forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 oyun firmasından nefret etmeye hakkım olmaıdğını düşünüyorum saygılar ps: ubisoft araba yarışları çok kötüydü
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 senko said: kesin bone acmistir dedim tutturamadim :/ en sevdigim oyun firmasi EA Games.
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 batmis veya kapatilmis oyun firmalarinin cezasini tarih vermistir zaten neden listedeler :) der ve kacarim. :D
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Raze said: Black Isle Fallout 1&2 Torment gerisi gtfo
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Lucas Arts Black Isle Blizzard Yaptıkları her oyun müthiş heralde ama şu üçü arasında sıralamada birincim lucas olur sanırım.
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Bullfrog yuh faile bak varmış valvedan bir düşüp bullfroga ekleyin sdf
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Bonec'in evinde account açık bırakmayın.
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ubisoft seviyorum ben.atlamaca hoplamaca oyunları var.mesela prince of persia serisi assassins creed serisi gibi.rayman serisi de ünlüdür baya.küçükken oynamışlığım vardır.ve tabi tom clancy'nin hedeleri var sevdiğim.onun dışında ubisoftta dikkatimi çeken bişey yok.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 nintendonun listede olmamasi turk oyuncusunun dramini acik ve net gosteriyor lan araba markalari yoklamasi yapip toyota yazmamak gibi bisi, otomotiv icin toyota neyse oyun sektori icin nintendo odur demek bile az, adamlar sektore kalite yonetimini getirdiler lan kalite yonetimini goturmek icin elinden geleni yapan sirketler ise listede lol
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 aslında bullfrog'u seviyordum dungeon keeper, theme hospital ve theme park nedeniyle. ama şirketin sahibi adam kendini bozdu, o yüzden işaretlemedim. valve çok iyi gidiyor günümüzde. programlama, dizayn ve oyun tarzı olarak ilginç şeyler sunuyor. steam hizmet de cabası. ancak kalbimde önemli bir yeri olduğu için black isle işaretledim. planescape, baldur's gate, fallout gibi oyunları, o dönemlerde bize çok değişik dünyaların kapısını açmıştı.
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 blizzard valve diğer oyunları rezil olsada sadece age of 2 hürmetine microsoft
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 valve ve blizzard kafa kafaya gidiyor ankette.id software da iyi yanlız.
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Zaybird said: valve ve blizzard kafa kafaya gidiyor ankette.id software da iyi yanlız. Teşekkürler vurguladığın için. Kendimiz göremiyorduk bakınca ankete.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Silphatos said: sahibi gelmiş bana ördek mi diyorsun silph, çok bozuldum 8-)
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 xunn said: Zaybird said: valve ve blizzard kafa kafaya gidiyor ankette.id software da iyi yanlız. Teşekkürler vurguladığın için. Kendimiz göremiyorduk bakınca ankete. 4 ayda 2000 post.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Bone said: Silphatos said: sahibi gelmiş bana ördek mi diyorsun silph, çok bozuldum 8-) ordek degil vakvak amca
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 age of empires 2'nin hatrına microsoft diyesim var dsghjdfh
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Lyvanna_Dolores said: xunn said: Zaybird said: valve ve blizzard kafa kafaya gidiyor ankette.id software da iyi yanlız. Teşekkürler vurguladığın için. Kendimiz göremiyorduk bakınca ankete. 4 ayda 2000 post. abi rekoru kırıcam zaten.1 yıl olmadan 5k yapıcam.
demian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 obsidian ent. sebebi ise alpha protocol.
Öne çıkan mesajlar