Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 öhm oha çok güzel ehuehuye lvl 7 figher oldum,baltamı, zırhımı aldım, 2 adet çanta çıktı ekstradan, 8-9 tane quest yaptım bi sürü kobold kestim, ormana daldım lvl 5 te bi öldüm :p, 4.5 silver biriktirdim zırh aldım para bitti sora bikaç quest daha yaptım, yaratıklardan xp geldiği yok fazla, asıl olay questler tek questten 860 xp mi ne aldım bi anda. nereye dönsen quest çıkıyor bir sürü npc var süfer oyun, ortam çok güzel, ilk nerdeyim lan ben? şeysini atlatınca ohaa naapmışlaar! dedim valla. lag yok o kalabalığa rağmen takır takır. 1024*768 girdim bide. yarında bi 32 saat falan daha oynıcam, bi stormwind e giricem dolaşıcam :) bu arada Norgatrus mu ne öle bi servera girdim, en az ping onu veriodu ben girerkene. Ahmetus da karakterin ismi :) [signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 03 Eylül 2004 04:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Aquila yapılacak bişi yok, blizz downloader kötü Oha falan oldum. Thunderblufftayım, bi saattir şehri geziyorum daha bitiremedim. Herbalism ve alchemy aldım shamanıma. Yuh abi bu kadar mı büyük yapılır bi şehir. Thunderbluff böyleyse stormwindde kaybolursun kesin. Ehe bu arada thunderblufftan aşağıya düşünce 155 fall damage alıyomuşsun Oyunu cidden güzel yapmışlar. Questlerin peşinden koşarken levellar kendiliğinden geliyo. Sargareas serverındayım bende. Şimdiye kadar tek sorun özellikle 1-3 lvl questlerinde çok fazla insan olduğundan creeplerin paylaşılamaması. Hatta sırf bu yüzden orc değilde tauren karakter yarattım, başlangıç noktası biraz daha sakin. Bişeyler atıştırdıktan sonra bide 10. lvl olayım bari :) Oyun çok güzel bu arada söylemişmiydim[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 oyun çok güzel :p *!yeni uyanmıştır* bende bi giricem şimdi dünden kalan 3-4 quest vardı onları bitireyim skillere falan bakim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ney oynuyosunuz ha 4 5 gün bu bölüme bakmadık diye adamlar oyuna girip quest bile yapıyolar ! bende girmeliyim[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 wow stress test oynuyoruz oyun çok güzel... ^_- girip biraz daha domuz kesim, uyanmış olurum hem oyun çok güzel... ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ben biraz kestireyim kalkınca devam ederim. Hayır oyun çok güzel olmuş kalkamıyorum başından ama işte uyku bastırınca olmuyor :) Naturals diye bi guilde girmişim bi ara. Bi davet geldi, tuşlara bakarken guilde giriverdim. Akabinde çıkmak için bi tuş muş bulamadım :-p Oof of ben kalktığımda millet 20. lvl olur heralde. Bi kaç gün uyumasam mı? Hayır oyun çok güzel çünkü ;)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Kıskanıyorum..[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 nasıl giricez bizide bilgilendirin kardeşler öms den veya burdan[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 artık giremezsin[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 şu andan sonra girmek biraz zor key dağıtımını kestiler çünkü en son oyunu indirmek de 2-3 gün sürer, zaten 1 hafta galiba bunun süresi, değiştirmezlerse[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 haa bi de... oyun çok güzel... ^_- unutmuşum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 kötüsün blackrose[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ya bırakın 6 gun sonra da oyun çok guzelDİ dicekler :) boyle iki dakka oynayıp o zevki alıp bırakmak zorudna olmak daha çok koyardı bence... ki koyacak da...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 oh oh siz test edin bakalım, biz oyun oynicaz test mest uğraşamam. para vermesi lazım blizzard'ın.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 oha lan stormwind nassı bir şehirdir lol bi girdim çıkışı bulamıyordum dev gibi, 40 dk dolaştım aradığım trainerı bulamadım bi türlü :) lvl 8 oldum, fishing ve first aid trainerları lazım, bide talents olayını nası aktif ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: fortinbras, 03 Eylül 2004 11:49 tarihinde demiş ki: ya bırakın 6 gun sonra da oyun çok guzelDİ dicekler :) boyle iki dakka oynayıp o zevki alıp bırakmak zorudna olmak daha çok koyardı bence... ki koyacak da... yoo hiç de koymaz valla, oyun işte çıkınca alıp oynarız, çıkana kadar zaman geçirebileceğim bi ton oyun var şu anda zaten, bi sürü başka beta da var +_+ said: Mirage, 03 Eylül 2004 12:48 tarihinde demiş ki: oh oh siz test edin bakalım, biz oyun oynicaz test mest uğraşamam. para vermesi lazım blizzard'ın. test edenler de oynayabilecekmiş oyun çıkınca, ben sordum onu ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Istanbulda wow stress beta yı cd ye çekebilecek biri varmı? benim dl %50 de kaldı şimdide inmiyor =/ htvnet.com dan çekiyordum öyle kaldı, dosyayı kaldırmışlar sanırım..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Norak blizzard.com'un download bölümüne bak oradan stormwind'in haritasını alabilirsin. Hadi iyi oyunlar :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel [Bu mesaj StRencher tarafından 03 Eylül 2004 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 talentlar lvl 10dan sonra puan almaya başlıyor[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: fortinbras, 03 Eylül 2004 11:49 tarihinde demiş ki: ya bırakın 6 gun sonra da oyun çok guzelDİ dicekler :) boyle iki dakka oynayıp o zevki alıp bırakmak zorudna olmak daha çok koyardı bence... ki koyacak da... [signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 adamlara bak bide canımızı çektiriyolar giremediğimiz bile bile ![signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Merlot, 03 Eylül 2004 16:24 tarihinde demiş ki: said: fortinbras, 03 Eylül 2004 11:49 tarihinde demiş ki: ya bırakın 6 gun sonra da oyun çok guzelDİ dicekler :) boyle iki dakka oynayıp o zevki alıp bırakmak zorudna olmak daha çok koyardı bence... ki koyacak da... said: BlackRose, 03 Eylül 2004 13:09 tarihinde demiş ki: said: fortinbras, 03 Eylül 2004 11:49 tarihinde demiş ki: ya bırakın 6 gun sonra da oyun çok guzelDİ dicekler :) boyle iki dakka oynayıp o zevki alıp bırakmak zorudna olmak daha çok koyardı bence... ki koyacak da... yoo hiç de koymaz valla, oyun işte çıkınca alıp oynarız, çıkana kadar zaman geçirebileceğim bi ton oyun var şu anda zaten, bi sürü başka beta da var +_+[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yaw iyi ki bişi yazdık her mesaja uplamayın artık anladık koymaz :)[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yalnız bişi dikkatimi çekti koyduğun resimlerde karakter detayları çok kötü sende mi çözünürlük düşük yoksa en yüksek de boyle mi anlamadım ama böyleyse gerçekten başarısız... arkadaki çadır gibi şeylerin de yani ben pek beğenmedim açıkcası...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: fortinbras, 03 Eylül 2004 19:20 tarihinde demiş ki: yaw iyi ki bişi yazdık her mesaja uplamayın artık anladık koymaz :) ben uplamıyorum ki bu arkadaş uplamış :) said: Merlot, 03 Eylül 2004 16:24 tarihinde demiş ki: said: fortinbras, 03 Eylül 2004 11:49 tarihinde demiş ki: ya bırakın 6 gun sonra da oyun çok guzelDİ dicekler :) boyle iki dakka oynayıp o zevki alıp bırakmak zorudna olmak daha çok koyardı bence... ki koyacak da... [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar