screwy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 tinu said: gerçi bunun arada kalmamış olması lazım , ama yinede seyretmeyen varsa hatırlatıyım dedim. tam bunu linklemeye gelmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 imdb top 250 filmi arada kalmamıştır zaten ya herkes ezbere biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 en azından benim etrafımda bi suru izlememis insan oldugunu biliyorum da pati ahalisi izlemistir yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ya ben 20 yaşındayım, benim dönemimde feci moda oldu bu imdbnin listesindekilerin hepsini izlemeye çalışmalar, sürekli film indirmeler falan. o yüzden biliyor benim çevremdekiler de zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 http://ecx.images-amazon.com/images/I/611TC0MF80L._SL500_AA300_.jpg kült filmdir aslında ama gencler bilmez diye koyayım dedim, izlemeyen kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Koyuldu mu bilmiyorum ama çok beğenmiştim bu filmi. Bildiğim kadarıyla da yeterince değer görmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 yapmayın -.- american history x direk ünlü. gamer ise hiç arada derede bi film değil, gayet güzel bilinen ve çok da yeni bir film. ama arada derede kısmına black dynamite girer direkt katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Daesu said: ben biliniyor sanıyordum bunu, sanırım arada kalmıs bi film. tupacta süper adammış aslen, güzelde rol yapıyo hoş zenci rolü yapıyo bu filmde http://i281.photobucket.com/albums/kk226/my_tag_tag/gridlock-2pac-1997.jpg adam öldükten sonra cıkmıştı bu film. izlenmesi gerek. huzur içinde yatsın rahmetli. bu arada 1996'da tupac oscarı kazanabilir diye tartışmalar dönüyordu dergilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Dragonmax said: gamer ise hiç arada derede bi film değil, gayet güzel bilinen ve çok da yeni bir film. imdb'de 5.6 puanı hiç haketmiyor. Ona sebep söylemiştim. Yoksa diskimden silmediğim filmlerden biridir 2009'dan beri. Hala izlerim. Hatta izleyeyim yine. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 aptal amerikalılar anlamamışlardır filmi, hikayesi (!) fazla derin gelmiştir ondan 5,6 vermişlerdir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Sticky yaptım, geride kalmasın diye Hem konuyu gördükçe insanlar yazar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Harika bir film, ağlamaktan gözlerim şişmişti.şaka lan. birisi yapmadan engelleyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 @Kinkaudonau Groundhog Day ve 12 Monkeys gayet kült filmler abi ne yaptın asfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi popüler film koymayın şuraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 biri matrix koysun ya çok istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 cloverfield populer mi ya o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bi de "meeh" bi film yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 http://www.wallpaperpimper.com/wallpaper/International/Asian_Shows/Jade_Warrior/Jade-Warrior-6-K5S6QYPKEL-1280x1024.jpg Epey güzel bir film. Fin-Çin ortak yapımı. http://en.wikipedia.org/wiki/Jade_Warrior_(film) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 DarKRideR said: @Kinkaudonau Groundhog Day ve 12 Monkeys gayet kült filmler abi ne yaptın asfsa Her ikisini de izlememiş, sonradan farketmiş yığınla insan çıkmıştır ilgili topiclerinde dikkat edersen. Ama atıyorum kimse Requiem for a Dream için "ya bunu izlememiştim, burdan gördüğüm iyi oldu, güzelmiş" filan yazmaz. Yazan zaten izlediğini yazmaya gelmiştir. Kült ile arada kalmış filmin farkından kasıt bu, yoksa kült'ü kalite anlamında kullanırsak, evet, kült filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Ben de The Warrior's Way'i çok beğenmiştim. Hakettiği 6.2 değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 oha yeminle su filmi koymak icin girdiydim. benimde cok hosuma gittiydi, cekimleri efektleri, o ambiyansi guzeldi hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Kalp kalbe karşı demek ki. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 vaperon said: Koyuldu mu bilmiyorum ama çok beğenmiştim bu filmi. Bildiğim kadarıyla da yeterince değer görmedi. hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar