hoccemama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Tunnelbear alacağınıza paranızı çöpe atın daha iyi. Çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Daha cvpn I denemedinizmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 TunnelBear'dan cok memnunum ben. IntelliBear ve TCP Override ile istedigim her seyi veriyor. Hizi da Netflix ve Crunchyroll'dan HD stream icin sorun cikarmiyor hic. Yillik $20 ve bir suru lokasyon var. Torrent'e izin vermiyor ama torrent kullanmiyorum. Tek yasadigim sorunu SSH'ye 22. port disinda izin vermemesi. IntelliBear ozellikle hic kapatmadan kullanmama izin veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Ben spotflux kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Yazmışımdır ama gene yazayım, DigitalOcean'dan 5 dolarlık droplet alıp VPN'den torrent'e istediğiniz gibi at koşturuyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 yav he koşturuosun :) ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 tunnelbear iyidir ya. beleşi yetiyor bana. Arada bitiyor, tweet atıyorum, yolluyolar 1gb daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Editor said: yav he koşturuosun :) ahahha DigitalOcean uzerinde Node.js ve Openswan ile L2TP/IPSec calistiriyorum, orada gordugum performansi hic bir yerde gormedim. Amsterdam'da sunucu. Anonimlik vermiyor tabii ama torrent gibi ayip seylerde kullanacaksaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Ben fiziksel IP veriyorum artik ister dinamik ister static ister firewall i ister direkt natsız 100mbit Gördün yani DO da ? :D haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Yok, 100mbit gormedim direk olarak. Simdi kontrol ettim ama, sunu gordum: https://www.speedtest.net/result/4299431084.png 480mbit ile sinirli olduguna gore upload VPN'de gorecegim hiz da o olacaktir sanirim en fazla. Benim yaptigima inanmiyorsan al bu da yaptigimi gosteren ekran goruntusu: http://drop.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202015-04-18%20at%2019.31.10-GdfNfGunQB.png :D haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Senin sunucularindan ayni sekilde atilmis, arkasinda Pati profilin bulundugu resimler istiyorum. Yoksa sus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 ben anlamadım ki senin IQ noksanlığınmı var okuduğunu anlamıyorsun yoksa milletin oo editore laf soktu laflarıyla gazami geliyorsun... VPN le o hıza ulaşıosun yani ha ? lol hadi onu geçtim o attığın nforce serveri bildiğin locali adamların :D hahahha al %30 kapasite dolu olan fransa serverimdan http://www.speedtest.net/result/4299523225.png aha buda nforce a bildiiğin dışarı 100mbit limitliydi tıkadı haha http://www.speedtest.net/result/4299513717.png Asıl benim sorduğum şu: http://www.speedtest.net/result/4299536742.png Birde primetime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Ha 10Gbit Hatlı serverlarımdan hiç basetmiyorum bile çünkü olay DO şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Turkiye icin o kadar iyi calismiyor: https://www.speedtest.net/result/4301921661.png Evinde kullanmak icin yeterli ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 GERGE said: Yıllık Tunnelbear $20. Ona geçtim ben hesabım bitince. stop renewal yapınca hesabı hemen mi düşürüyor, yoksa satın alınan süre bittikten sonra mı? kocaman downgrade my bear tuşu koymuşlar ve şüpheye düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Baktım şimdi, renewal kapalı bende. Ama iptal mı ettim, öyle mi aldım hatırlamıyorum. Bir de torrent kullanımına izin vermiyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 said: Are you sure you want to stop the automatic renewal? This page allows you to stop the automatic renewal of your Grizzly TunnelBear. Because you’ve paid through Apr 21, 2016, you’ll have unlimited data until that date. You won’t receive any additional bills from TunnelBear. You can upgrade your account again at anytime. yani diyor ki, lan 1 yıl ödedin bir yıl sonra tekrar fatura göndermeyeceğiz düdük free hesaba düşeceksin. niye böyle bi downgrade yapıyon bize. downgrade etme. 1 yıl sonra da grizzly ol. fatura gönderelim :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Alinan sure bittikten sonra tabii ki. Satin al iptal et plani. Ben de oyle yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Evet, düşürdüm şimdi birşey olmadı. Ayı bir platform üstünde lazere gidiyor ve altında downgrading yazıyor 10saniye hak vermişler. Lazere değince ufaldı, aha gitti hesap diye düşündüm ama gitmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Hazır herkes buradayken bir soru daha sorayım. Pandora'dan müzik dinleyebilmek için bunu aldım abd ye bağlanınca online oyunlarda latency sorunu oluyor. Tek browsera bağlamanın bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Tek browser yok ama IntelliBear denen bir özelliği var TunnelBear'ın. Whitelist ya da blacklist usullarıyla çalışıyor. Oyun sunucusu için çalışmaz ama büyük ihtimalle. Yapabileceğin sadece şu sitelerde çalıştır diye liste kurup, oyun oynarken o özelliği aktive etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 ben ayıdan memnun değilim ya. ilk açılışta bağlanmaya çalıştığımda bağlanıyor fakat chrome ile bir siteye girmeye çalışınca "Unable to connect to the proxy server ERR_PROXY_CONNECTION_FAILED" olarak hata veriyor. kendiliğinden geçer dedim geçmedi. supportla konuşuyoruz bakalım ne olacak. beta kur bi öyle dene dediler yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 intellibear şahaneymiş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 pia da intellibear gibi bi ozellik olsa tum isteklerimi karsılayacak =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 evet intellibear güzelmiş ama bu VPN değil bildiğiniz proxy Yani kaliteli zenmate diyebiliriz. Site sana domainle değilde ip ile girdi yolladımı scriptlerden bütün ID in ortaya çıkar. Okadar güvenli değil yani. Fazla güvenmeyin o domain yazip sadece o domainde kullan olayına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar