri MGS bitti GoW bitti ne kaldi exclusive felan demislerdi. Eeee nolcak simdi anamadim ki.
Ama sole bisi var illa bi pantheona dalcaksak Yunan pantheonu Misira daha yakin bence Sethe olsun Ra ya olsun bi tekme tokat dalalim. Roma zaten copy paste ve rename. Oda olur Jupiteri overiz Marsi doveriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...