Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed: Revelations

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

erucalavera said:

orjinal alıcam ben de ama yarın vizeler bitiyor, 1 hafta dayanabilir miyim bilemiyorum (kaldı ki türkiyeye o tarihte mi gelcek ondan da emin değilim) , single takılsam ben korsanda, save'lerini aktarsam daha sonra alcağım orjinal oyuna bir sıkıntı olur mu ki ?

olabilir olmayada bilir bu sefer baya iyi becermisler ubisoft programini :) bence olmaz ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Yani mekanikler aynı sayılır, bir iki eklenti var hook falan gibi. Görseller bayağı başarılı pc'de herşeyi kökleyince. Onun dışında AC'nin zaten hikayesi ağır basar, çok bir yeniliğe ihtiyaç yok. Tower defense tarzı bir olay var, öyle mekanı temizleyip tamam diyemiyoruz, arada templarlar geliyo gidip adam koyuyosun rooftoplara falan wave wave indiriyorlar. En nefret ettiğim şey tower defense, hiç hoş olmadı benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Yani mekanikler aynı sayılır, bir iki eklenti var hook falan gibi. Görseller bayağı başarılı pc'de herşeyi kökleyince. Onun dışında AC'nin zaten hikayesi ağır basar, çok bir yeniliğe ihtiyaç yok. Tower defense tarzı bir olay var, öyle mekanı temizleyip tamam diyemiyoruz, arada templarlar geliyo gidip adam koyuyosun rooftoplara falan wave wave indiriyorlar. En nefret ettiğim şey tower defense, hiç hoş olmadı benim için.

Var daha yenilik devam et max 30-40dk oynamisin belli :P Ben hikyayeyi merak ediyorum.Anibus data fragment topluyoruz journal aciliyor daha baslamadim okumaya onlari.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...