Sufi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bi tek dilenciler bi parça düzgün türkçe konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 medic tabelasında "hekim" yazıyor. ama blacksmithin tabelası çok anlamsız geldi: "kemer şeyi" :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 neyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ahah ona dikkat etmemişim. birilerini soyunca utanç! ve piçler! diye bağırıyor halk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ahana taksim tünel falan daha kırlık tepelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 abi yalnız galata kulesinin syncron yerinden istanbul suriçi+haliçin görünüşü mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Abi yazık, türkçe bilen tek adam bulamamışlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 brotherhood u bitirmeden bunu oynasam ne olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 hikayeden koparsın biraz. bitiriver onu da nolcak? güzel sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ya kalmıştı %30 da devam etmedim sonra nedense sıkılmadımda gerçi de oyun oynayamıyorum bu aralar. Neyse hemen bitireyim bari. sabırsızlandım revelations için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ps3te akarım ben buna yarın alıp ya skidrow indirmeye değmez ne zamandır gidip alıcam zamanım olmuyor ps3 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Peki multiplayer da tam olarak ne olacak ekstra bölümler falan mı yoksa başka şeyler var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bi para çalayım dedim npcden ne anamı bıraktı ne babamı. ana bacı dümdüz sövdüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Hannibal44 said: Peki multiplayer da tam olarak ne olacak ekstra bölümler falan mı yoksa başka şeyler var mı ?Bu sefer cevap vercen cunku bize arkadaslar diye hitab etmemiş ilk kez! Multide bildigin assassinlik yapiyosun. Oyundakinden daha iyi. Gizli saklı falan takilip diğer oyuncuları okdurmeye çalışıyorsun. Öldürme veya ölme sekline göre puan alıyorsun. Öyle iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Cystein said: Hannibal44 said: Peki multiplayer da tam olarak ne olacak ekstra bölümler falan mı yoksa başka şeyler var mı ?Bu sefer cevap vercen cunku bize arkadaslar diye hitab etmemiş ilk kez! Multide bildigin assassinlik yapiyosun. Oyundakinden daha iyi. Gizli saklı falan takilip diğer oyuncuları okdurmeye çalışıyorsun. Öldürme veya ölme sekline göre puan alıyorsun. Öyle iste Bunu duymak istiyorumda biraz geç geldi ama olsun :) Orjinal alacam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 al tabi. arkadaşlarınıza da söyleyin onlar da alsın. HER CANLI İNKOGNİTONUN TADINA BAKACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 of biraz başladım galataya kadar gidip sonra çıktım yoksa kalkamıcam başından. 2 gündür de skyrim yüzünden install bile yapamadıydım hala kararsızım pofs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 eksik olmayın diye replik görünce kapattım singleı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bu oyunun senaryosunu kimler yazıyorsa gerçekten ağızlarından öpmek istiyorum. keşke jade reymond'da ucundan yardım etmiş olsa senaryoya ahueha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 hepsini ben yazdim tek basima, bi oturusta. ne zaman bulusalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 yarın saat üçte galata kulesi'nde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 gelemez şükrü galata'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Tyrannus said: eksik olmayın diye replik görünce kapattım singleı olm gidelim beraber alalım d&r'dan. önümüzdekileri poisonlarız, arada hookblade atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Shopto Collector's Edition'ınımı yollamış bugün, hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 -Deno- said: Tyrannus said: eksik olmayın diye replik görünce kapattım singleı olm gidelim beraber alalım d&r'dan. önümüzdekileri poisonlarız, arada hookblade atarız. olar. ne zaman geliyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar