Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok keyifli değilim

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

ama olmam lazım, ki bugün nişan yüzükelrini ısmarladık, nişan yerini ayarladık (boğaz manzaralı güzel bir yer) gümüş çikolata kasemizi de aldık, kız tarafının kıyafetleri tamam, yarın da babamla takım bakmaya gideceğiz. ufak bir yemek/kutlama/tören olacak aile içinde, hiç bir sorun çıkmazsa güzel olacak

ama bir şey var, sanırsam yarın ya da salı günü henüz 6 yıldır tanıdığım ve son 6 yılımda sevdiğim kızla beraber büyük yer kaplayan köpeğimizi uyutmamız gerekecek. 12 yaşında şu anda ama geçtiğimiz ekimden itibaren çok hızlı bir çöküş dönemine girmişti, iki farklı doktora götürdük, film çektirdik, ultrasondan baktılar ettielr ama hiç bir şey bulamadılar, hayvan bir anda çöktü. yaşlılıktan dediler ama bu kadar hızlı olmasını beklemedik. sanırsam böbrekleri artık iflas etti keza tuvalete çıkma sorunu yaşıyordu son bir kaç aydır ve bugün hep kanlı işedi. arka bacakları zorlanıyor, titriyor bu yüzden bütün gün şiltesinde yatıyor.

sanki çok sevdiğim bir arkadaşımı kaybediyorum ve bu hiç istemediğim bir şekilde oluyor, keşke bir gece kalp krizi geçirseydi ya da tık diye sessizce gitseydi, acı çektiğini görmeseydik.

hayat güzel şeyleri hep kötü sıkıntılarla getiriyor sanırsam, belkide uykusuzluk beni kötü etkiledi bilemiyorum ama allak bullak oldum

bilemiyorum hani sadece paylaşmak bile bir işe yarar acıyı azlatır diye düşündüm

tl; dr: bi el atın, güzel şeyler paylaşın, çok güzel şeyler okumak istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ben senelerimi hiç istemedigim bir bölüme, hiç istemedigim bir kadının yanında harcadım.

Okulu bırakıp gerçektne sevdigim birşey için çalışmaya başladım ve yanımda gerçekten deger verdigim bir insan var.

İstediğim şeyi alırken yetinmediğim tek zaman sanırım hayatımda. Şartlarım ne kadar zorlaştırırsa zaferini o kadar vurguluyor sanki hergün.

İyi geceler.
Sosyal ağlarda paylaş

hayvan becerebiliyorsa ciftlestir, yavrulariyla tekrar bi sevinc yasarsin. ama zaten kendisi icin yapacak pek bisi yok yani. bizim komsunun kopegi icin de cok benzer bi durum soz konusu, yani hayvanla daha vakit geciriyorlar son zamanlari diye. belki iste yavrularinin oldugunu gormek mutlu ederse eder.
Sosyal ağlarda paylaş

"care bear hug"lar için teşekkürler ben de sizi seviyorum

haberler iyi gibi, kemikleşen bir kütle varmış vajina tarafında o alınırsa rahatlayacakmış bakalım kan testini bekliyoruz ona göre yarın ya da pazartesi ameliyat olacak en azından içimiz rahatladı

şimdi takım bakmaya gideceğiz huysuz babam ve huysuz ben olarak ailenin kadınlarına kök söktüreceğiz
Sosyal ağlarda paylaş

Kaybedilen bir evcil hayvanın acısını en güzel , yeni bir evcil hayvan bastırır..

Allah kolaylık versin kız isteme işi için de, birlikteliğinizin en leş safhaları bunlar olacak evlenene kadar. 3-5 saçma insan yüzünden zaman zaman birbirinizden soğuyacaksınız.

Mutluluklar...
Sosyal ağlarda paylaş

capul said:

Kaybedilen bir evcil hayvanın acısını en güzel , yeni bir evcil hayvan bastırır

ya bizim durum pek öyle değil.. hani köpek demeye dilim varmıyor keza ecde 3 köpek vardı (bir önceki 17 yaşında öldü) ama bu diğer iki köpek gibi değil.. hani insan gibi derdini anlatıyuor.. küsüyor surat yapıyor zaten tilki (bildiğin yabani tilki) terrier kırması acaip bir hayvan bu öyleki benim hatunu benden kıskanıyordu fln (dşi zaten) böyle yılışmalar aramıza girmeler fln

hani bir önceki vefat edene bu kadar üzülmedik muhtemelen 3 numara da öldüğüne bu kadar üzülmeyeceğiz de bu daha bir evdeki ağzı dili olmayan çocuğu gibi.. insan gibi yerini başa bir hayvanla yeri değişecek gibi değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...