Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 cok uber basladi be of uyku muyku kalmadi efsane olmus yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ezio'nun yüzünde bir sıkıntı sezdim sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Spoiler sakın vermeyin, herhangi bir spoiler bilgisini spoiler tagı içinde tartışın konuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Baya iyi yapmışlar orjinal sipariş verdim, beklediğimin çok üstünde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 orjinal alıcam ben de ama yarın vizeler bitiyor, 1 hafta dayanabilir miyim bilemiyorum (kaldı ki türkiyeye o tarihte mi gelcek ondan da emin değilim) , single takılsam ben korsanda, save'lerini aktarsam daha sonra alcağım orjinal oyuna bir sıkıntı olur mu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Korsana kıyak mı geçmiş napmış ubisoft, geçen sefer crack çıkmamıştı baya bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 yusuf kankamla galataya tırmandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 erucalavera said: orjinal alıcam ben de ama yarın vizeler bitiyor, 1 hafta dayanabilir miyim bilemiyorum (kaldı ki türkiyeye o tarihte mi gelcek ondan da emin değilim) , single takılsam ben korsanda, save'lerini aktarsam daha sonra alcağım orjinal oyuna bir sıkıntı olur mu ki ? olabilir olmayada bilir bu sefer baya iyi becermisler ubisoft programini :) bence olmaz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Tyrannus said: ABİİİİİİİİİİİİ ORJİNAL GELİNCE DİREK MULTİ MADEM WORLD FIRST INC NOT THIS TIME FUCKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 abi hirsizlik yaparken cok pis kufur yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 niye türkceyi gerizekalı gibi konuşuyolar bulamamışlar mı düzgün ingilizce-türkçe bilen adam koca ubisoft. yoksa oryantal bir ton ve hava katmak için mi öyle konuşuyolar çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 kopyacılar sizi ya. gerçek bir erkek gibi d&r'dan almaya gidicem. çünkü ac buna değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 sw betası bitince çeker oynarık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ben de satın alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Animus Hack Streak (NEW) – When the streak counter reaches 8, you will hack the Animus, raining arrows down from the sky and killing all other Templar Agents. ssdf cod a bağlamışlar iyice indiriyorum ben singleı olmıycak böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Seslendirmeler 500 numara, Türkçe dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 seslendirmeyi geciniz hocam hoplama ziplama disinda varmi farkli bisey ? alip oynayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Yani mekanikler aynı sayılır, bir iki eklenti var hook falan gibi. Görseller bayağı başarılı pc'de herşeyi kökleyince. Onun dışında AC'nin zaten hikayesi ağır basar, çok bir yeniliğe ihtiyaç yok. Tower defense tarzı bir olay var, öyle mekanı temizleyip tamam diyemiyoruz, arada templarlar geliyo gidip adam koyuyosun rooftoplara falan wave wave indiriyorlar. En nefret ettiğim şey tower defense, hiç hoş olmadı benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ben çok sıkıldım oyundan ya anlamadım neden sarmadı bi türlü. çok yavan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Xaenin said: Yani mekanikler aynı sayılır, bir iki eklenti var hook falan gibi. Görseller bayağı başarılı pc'de herşeyi kökleyince. Onun dışında AC'nin zaten hikayesi ağır basar, çok bir yeniliğe ihtiyaç yok. Tower defense tarzı bir olay var, öyle mekanı temizleyip tamam diyemiyoruz, arada templarlar geliyo gidip adam koyuyosun rooftoplara falan wave wave indiriyorlar. En nefret ettiğim şey tower defense, hiç hoş olmadı benim için. Var daha yenilik devam et max 30-40dk oynamisin belli :P Ben hikyayeyi merak ediyorum.Anibus data fragment topluyoruz journal aciliyor daha baslamadim okumaya onlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 rpg unsuru veya biraz thief gibi bisiler olsa su oyunda guzel olabilirdi ama benimde hic ilgimi cekmiyor bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 10 dk video 3 dk oyna 12 dk video 4 dk oyna.. yeter ya. oyunun basinda onca video bok pusur. nerde su basit gir patpat oyna cik oyunlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 güzel ya ben sevdim de unutmuşum kontrolleri kaçarken felan düşüyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ahah black friday deallarında amazonda 35 dolara koydular 3 dakika içinde hepsi bitti alıp burda birilerini kazıklıyım dedim, acc bilgilerini girdiğimde tükenmişti HAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 dayanamıycam indircem ben, single takılırım artık orjinal gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar