Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed: Revelations

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
orjinal alıcam ben de ama yarın vizeler bitiyor, 1 hafta dayanabilir miyim bilemiyorum (kaldı ki türkiyeye o tarihte mi gelcek ondan da emin değilim) , single takılsam ben korsanda, save'lerini aktarsam daha sonra alcağım orjinal oyuna bir sıkıntı olur mu ki ?
Mesaj tarihi:
erucalavera said:

orjinal alıcam ben de ama yarın vizeler bitiyor, 1 hafta dayanabilir miyim bilemiyorum (kaldı ki türkiyeye o tarihte mi gelcek ondan da emin değilim) , single takılsam ben korsanda, save'lerini aktarsam daha sonra alcağım orjinal oyuna bir sıkıntı olur mu ki ?

olabilir olmayada bilir bu sefer baya iyi becermisler ubisoft programini :) bence olmaz ^^
Mesaj tarihi:
niye türkceyi gerizekalı gibi konuşuyolar bulamamışlar mı düzgün ingilizce-türkçe bilen adam koca ubisoft. yoksa oryantal bir ton ve hava katmak için mi öyle konuşuyolar çözemedim
Mesaj tarihi:
Animus Hack Streak (NEW) – When the streak counter reaches 8, you will hack the Animus, raining arrows down from the sky and killing all other Templar Agents.

ssdf cod a bağlamışlar iyice
indiriyorum ben singleı olmıycak böyle
Mesaj tarihi:
Yani mekanikler aynı sayılır, bir iki eklenti var hook falan gibi. Görseller bayağı başarılı pc'de herşeyi kökleyince. Onun dışında AC'nin zaten hikayesi ağır basar, çok bir yeniliğe ihtiyaç yok. Tower defense tarzı bir olay var, öyle mekanı temizleyip tamam diyemiyoruz, arada templarlar geliyo gidip adam koyuyosun rooftoplara falan wave wave indiriyorlar. En nefret ettiğim şey tower defense, hiç hoş olmadı benim için.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Yani mekanikler aynı sayılır, bir iki eklenti var hook falan gibi. Görseller bayağı başarılı pc'de herşeyi kökleyince. Onun dışında AC'nin zaten hikayesi ağır basar, çok bir yeniliğe ihtiyaç yok. Tower defense tarzı bir olay var, öyle mekanı temizleyip tamam diyemiyoruz, arada templarlar geliyo gidip adam koyuyosun rooftoplara falan wave wave indiriyorlar. En nefret ettiğim şey tower defense, hiç hoş olmadı benim için.

Var daha yenilik devam et max 30-40dk oynamisin belli :P Ben hikyayeyi merak ediyorum.Anibus data fragment topluyoruz journal aciliyor daha baslamadim okumaya onlari.
Mesaj tarihi:
ahah black friday deallarında amazonda 35 dolara koydular
3 dakika içinde hepsi bitti

alıp burda birilerini kazıklıyım dedim, acc bilgilerini girdiğimde tükenmişti HAHAHAHAHAHA
  • Yeni Oluştur...