Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşgeldin Alaz Sarp

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

drugleath bu ülkede niye çocuk yaptınız birader. birikiminiz yoksa beyaz yaka vergi kölesi olacaksa yazık. ayrıca evlat büyüyene kadar layik/çomar oranı 1/20'den 1/50 falan olacak. çok zor bir gelecek bekliyor onu, insan çocuğuna yapar mı bu kötülüğü yahu.

gayrimenkul zengini veya yurtdışı kaçışlı expat iseniz yorumu geri çekiyorum ama.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

senko said:

başarılı gen aktarımı böle oluo demek
anama babama ibret olsun sdfsdf

ergenlige girmeden bisi deme ya.

cok tatli cocuk var, ergenlikte kamyon carpmisa donuyor.

o altinci histe oynayan cocuk falan da cok tatliydi. simdi issiz sokakta arkadandan geldigini gorsen kaldirim tasini ustune atarsin kendini korumak icin.

cok ornek var boyle ya.

allah nazardan saklasin bilader bu arada.

senko'nun mesajı görünce aynı şeyleri yazıcaktım da vazgeçmiştim lol
direk kendimden biliyorum durumu :<
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

senko said:

başarılı gen aktarımı böle oluo demek
anama babama ibret olsun sdfsdf

ergenlige girmeden bisi deme ya.

cok tatli cocuk var, ergenlikte kamyon carpmisa donuyor.

o altinci histe oynayan cocuk falan da cok tatliydi. simdi issiz sokakta arkadandan geldigini gorsen kaldirim tasini ustune atarsin kendini korumak icin.

cok ornek var boyle ya.

allah nazardan saklasin bilader bu arada.

of çok üzücü ama bunun örneğiyim ben ya
ilkokulda sabahçıyken öğlenci kızlar çıkışıma gelirdi. liseye geçince kızları anca peter north eşliğinde görebilir hale geldim. neyse ki 17'den sonra toparladık. peter north da işine gücüne devam etti.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

kızları anca peter north eşliğinde görebilir hale geldim. neyse ki 17'den sonra toparladık. peter north da işine gücüne devam etti.

adamın çocuğunun sevincini paylaştığı sevinç topiğini atmıkçıyla falan kirlettin ya yuh ne hale geldik.

neyse dragleuth da örnek alsın, 15-20 seneye sarp da böyle bir adam olacak, o canım oğlum sevimliliği kalmayacak :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...