BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ama olmam lazım, ki bugün nişan yüzükelrini ısmarladık, nişan yerini ayarladık (boğaz manzaralı güzel bir yer) gümüş çikolata kasemizi de aldık, kız tarafının kıyafetleri tamam, yarın da babamla takım bakmaya gideceğiz. ufak bir yemek/kutlama/tören olacak aile içinde, hiç bir sorun çıkmazsa güzel olacak ama bir şey var, sanırsam yarın ya da salı günü henüz 6 yıldır tanıdığım ve son 6 yılımda sevdiğim kızla beraber büyük yer kaplayan köpeğimizi uyutmamız gerekecek. 12 yaşında şu anda ama geçtiğimiz ekimden itibaren çok hızlı bir çöküş dönemine girmişti, iki farklı doktora götürdük, film çektirdik, ultrasondan baktılar ettielr ama hiç bir şey bulamadılar, hayvan bir anda çöktü. yaşlılıktan dediler ama bu kadar hızlı olmasını beklemedik. sanırsam böbrekleri artık iflas etti keza tuvalete çıkma sorunu yaşıyordu son bir kaç aydır ve bugün hep kanlı işedi. arka bacakları zorlanıyor, titriyor bu yüzden bütün gün şiltesinde yatıyor. sanki çok sevdiğim bir arkadaşımı kaybediyorum ve bu hiç istemediğim bir şekilde oluyor, keşke bir gece kalp krizi geçirseydi ya da tık diye sessizce gitseydi, acı çektiğini görmeseydik. hayat güzel şeyleri hep kötü sıkıntılarla getiriyor sanırsam, belkide uykusuzluk beni kötü etkiledi bilemiyorum ama allak bullak oldum bilemiyorum hani sadece paylaşmak bile bir işe yarar acıyı azlatır diye düşündüm tl; dr: bi el atın, güzel şeyler paylaşın, çok güzel şeyler okumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 evleniyosun ulen daha guzel ne paylascaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 nisan ne sacma bisey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ben senelerimi hiç istemedigim bir bölüme, hiç istemedigim bir kadının yanında harcadım. Okulu bırakıp gerçektne sevdigim birşey için çalışmaya başladım ve yanımda gerçekten deger verdigim bir insan var. İstediğim şeyi alırken yetinmediğim tek zaman sanırım hayatımda. Şartlarım ne kadar zorlaştırırsa zaferini o kadar vurguluyor sanki hergün. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 offffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben de 3 4 sene evvel istemedigim bi okulda istemedigim bi bolumde okuyodum yalnizdim. hala yalnizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben ne istedigimi bilmedigim icin, nabiyorum hicbi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 şükrü'yü de evlendirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 gerçekten çok farklı oluyor insanın köpeği olunca, çocuğunun olması gibi birşey, içinde bulunduğun durumun çok zor olduğunu sadece tahmin edebiliyorum. çok üzüldüm gerçekten. sabır diliyorum. mutluluklar bu arada nişanlın ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 İş olmadan kız vermezler olm. Bu arada Babacum başın sağolsun mu denir ne denir bilemedim, ama mutluluk verici bir süreç olsa gerek sevdiğin kadınla hayatını birleştirmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 beni de uyutsalar yea keske, baydim. aaa kikiki aaa. acilarindan kurtulcak, öyle düsün ürkek ceylan. sen mutlulugun keyfini cikar, umarim hep mutlu olursunuz. ne güzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 şu hayvanların yaşamları güzel oluyor ama.böyle uyutma yada ölüm zamanı gelince çok koyuyor lan öyle birşey ki ben o yuzden sonra kedi almıstım.köpekle büyüynce evde bir hayvan olmayınca birşey eksikmiş gibi geliyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bi yanda çiçekli böcekli harika bir dağ manzarası varken diğer tarafta savaşın, açlık çeken çocukların manzarasını görüyoruz. hayat iyi kötü herşeyi kapsıyor. belki 2 sene sonra geleceksin yine burda yeni doğmuş çocuklarının mutluluğunu paylaşacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Bilmiyorum ruhani konularda neye inanıyorsun ama huzura erecek belki de. Ayrıca mutluluklar dilerim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hayvan becerebiliyorsa ciftlestir, yavrulariyla tekrar bi sevinc yasarsin. ama zaten kendisi icin yapacak pek bisi yok yani. bizim komsunun kopegi icin de cok benzer bi durum soz konusu, yani hayvanla daha vakit geciriyorlar son zamanlari diye. belki iste yavrularinin oldugunu gormek mutlu ederse eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 "care bear hug"lar için teşekkürler ben de sizi seviyorum haberler iyi gibi, kemikleşen bir kütle varmış vajina tarafında o alınırsa rahatlayacakmış bakalım kan testini bekliyoruz ona göre yarın ya da pazartesi ameliyat olacak en azından içimiz rahatladı şimdi takım bakmaya gideceğiz huysuz babam ve huysuz ben olarak ailenin kadınlarına kök söktüreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bende alerji yüzünden kedimi başkasına verirken çok üzülmüştüm gerçekten hoş değil ama en azından beraber zaman geçirmişsiniz yıllar boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Kaybedilen bir evcil hayvanın acısını en güzel , yeni bir evcil hayvan bastırır.. Allah kolaylık versin kız isteme işi için de, birlikteliğinizin en leş safhaları bunlar olacak evlenene kadar. 3-5 saçma insan yüzünden zaman zaman birbirinizden soğuyacaksınız. Mutluluklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 aquila said: offffff lal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 capul said: Kaybedilen bir evcil hayvanın acısını en güzel , yeni bir evcil hayvan bastırır ya bizim durum pek öyle değil.. hani köpek demeye dilim varmıyor keza ecde 3 köpek vardı (bir önceki 17 yaşında öldü) ama bu diğer iki köpek gibi değil.. hani insan gibi derdini anlatıyuor.. küsüyor surat yapıyor zaten tilki (bildiğin yabani tilki) terrier kırması acaip bir hayvan bu öyleki benim hatunu benden kıskanıyordu fln (dşi zaten) böyle yılışmalar aramıza girmeler fln hani bir önceki vefat edene bu kadar üzülmedik muhtemelen 3 numara da öldüğüne bu kadar üzülmeyeceğiz de bu daha bir evdeki ağzı dili olmayan çocuğu gibi.. insan gibi yerini başa bir hayvanla yeri değişecek gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hayvanın yaşı fazla olmasa parvoviral enterit derdim ama çok yaşlı. Ama büyük ihtimal viral kökenli.yakınlarda viroloji,mikroyobiyoloji lab. varsa bi pcr ,elisa testi yaptır. Fazla bişi tutmaz zaten bunlar. Hastalığın sebebi anlaşılır en azından. Yapılcak bişi varsa da yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yok nedenini buldular şimdi asıl sorun ameliyatı kaldırıp kaldıramayacğaı han operasyon çok basitmiş ama bizimkinin yaşı ve son 2 günde yaşadığı kan kaybı vs masada kalmasına neden oaliblirmiş.. de bakalım şu tahlil gelsin bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yine de ameliyatta bile ölmesi uyutulmasındar iyidir en azından elinizden geleni yapmış olursunuz. uyutulsa muhtemelen bol miktarda "acaba hata mı ettik beklsemiydik" iç çelişkileri ile uğraşırdınız bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 iyi uykular kızım 1999 - 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar