Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 çocuğa niye dede şapkası giydirdiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 drugleath bu ülkede niye çocuk yaptınız birader. birikiminiz yoksa beyaz yaka vergi kölesi olacaksa yazık. ayrıca evlat büyüyene kadar layik/çomar oranı 1/20'den 1/50 falan olacak. çok zor bir gelecek bekliyor onu, insan çocuğuna yapar mı bu kötülüğü yahu. gayrimenkul zengini veya yurtdışı kaçışlı expat iseniz yorumu geri çekiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 bir de yanına "alara duru" veya "tuana çisil" gibi bir kızkardeş yapmanız gerekiyor çok geçmeden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ulan bakalım ilk kimin çocuğu evlenecek burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 2. Erkek olursa da Uzay olsun ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 hayır ezcümle nüans olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 voyager koyun ya, uzay ne! recep voyager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Yok arakdaşlar ikinci çocuk, siz yapın biz sevelim artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 yalan bunlar sevelim falan. zaten ben cocuk yapsam benim gibi olur, ben bile sevmem la. o yuzden cocuk yapma isini altinayi'ya birakiyorum. bir sonraki jenerasyonun trollunu o yetistirecek. haydi ayicik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 dasaaa said: senko said: başarılı gen aktarımı böle oluo demek anama babama ibret olsun sdfsdf ergenlige girmeden bisi deme ya. cok tatli cocuk var, ergenlikte kamyon carpmisa donuyor. o altinci histe oynayan cocuk falan da cok tatliydi. simdi issiz sokakta arkadandan geldigini gorsen kaldirim tasini ustune atarsin kendini korumak icin. cok ornek var boyle ya. allah nazardan saklasin bilader bu arada. senko'nun mesajı görünce aynı şeyleri yazıcaktım da vazgeçmiştim lol direk kendimden biliyorum durumu :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 cicek gibi cocuksun, abartma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Goldbären mümkünse üremesin ya evlat olsa sevilmez mottosundan şaşmayıp şöyle çocuklar yapar anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 neyseki kimin üreyip kimin üremeyeceğini sana sormuyoruz da etraf mersinli antepli quzi qeri dolmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 valla benden iyi olacagi kesin ya. o bu yasa kadar o kilo ile kalp krizi ya da felc gecirmeden geldiyse kesin ubermensch genlerinin bir kismini tasiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 dasaaa said: senko said: başarılı gen aktarımı böle oluo demek anama babama ibret olsun sdfsdf ergenlige girmeden bisi deme ya. cok tatli cocuk var, ergenlikte kamyon carpmisa donuyor. o altinci histe oynayan cocuk falan da cok tatliydi. simdi issiz sokakta arkadandan geldigini gorsen kaldirim tasini ustune atarsin kendini korumak icin. cok ornek var boyle ya. allah nazardan saklasin bilader bu arada. of çok üzücü ama bunun örneğiyim ben ya ilkokulda sabahçıyken öğlenci kızlar çıkışıma gelirdi. liseye geçince kızları anca peter north eşliğinde görebilir hale geldim. neyse ki 17'den sonra toparladık. peter north da işine gücüne devam etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Senin kilonda ne var lan. Abartiyi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 axedice hep ya. adam üniyi bitirip iş bulup anca et yemeye başlamış. kıskanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 lan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 gold kaç kilo ya? 135 dedilerdi en son asdfsdfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 UZATACAKSIN ŞİŞKOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Baştoynak tırnağı 700gr gelir yiğidimin. 13+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 başka konuya gider misiniz zibidiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Black-ice said: kızları anca peter north eşliğinde görebilir hale geldim. neyse ki 17'den sonra toparladık. peter north da işine gücüne devam etti. adamın çocuğunun sevincini paylaştığı sevinç topiğini atmıkçıyla falan kirlettin ya yuh ne hale geldik. neyse dragleuth da örnek alsın, 15-20 seneye sarp da böyle bir adam olacak, o canım oğlum sevimliliği kalmayacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ad3m said: Baştoynak tırnağı 700gr gelir yiğidimin. 13+ abi parmaktaki kaliteye bakar mısın kılıç kesmez. daha ilk boğumdaki ete bak. enfes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Hayret counterattack beklemiştim oysaki verdiğim teklif adına slkdfjskldfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar