Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FREE Signups for World of Warcraft Stress Test Beta Now Open!


axedice

Öne çıkan mesajlar

Diye yazıyordu www.worldofwarcraft.com da. Ama acc un adresini amerika yapmama biri Canada, biri de US iki yeni acc almama rağmen "This program is only available to North American customers." diye bir mesaj alıyorum sing up olmaya çalıştığımda. http://www.fileplanet.com/ Bide siz deneyin bakalım. Ayrıca hata mesajının altındaki link wow avrupa sitesine yönlendiriyor. Ip ye göre mi bakıyorlar ne...[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Black gördüm tabii ki bir üstteki topiği ama beleş olduğunu duyurmak için yeni bir konu açtım :)
Ayrıca şu proxy ile sign up olabiliyorum, yanlız biraz yavaş. Bi ara hızlısına bakacağım
207.207.51.90 : 80[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olmadı, keyler bitmiş geç kalmışız : Belki mail neyin atarız diyorlar bakalım. Sürekli kontrol edicem mailları. Bu arada sign up için daha hızlı bi proxy : 12.9.30.37 : 80
En azından sırada önde bi yerlerde olun şimdiden sign up olup.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de aynen verdiğin linkten indiriliyodu ve zaten free idi ;)
ben indirmeye başladıktan çok kısa bir süre sonra da o yazdığın mesaj çıkmaya başladı fileplanet'ta

bunları da alttaki konuda konuştuk zaten :p

benim için farketmez de "forum polisleri" enseler valla :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol 2 tane fileplanet accountum varmış bilmediğim..

1 i olmadı, yedek olduk lol
öbürünü denicem.olmazsa da olmasın bi sıkımlık beta için o kadar kasamicam, benim gibi kral bi adamı kaçırdığına blizzard üzülsün eheh.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Forum kirliliği yaptıysam özür dilerim. Eh insan heyecanlanlanıyor wow olunca :-p

Eveet indirmeye başladım. Biraz karmaşık bi işlem. Anlatayım. Şimdi Norak'ın şu topiğinde anlattığı stress testi bütün kullanıcılara (yani para ödemeyenlere de) açtılar. Yapmanız gereken fileplanet acc açıp (amerika yada canada adresi yazın adres kısmına ne olur ne olmaz) 12.9.30.37:80 proxysini kullanarak stress beta test e sign up olmak. Sonrasında eğer dl linki verirse proxy yi kaldırın ve indirmeye başlayın (bende proxy varken hata verdi ama dl sayfasına kadar proxy ile gelmek gerekiyor :)) Eğer beklemeye alındıysanız başka bi acc ile deneyin. Evet ben öyle yaptım ve ikinci seferde key ve dl sayfasına bi link kazandım. Belki şansıma fileplanetçı arkadaşların tam yeni keyleri yollacakları zamana denk gelmişimdir emin değilim. Bi sorunuz olursa buyrun.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok us beta ile aynı içerik veriliyor ama serverlar farklı olcak,şu anki beta ve pvp yanına baya bi server açıcaklar sanırım server başına 5k desek 20 tane eder.

normal betadaki adamın girmesine gerek yok zaten, 7 gün sora stress test acc ları silinicek. bide silinmiomuş kazara :p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet bu proxy olayını öğrenmem lazım benim de
çünkü stress test başlasa yine giremeyecez sırf north america dediği için, elimde key var ama onu girebileceğim sayfaya ulaşmak için alicengiz oyunu lazım yani :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

proxy olayı ie/tools/int. options da connection ayarlarında olan şu şu proxy yi/ port u, kullan diğerlerini ignorla olan şey mi?

onu şeyedip öle girersek nete olur diyosunuz yani, amin eheh,
şu 2. mailları bi yollasalar çabucak, onlar gelmez ise patlarız kalmaz proxy falan :) şurda sadece 470 mb kaldı zaten dl bitmesine, kesin bi sakatlık çıkıcak :p

bide, ie history, dl linkini tutmuş bende, onuda engelleyemezler artık, c/p yaptığım zaman abi dl ediyim mi diye soruyor tekrar.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşın kablonetinde proxy ile olayı halletmemize rağmen bendeki adsl de sorun çıkarıyo bu meret ve proxy ile giremiyoruz bi türlü sayfalara. ADSL in bu proxy olayı tam bi muamma zaten. Bakalım Ankarada oyunu çeken birilerini bulamazsak arkadaş 128 kablonet ile 2 gün sürünücek çekmek için :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norak, 29 Ağustos 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
ears o dediğimi yolladım gerçi ama daha iyisini buldum:

http://www.fileplanet.com/download.aspx?f=144890

server seçim ekranı istediğini seç :)

link bende çalışmadı help

ok no problem tamamdır

[Bu mesaj lord_gorthaur tarafından 29 Ağustos 2004 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EarS, 29 Ağustos 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
fakat bu fileplanet sux.

sözümü geri alıyorum.süpermiş ben bilmiyormuşum[signature][hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse


[Bu mesaj EarS tarafından 29 Ağustos 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aha benimde dl bitio, 80 mb kaldı 1.5 saat diyo amanın :) 2 dua falan ediyim :p

çok bekletmeseler bari bizi, bu hafta içi açılsa şu test serverları, notebooku satıcaktım sözde ben bu hafta lol.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oh be bitti sonunda kazasız belasız 2.3gb. Yanıt vermeyen explorer sayısını hatırlamıyorum, malum fileplanet ın download u da hacamat oluyor onları kapatınca.

Acaba betayla ilgili bişeyler gelmiş midir diye mailıma baktım, bu mail yahoo dan aldığım yeni bi mail ve gamespy dışında bi yere vermedim. Baktım inbox boş ama bulk ta 2 tane mail var. Kıllandım tabi. Download için linkin ve cd keyin yazdığı mailı yahoo bulk a atmış. Ben yahoo mailda genelde bulk u boşaltırım... Neyse yani diyeceğim o ki sizde yahoo mailla hesap açtıysanız bulk mailızını da kontrol edin.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...