-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 konsol bölümündeki başlığa ekledim yeni bilgileri, ama bu bölüme açmamıştık henüz başlığı. başlatayım dedim. You'll learn how each of the franchise's major characters -- Altaïr, Ezio, and Desmond -- play a part in the story, and how you'll control each of the three as playable characters. Uncover a brand new part of the world as Ezio travels abroad for the first time to explore the wonders of Constantinople at the height of the Ottoman Empire. Learn about all the new features that set Revelations apart, from a brand new weapon and tool that changes the way you'll fight and traverse the world, to extensive details on the newly customizable multiplayer game. And what exactly is going on with Desmond after the end of Brotherhood? Of course, we also have a wealth of new screens and art to accompany all the information. We unveil all this and more in our magazine cover story, and we'll have more in-depth information, interviews, and videos about the game's central features here on gameinformer.com throughout the month. Along with our cover story reveal, you can check out the first screenshot from the game, and download it as a desktop wallpaper in one of three handy sizes. As you may have already seen in our June cover reveal, Assassin's Creed Revelations is on its way this November. If you're as eager as we are to check the game out, you can whet your appetite with the first screenshot for the game. In the image you can see the sprawling city of Constantinople, along with some interesting changes to Ezio's outfit and equipment. if you'd like to stare at the screen for a little longer, we've prepared desktop wallpapers in three convenient sizes. Just right click and save the link of your choice below to get a high res version to serve as your desktop background. yazıdan da anlaşılacağı üzere kasım ayında geliyor revelations. tabi büyük ihtimalle yine konsollara gelecektir önce, 3 - 4 ay sonra pc'ye gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Ofş orgazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 http://www.moviecritic.com.au/images/jizz-in-my-pants-andy-samberg1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ver gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 her sokağa cami koymasınlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 abi neden iki tane aciyosunuz ki ani oyun iste konsoldakinde konusun manasi ne yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 pcye çıkmıcak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 yeni başlıkmış lan bu sfs bende öncekie verdim sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 abi ciksinda extra burda ne tartisilcak onu soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 bunca oyunda ne tartışıldıysa o muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 şu ana kadar hep bilgisayar oyunları ve konsol bölümlerinde iki ayrı başlıkta oldu assassin's creed oyunları, o amaçla açtım. sonuçta herkes iki bölüme birden bakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 başlığı açanla konuştum konsol'da başlığı gördüm özendim bizde niye yok dedim dedi.. BİZDE NİYE YOK DİYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 BonePART said: abi ciksinda extra burda ne tartisilcak onu soruyorum bu, oyun niye pc'ye geç çıkıyor diye ağlama topici olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 dasaaa said: BİZDE NİYE YOK DİYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 razzRaziel said: BonePART said: abi ciksinda extra burda ne tartisilcak onu soruyorum bu, oyun niye pc'ye geç çıkıyor diye ağlama topici olacak arkadaşım bir oyun pcye ve konsola cıkıyosa o oyun pcde tartışılır. bunu kafanıza sokun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 vurmayın ! ben de sizin gibi halk çocuğuyum ! http://www.youtube.com/watch?v=ofqULnfNXd0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 constantinople ne ya, istanbul lan iste lol neyin inadi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Şimdi osmanlı mı bizansı kesecek, bizans mı osmanlıyı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 yani istanbul anasını satayım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 o değil de oyun hakkaten revelations çıktı, demek ki üçüncü oyunu 2012'ye saklıyorlar. yine ek paket tadında gelecek heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 şu kızıl elma olaylarına bağlanacak galiba the apple muhabbeti http://tarihinizinde.com/kizil-elma/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 OFF cami tepesinden leap of faith OFF hamamlara girip armor arama OFF yerebatan sarnıcında glpyh arama OF OF OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 abi bakalım şehir nasıl olacak. kapalı çarşıda millete kulak kabartmayı unutmuşsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 geldi facebook üstünden de In Assassin’s Creed Revelations, master assassin Ezio Auditore walks in the footsteps of his legendary mentor, Altaïr, on a journey of discovery and revelation. It is a perilous path – one that will take Ezio to Constantinople, the heart of the Ottoman Empire, where a growing army of Templars threatens to destabilize the region. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Bu arada oyun PC'ye de kasımda çıkacak konsollarla aynı zamanda. Ubisoft'un iddiası bu yani en azından. PC'ye geç çıkacak diye ağlaşmayacağız yani. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar