fizban Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ya oyunda saçmalık çok var ya. oyun bitince hepsini sayacam da, bu sonuncusu iyice kızdırdı. birader kapadokyaya gemiyle nası gittin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 AHAHAHAH aynısını yazdı arkadaşım bugün steamden çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 o zamanlar oralar hep sulak pirinç tarlasıymış ondan ötürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 hakkat ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 eveeet bitirdim. notlar notlar notlar. - karakterlerin türkçe seslendirmeleri çok kötü. baya kötü. ama önceki oyunlarda italyanlar falan da ağlamış zaten. ubisoft genel olarak kötüymüş. - kapadokya'ya gemiyle gitmek bambaşkaydı. - kapadokya'da o mağaralar normalde olan halinin 100,000 katı falan büyüklükte yapılmış. - kız kulesinin altında öyle bir yer varmış ahahahah. hatta diğer key fragmentlar için de geçerli bu. saçmalamışlar oralarda. - oyunun senaryosu brotherhood dan falan bariz zayıftı. - sofia falan çok gereksiz kalmış. - haliç'te öyle büyük yangın olmuş muydu ? saçma olmuş o da. - şahkulu isyanı uygun olmamış, sebebi falan çok alakasızdı onun. + selim'i, süleyman'ı görmek iyiydi. + galata kulesi, kapalı çarşı falan inanılmazdı. + halkın seslendirmeleri ve aralarındaki diyaloglar çok iyiydi. malları dünyanın dört bir yanından gelen amca da vardı, zeynep gel buraya kızım diye bağıran teyze de. + eski istanbulu gezesim geldi, ötesi var mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Multi denedin mi fiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 multi deneyen yok mu sahi daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 benimki multisiz versiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Tyrannus said: multi deneyen yok mu sahi daha? Assassin class'i baya dengesiz olmus ya. Patch gelmeden oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 kanalizasyondan çıkışını bi ben mi yadırgadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 gamespot oyun ile gerçek istanbul'u görüntülerle kıyaslamış, izleyin derim. bayağı da anlatıyor şehri. seriyi pek merak etmesem de oynayasım geldi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 haha tüm video şöyle kiliseydi.şimdi cami asşkldh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Install ediyorum şuan, ASSASSINOOOOOOOOOOOOOO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 NASIL ! yarın geliyor dediler bugün gittiğimde ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Collector's Edition, Shopto.net 35 pound + 5 veya 10 pound tracking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 galatanın altı ile aya sofyaya 3-5 assasin zıplaya zıplaya gitmek cidden iyi sahneler var oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 seste gecikme var. onu nası fixleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 hoparlörleri yakına getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Multisi fena degil iste, customization olayini biraz arttirmislar. Ek olarak artifact hunt felan da fena olmamis da, multi oynayan cok yok. Simdiden bu kadar oluyse multi daha ne kadar dayanir bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 overgame'den aradılar bugün kargoya verdik oyununuzu diye, yarın akşam oynayabilcem sonunda, umarım önceki oyunlar kadar iyi olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 single'ı öncekiler kadar iyi değil, ama istanbuldasın sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 dibimde overgame var ama almaya gitmedim bugün collector'ı. şu an ingiltere'de olan bir patidaş'a söyledim, animus bulursa kapacak bana bir tane. tabi eğer alamazsa overgame'de muhtemelen kalmamış olur collector, o zaman d&r'a gidicem mecbur. d&r'da hala brotherhood collector edition'ı bile satılıyor, herhalde revelations da bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Almakta kararsız kaldım. Rusçu'da Brotherhood 20tl, Revelations ise 40tl ama STEAM'e kayıt edemiyorsun, Ubisoft launcher yükleyecen falan. Öyle aldığım Settlers-7'nin cdkeyini kaybettim misal, o yüzden hepsinin tek yerde Steamde olmasını istiyorum, ama ucuza steam versiyonu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 OOOOO RUSÇUDA VAR MI ORAORAORAORAORAORAORAORA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar