Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi video süper ahahhaha resmen en yaratıcı taraftar bunlar ya, herşeyi ayrı komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ibbnin taraftarı çarşıdan daha renkli, az ama özler,kasap değiller. oraya gerçekten eğlenmeye gidiyolar o insanlar. çoğu inciden gitse bile genede çarşıdan iyidirler gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Adamlar taraftar değil,bunu unutuyosunuz, sorsan hepsi 3 büyüklerden birini tutuyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 sondaki 40 yapar'a hasta oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 aktiftablet said: Adamlar taraftar değil,bunu unutuyosunuz, sorsan hepsi 3 büyüklerden birini tutuyodur. türkiyenin hemen her yerinde öyle bu. TS hariç her gördüğüm kendi şehrinin takımını 3 büyüklerden birinin yanında tutuyo neredeyse. Ya da duruma göre kendi şehrinin takımının yanında 3 büyüklerden birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Böyle "taraftar grubu"na sahip takımların grup içindeki taraftarları, 3 büyükleri tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 boz baykuşlar 20tl ye git gel+bilet yapıyorlar.sponsor bulmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 abi adamlar inci sözlükteki tipler değil mi? sırf geyik amaçlı kurmadılar mı bu grubu? tutunca da yürüdüler gittiler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 benjani said: boz baykuşlar 20tl ye git gel+bilet yapıyorlar.sponsor bulmuşlar sponsor belediye çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ben ismimi yazdırmıştım gideyim lan diye, maç bileti, yemek, atkı tişört veriyorlar. sonra bi düşündüm khası gördüm zaten ne çekicem o kadar yolu diye vazgeçtim. gidicek pati var mıydı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bu besiktasin da ne pis huyu varmis. kiralik verdigi oyunculari kendisine karsi oynatmiyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bize heryer deplasman AHAHAHAHHAAHHAHAHHAHAH offf çok iyiyd ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Masquerade said: bu besiktasin da ne pis huyu varmis. kiralik verdigi oyunculari kendisine karsi oynatmiyor ahah. sebebi bu mu bilmiyorum ama ben aynı şeyi fm'de de yapıyorum :) Avcı farklı açıkladı durumu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Avcı, beşiktaş bize oyuncuyu bedava verdi bi de üzerine mal gibi maaşınıda ödüyor kalkıp biz bu oyuncu oynatırsak ayıp etmiş oluruz didi adam zaten bizim bi de gol mü atsın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 kiralık değil lan adam hibe asdfs her kiralık 1 tane gol atıyodu zaten banko bize iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 1 mayis pankartlari hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Erdogan Demiroren hastaneye kaldirilmis, baskan ozel ucakla istanbula donmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 tamam bu haber kupayı alacağımızın garantisidir. Yine hasta var götürürüz kupayı. önceden türkiye kupasını haluk ulusoy a götürmüştük şampiyonluğu da erdoğan demirörene götürmüştük hastanede =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 hangi kanaldaydı bu maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 tırt1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Ahahaha ibb pankartı: İstatistikler yalan söylemez. Finalde hiç kaybetmedik :D abv boz baykuşlar ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ibb kim final kim ya hiç olmamış bence fb veya gs falan yakışırdı bu finale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Elendi be onlar baya baya önce... Napsas ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 keşke belediye takımı olmasaydı isimleri. yoksa çok saygı duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 İbb beşiktaşı bu sezon hem içerde hem dışarda yenen 2takımdan biriymiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar