forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 oyun firmasından nefret etmeye hakkım olmaıdğını düşünüyorum saygılar ps: ubisoft araba yarışları çok kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 senko said: kesin bone acmistir dedim tutturamadim :/ en sevdigim oyun firmasi EA Games. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 batmis veya kapatilmis oyun firmalarinin cezasini tarih vermistir zaten neden listedeler :) der ve kacarim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Sony oy almış peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Blizzard Valve 2K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Raze said: Black Isle Fallout 1&2 Torment gerisi gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Lucas Arts Black Isle Blizzard Yaptıkları her oyun müthiş heralde ama şu üçü arasında sıralamada birincim lucas olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Bullfrog yuh faile bak varmış valvedan bir düşüp bullfroga ekleyin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Bonec'in evinde account açık bırakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Squaresoft yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ubisoft seviyorum ben.atlamaca hoplamaca oyunları var.mesela prince of persia serisi assassins creed serisi gibi.rayman serisi de ünlüdür baya.küçükken oynamışlığım vardır.ve tabi tom clancy'nin hedeleri var sevdiğim.onun dışında ubisoftta dikkatimi çeken bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 nintendonun listede olmamasi turk oyuncusunun dramini acik ve net gosteriyor lan araba markalari yoklamasi yapip toyota yazmamak gibi bisi, otomotiv icin toyota neyse oyun sektori icin nintendo odur demek bile az, adamlar sektore kalite yonetimini getirdiler lan kalite yonetimini goturmek icin elinden geleni yapan sirketler ise listede lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 yok lan nintendo işte git buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 aslında bullfrog'u seviyordum dungeon keeper, theme hospital ve theme park nedeniyle. ama şirketin sahibi adam kendini bozdu, o yüzden işaretlemedim. valve çok iyi gidiyor günümüzde. programlama, dizayn ve oyun tarzı olarak ilginç şeyler sunuyor. steam hizmet de cabası. ancak kalbimde önemli bir yeri olduğu için black isle işaretledim. planescape, baldur's gate, fallout gibi oyunları, o dönemlerde bize çok değişik dünyaların kapısını açmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 sahibi gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 blizzard valve diğer oyunları rezil olsada sadece age of 2 hürmetine microsoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 valve ve blizzard kafa kafaya gidiyor ankette.id software da iyi yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Zaybird said: valve ve blizzard kafa kafaya gidiyor ankette.id software da iyi yanlız. Teşekkürler vurguladığın için. Kendimiz göremiyorduk bakınca ankete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Silphatos said: sahibi gelmiş bana ördek mi diyorsun silph, çok bozuldum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 hasbro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 xunn said: Zaybird said: valve ve blizzard kafa kafaya gidiyor ankette.id software da iyi yanlız. Teşekkürler vurguladığın için. Kendimiz göremiyorduk bakınca ankete. 4 ayda 2000 post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Bone said: Silphatos said: sahibi gelmiş bana ördek mi diyorsun silph, çok bozuldum 8-) ordek degil vakvak amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 age of empires 2'nin hatrına microsoft diyesim var dsghjdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Lyvanna_Dolores said: xunn said: Zaybird said: valve ve blizzard kafa kafaya gidiyor ankette.id software da iyi yanlız. Teşekkürler vurguladığın için. Kendimiz göremiyorduk bakınca ankete. 4 ayda 2000 post. abi rekoru kırıcam zaten.1 yıl olmadan 5k yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 obsidian ent. sebebi ise alpha protocol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar