Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 koyayım twitter'a ben vpn'e karşıyım. millet sandığa gitsin vpn alacağına sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 bi de ztn twitter yasağı kalktı. 1-2 haftaya açarlar ztn en fazla 1 ay daha hakları varmış kapalı tutmaya. gerek yok yani. yutup'da gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 twitir lazım değil de Utube çok kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Beyler, Korkmanıza gerek yok. NSA donunuzun rengine kadar her türlü bilgiyi depoluyor zaten. Kıçı kırık iki tane vpn firması da günlük kullanımınızı bilse ne olacak. 2004'ten beri hakkınızda depolanabilecek ne varsa depoluyorlar zaten. Gerçekten önemli biriyseniz (mesela Siemens'te executiveseniz veya Dışişleri Bakanlığı'nda önemli bir pozisyondaysanız) zaten bilgisayarınıza girip anlık ekran görüntüsü bile almışlardır, hard diskinizin kopyasını çıkarmışlardır. Sizin şu anda güvenlik adına yapabileceğiniz şey, mümkün olduğu kadar internetteki gürültünün içine karışmak, kendinizi, yerinizi belli etmemek. O da email şifrelemeyle, torla, tailsla falan mümkün. Giren girmiş bile. Şu haritada Türkiye'nin rengine bakın. http://www.germanpulse.com/wp-content/uploads/2013/06/PRISM-Map.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Alman serverından kullanıyorumda onlarda az faşiz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 pia connecting de takılı kalıyor, arada bi disconnect yiyor sonra yine aynı hesap connecting e geciyor. hayırlısı bakalım edit: hemen kader kısmet e bağlamışım gerçi :) sizdekilerle aynı sorun değilse, bir çözümü varsa yardım bekliyorum tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 pia'nın kendi launcherı sorunlu telefonda openvpn daha bir kere sorun çıkarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 http://www.sparklabs.com/viscosity/ Bir yildir bununla kullaniyorum ben PIA'yi. Kendi seyini kullanmadim. Sorun yasamadim hic. Kendi VPS'me de bununla baglaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 CyberGhost çatır çatır çalışıyor şu an bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 bende sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 GERGE said: http://www.sparklabs.com/viscosity/ Bir yildir bununla kullaniyorum ben PIA'yi. Kendi seyini kullanmadim. Sorun yasamadim hic. Kendi VPS'me de bununla baglaniyorum. mobilde olmaması kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Düzeldi kendiliğinden nese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 google dns ve hola ile heryere giriyorum sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Benim bile anyalabilecegim duzeyde VPN nedir? anlatilmis. Hic anlamayan varsa bakabilir: http://eniyi-vpn.com/vpn-nedir/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 GERGE said: http://www.sparklabs.com/viscosity/ Bir yildir bununla kullaniyorum ben PIA'yi. Kendi seyini kullanmadim. Sorun yasamadim hic. Kendi VPS'me de bununla baglaniyorum. Viscosity'le de bağlantı kuramadım. Farklı olarak ne oldu anlayamadım ama openvpn client üzerinden bağlanabildim. herhangi bir güvenlik eksiği/farkı var mıdır openvpn clientdan bağlanmamın? zaten pia'nın clienti da openvpn tabanlıymış gerçi ama yine de bir sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 GERGE said: http://www.sparklabs.com/viscosity/ Bir yildir bununla kullaniyorum ben PIA'yi. Kendi seyini kullanmadim. Sorun yasamadim hic. Kendi VPS'me de bununla baglaniyorum. Niye kendi connectorunu kullanmiyorsun PIA'nin? Kotu bir tarafi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 böyle vpn connectionı ekleyebileceğimiz bir router var mi? uydunet'in modemine böyle bir şey yapamayız di mi? alalım direk modem öyle bağlansın nete gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Tek OpenVPN saglayici olmadigi icin kullandigim. Hepsi ayni arayuz olsun istiyorum iste. Bir de bunu PIA kullanmiyorken almistim, aliskanlik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 http://vpnsepeti.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 VPN 3g ile bağlanmıyor şöyle bir hata veriyor nasıl halledebiliriz. Hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 cvpn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 bu private internet access bağlanmıyor ya 2 gündür off açamıyorum youtube u fln baydı ya, bi linke tıklıyorum heryer açık mavi tib.gov.tr fln yazıları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Catze said: bu private internet access bağlanmıyor ya 2 gündür off açamıyorum youtube u fln baydı ya, bi linke tıklıyorum heryer açık mavi tib.gov.tr fln yazıları.. private internet accesste sorun yok valla canavar..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 ya yurda dönünce vpne bulaştık tabi, surfeasy nasıldır ? tel ve pc ye indirdim de ? bide bankacılık işlemi yapmayın diyolar vpn açıkken ne alaka ? artı bu vpn ler internet hızını yavaşlatır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar